Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
W co w tej chwili gracie? |
Wersja do druku |
BOReK
|
Wysłany: 17-08-2008, 14:48
|
|
|
Heh, czego ja się spodziewałem po Japończykach? Poczytałem o co chodzi i khem... nie, to nie dla mnie. Poszukam jednak czegoś innego w tej tematyce. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 17-08-2008, 19:02
|
|
|
Dmuchanie w mikrofon jest tylko w dodatkowej sprawie w części pierwszej i w Apollo, gdyż tylko te rzeczy przygotowane były z myślą o DSie. Reszta spraw jest konwersją z GBA, więc nowinek nie posiada. Tak, na pewno.
@fm - w Apollo graj na końcu, bo wszystkie 4 części są w chronologicznej kolejności. Co prawda nie posiadają wspólnego wątku fabularnego, ale w kolejnych pojawiają się smaczki z poprzednich. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
de99ial
Big Bad Wolf
|
|
|
|
|
Krwawisz
Blood & Belief...
|
Wysłany: 19-08-2008, 22:27
|
|
|
Hearts of Iron 2: Armageddon - Genialny pożeracz czasu - można grać i grać i grać, tak długo aż grać się już nie chce...tyle tylko że odejść od kompa nie chce się jeszcze bardziej ;)
Wiedźmin Nasz stary, poczciwy Wiedźmin jak mało kto potrafi poprawić mi humor. Przechodzę po raz trzeci - obawiam się, że nie ostatni... |
_________________ Our fortress is burning
Charred birds escape from the ruins and return as cascading blood
Dying bloodbirds pooling, feeding the flood
The god of man is a failure
And all of our shadows are ashes against the grain
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 19-08-2008, 22:48
|
|
|
Od mniej więcej półtora miesiąca (tak, z przerwą xD) młócę głównie w Team Fortress 2. To sieciowa strzelanka Valve (twórców Half Life i Counter Strike) ze świetną, kreskówkową grafiką i kapitalnym poczuciem humoru, oraz, mimo braku opłat, z bardzo prężnym supportem od twórców (właśnie wyszedł nowy patch, w którym dorzucają nowy tryb gry, rodzaje broni dla jednej z klas i jeszcze kilka map). Naprawdę, niektórzy wydają dodatki mające tyle mięska, co tutaj dwa większe patche. A gra się znakomicie i na razie nie wygląda na to, żeby mi się znudziło ^^ |
_________________ ...
|
|
|
|
|
de99ial
Big Bad Wolf
|
|
|
|
|
Ari
Livin' la Vida Loca
|
|
|
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 20-08-2008, 14:38
|
|
|
Jade Empire, erpeg w Chinach, 2 rozdział. |
|
|
|
|
|
Dembol
|
Wysłany: 21-08-2008, 21:18
|
|
|
Zainstalowałem Diablo 2. Znowu. |
_________________ Evil Manga |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 21-08-2008, 21:24
|
|
|
Dembol napisał/a: | Zainstalowałem Diablo 2. Znowu. |
Ja kupiłem Diablo 2. Znowu.
Naoglądałem się filmów do Diablo 3 i jakoś tak mi się tęskno zrobiło. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 22-08-2008, 20:52
|
|
|
Maraton Final Fantasy 1-7
Takoż uzalezniające malenstwo o nazwie Aero Style. Prosta strzelanka z samolotami w roli głównej, sterowana myszką <ruchem lewo prawo> i guzikami na gryzoniu. Króciutka, lekka...a zaraza wciąga.
W ramach zboczenia i uzaleznienie - Ragnarok Online. Z karty pamięci. Wiecie, ile radości daje grind w kibelku..?>P
Edit: szukam mało zajmujących na dysku Visual Novels. Jakieś sugestie, /b...znaczy, jenoty?
I czy Fate wymaga do działania, nie instalacji, płyt? |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 23-08-2008, 13:57
|
|
|
Ech... zapóźniony potwornie, ale ostatnio pogrywałem sobie w Blood Wars (na R7). Tyle, że coś mi się odechciewa już... ta gra ma potencjał i jest relatywnie prosta, ale jest w niej pełno niedoróbek, bzdur, a w dodatku rzecz za mało jest grą a za bardzo totolotkiem, i w efekcie skutecznie zniechęca do zabawy po jakimś-tam okresie, chyba że przejmie się konto po kimś kto z zabawy odchodzi. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
de99ial
Big Bad Wolf
|
|
|
|
|
Dembol
|
Wysłany: 24-08-2008, 22:22
|
|
|
Cytat: | Naoglądałem się filmów do Diablo 3 i jakoś tak mi się tęskno zrobiło. |
Powód ten sam. Nareszcie zrobię taką bowazonkę jaką chciałem :) |
_________________ Evil Manga |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 24-08-2008, 22:35
|
|
|
Dembol napisał/a: | owód ten sam. Nareszcie zrobię taką bowazonkę jaką chciałem :) |
Ja zawsze właśnie grałem albo Paladynem lub Barbarzyńcą, albo Amazonką lub Zabójczynią, a jakoś nigdy Czarodziejką, Nekromantą lub Druidem. Teraz nadrabiam zaległości. Renifer zabiła już Baala na dwóch poziomach trudności, teraz do boju ruszył Panoramiks. Narazie zabił tylko Krwawą Orlice i zrobił sobie chwile urlopu. Kiedy z niego wróci uwolni Dekarda Caina. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|