W co w tej chwili gracie? |
Wersja do druku |
Amnezjusz
Pan Patafian
|
Wysłany: 20-12-2008, 21:35
|
|
|
Neverwinter Nights: Shadows of Undrentide. Gram bardziej po to, żeby zobaczyć jak do głównego wątku wpleciono motywy powiązane z Netherilem, ale to szczegół. Na razie gra wojownikiem idzie zaskakująco łatwo a myślę, że po awansie na mistrza broni pójdzie w ogóle z górki ;-) |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
|
Issina
Dante.. I'll miss you
|
Wysłany: 21-12-2008, 08:56
|
|
|
Troche popykałam w Tomb Raider'a: Anniversary
i planuje buchnac od kolezanki Underworld by tym razem na dluzej podziwiac wdzieki panny Croft ;] |
|
|
Madziam
|
Wysłany: 21-12-2008, 12:44
|
|
|
Heh, ja też gram akurat w Anniversary ^^
Gierka fajna, ładną graficzkę ma. A Underworld to ta najnowsza część, hm? Gdzieś widziałam darmowe demo, ale to mnie nie ustawia :P |
|
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 21-12-2008, 13:13
|
|
|
Ja gram równolegle w Traviana i Fate/Stay Night. Pierwsza to doskonała strategia, gdzie trzeba myśleć i zbierać sojuszników. A druga, no każdy chyba wie, spędzać noce i czytać jak to Shirou z Rin i Saber przygotowują rybę po japońsku na obiad... |
|
|
Issina
Dante.. I'll miss you
|
Wysłany: 21-12-2008, 14:46
|
|
|
Cytat: | A Underworld to ta najnowsza część, hm? |
Tak to ten najnowszy ;]
P.S Polecam grac w Pathologic bez dzwieku
cały klimat poszedł sie ... |
|
|
KaiserRyu
|
Wysłany: 21-12-2008, 18:28
|
|
|
Witam all trafilem na te stronke przypadkiem i takie pytanko Czy ktos wie gdzie znajde jakis poradnik do BoF 4 polski bo wlasie gram na PC w bofa 4 i gra spodobala sie mojemu koledze (on nie ma neta i po angielsku nie za bardzo). Jesli ktos wie gdzie znajde poradnik do bofa 4 w wersji PL prosze o jakis link na DOWNLOAD :) z góy thx dla all. Pozdro |
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 22-12-2008, 11:41
|
|
|
Męczę od nowa Kings Bounty. Postanowiłem zagrać sobie magiem na najwyższym poziomie trudności. Ostro jest, kasy ciągle brakuje. |
|
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 22-12-2008, 22:08
|
|
|
Ja zaliczyłam ostatnio powrót do The Elder Scrolls III: Morrowind, a dokładnie jestem w Twierdzy Smutku i wykonuje dla bóstwa ze Świątyni zadania. Ostatnie polegało na zebraniu elementów ostrza legendarnego Neverajczyka. By odzyskać pozostałe części muszę m.in. dla pani z Muzeum dać odpowiednie wartościowe przedmioty historyczne. I tu się tworzy problem, bo jak na złość posiadam tylko wartościowy sztylet (z którym ciężko mi się rozstać). Nie ma zmiłuj, muszę się udać na poszukiwania.. |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 22-12-2008, 22:34
|
|
|
Z większością przedmiotów akceptowanych przez to muzeum ciężko się rozstać, przygotuj się z góry na ciężki ból ^^ |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
Issina
Dante.. I'll miss you
|
Wysłany: 24-12-2008, 20:52
|
|
|
powrot do korzeni czyli UT3 dla relaksu ;] |
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 25-12-2008, 17:36
|
|
|
A ja wróciłem do Raymana, na razie trójki. Za to jutro może zdobędę dwójkę, której w końcu nigdy nie przeszedłem. |
|
|
|
|
|
Yakow
Devil Luck
|
Wysłany: 25-12-2008, 18:50
|
|
|
Zacząłem grać w Devil May Cry 4. Fajna muzyka i jak na razie gra się przyjemnie. Nie mogę przejść laserów w takim wielkim korytarzu w misji nr 10 - ale będę próbował na ile moje siły mi pozwolą. A niestety nie są one pierwzej klasy jak u zawodowych konsiolarzy, raczej za grami RPG dotąd przepadałem, więc takie elementy zręcznościowe są niemałym wyzwaniem (T.T) |
_________________ Życie jest ciągiem następujących po sobie chwilowych rozwiązań.
|
|
|
|
|
Malwinka25
|
Wysłany: 29-12-2008, 16:09
|
|
|
Jeśli już to tylko przynajmniej ostatnio w :
Call Of Duty 4 - jestem w trakcie, potem następna część, czyli 5,
Fallout 3,
i stare dobre SHOGO ;) |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 03-01-2009, 13:04
|
|
|
Drakensang - na razie zapowiada się bardzo dobrze. Dość tradycyjny cRPG (ale właśnie to mi się podoba), dodatkowo bardzo przypomina (oczywiście) staaare gry z serii Realms of Arcania - czuję, jakbym grał w kolejną część. Mechanika (system, nie silnik) oczywiście ta sama, ale i humor bardzo podobny (...czerwoni kultyści ninja?). |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Issina
Dante.. I'll miss you
|