W co w tej chwili gracie? |
Wersja do druku |
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 03-01-2009, 14:53
|
|
|
Just Cause - czyli bondowski GTA w tropikach. Mi pasuje, nawet bardzo. |
|
|
|
|
|
LoveGoku
|
Wysłany: 03-01-2009, 17:04 DBZBL
|
|
|
Ja w tej chwili gram w w DragonBall Z:Burst Limit(gra na ps3). Jest to bijatyka, która bardzo wciąga. Sama nazwa gry mówi, że warto w nią zagrać^^ Poleccamm :P
P.S Nie droga jak ktoś ma ps3 to ok 100zł Kosztuje, wcześniej kosztowała drugie tyle :P |
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 03-01-2009, 18:55
|
|
|
Ogólnie teraz pogrywam sobie w Fallouta 2 i z rzadka włączę Obliviona. Na razie jakoś mnie nie ciągnie do gier, ale jak zacznie się szkoła znowu popadnę w uzależnienie. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 04-01-2009, 16:11
|
|
|
Ja się będę przymierzał do Chrono Crossa. Dawno na tej gierce nie grałem. Trzeba odświeżyć starocie, a i muszę przyznać że akurat ta gierka ma wspaniała muzyczkę. No i może tym razem uda mi się w końcu uratować tą dziewczynę, która lavos uwięził.
No i liczę na to że obejrzę te dobre zakończenie. |
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
|
Wysłany: 04-01-2009, 22:07
|
|
|
Jakoś tak nowe gry mnie ostatnio odepchnęły więc pomyślałem że powrócę do staroci, chciałem się poddać gdy Quake 2 przestał się instalować po 7% (płyta wyglądała jakbym nią jeździł po asfalcie), ale na szczęście przypomniałem sobie o Carmageddonie 2. Szybko go więc zdobyłem i się nagrałem. W końcu |
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Krwawisz
Blood & Belief...
|
Wysłany: 06-01-2009, 00:43
|
|
|
Master of Orion 2 - Nieśmiertelna klasyka. Jedyna jak dotąd kompletna strategia galaktyczna.
World of Goo - W końcu jakiś powiew świeżości w grach logicznych. Doskonały pomysł, świetne wykonanie. Wciąga jak cholera!
NBA 2K9 - Na dzień dzisiejszy, nie ma lepszego symulatora koszykówki na PC. Ze wszech miar świetna gra! |
_________________ Our fortress is burning
Charred birds escape from the ruins and return as cascading blood
Dying bloodbirds pooling, feeding the flood
The god of man is a failure
And all of our shadows are ashes against the grain
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 06-01-2009, 13:09
|
|
|
Krwawisz napisał/a: | Master of Orion 2 - Nieśmiertelna klasyka. Jedyna jak dotąd kompletna strategia galaktyczna. |
O tak! Naprawdę dobra gra! Btw. rasę z jakimi cechami preferujesz? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Lokstar
Wiejski Głupek
|
Wysłany: 06-01-2009, 20:55
|
|
|
Hmm
Icy Tower
Chyba przedstawiać nie trzeba ?
Fallout 2
Mój ulubiony cRPG, geniusz w każdym calu w moim zdaniu :)
Hitman 47 wszystkie części
Saga gier o łysym zabójcy, w sumie jedna z niewielu gier , które ostatnio nie polegały na wybiciu wszystkiego co się rusza. |
_________________ And you will know, My name is The Lord , when i lay my vengance upon them! |
|
|
|
|
OverLord_Zenon
Lord Chaosu
Dołączył: 20 Gru 2008 Skąd: ? Z otchłani Kosmosu!!! Status: offline
|
|
|
|
|
Krwawisz
Blood & Belief...
|
Wysłany: 06-01-2009, 21:40
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Krwawisz napisał/a: | Master of Orion 2 - Nieśmiertelna klasyka. Jedyna jak dotąd kompletna strategia galaktyczna. |
O tak! Naprawdę dobra gra! Btw. rasę z jakimi cechami preferujesz? |
Jako, że nie lubię półśrodków to : High Gravity, Dictatorship oraz Ground Combat :) |
_________________ Our fortress is burning
Charred birds escape from the ruins and return as cascading blood
Dying bloodbirds pooling, feeding the flood
The god of man is a failure
And all of our shadows are ashes against the grain
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 06-01-2009, 23:08
|
|
|
Cytat: | Jako, że nie lubię półśrodków to : High Gravity, Dictatorship oraz Ground Combat :) |
??? Niezły Hardcore. Ja zwykle korzystałem z Kreatywnych geeków (- do wszystkich statystyk bojowych i szpiegostwa, za to premie gospodarcze) lub słabowitych, Tolerancyjnych Litoworów. Początkowe kary bojowe szybko znikały, gdy okazywało się, że jako jedyny dysponuje Stellar Converterem, Tytanami i Tarczami VII kategorii, lub też zamieszkuje 70% wszystkich planet, a dzięki faktowi, że nie potrzebuje rolnictwa dysponuje przytłaczającą przewagą gospodarczą i technologiczną. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Rabit
???? ???
|
Wysłany: 09-01-2009, 13:23
|
|
|
krew_na_scianie napisał/a: | Ja zaliczyłam ostatnio powrót do The Elder Scrolls III: Morrowind, a dokładnie jestem w Twierdzy Smutku i wykonuje dla bóstwa ze Świątyni zadania. Ostatnie polegało na zebraniu elementów ostrza legendarnego Neverajczyka. By odzyskać pozostałe części muszę m.in. dla pani z Muzeum dać odpowiednie wartościowe przedmioty historyczne. I tu się tworzy problem, bo jak na złość posiadam tylko wartościowy sztylet (z którym ciężko mi się rozstać). Nie ma zmiłuj, muszę się udać na poszukiwania.. |
Zawsze można grać Thiefem :)
A poza tym ja grałem połączeniem wojownika+złodzieja+alchemika+maga i było ciekawie :)
Ale na 42lvl mogłem pokonać każdego NPC w grze (na najwyższym poziomie trudności)
Czyli nie było już żadnych dla mnie wzywań. |
_________________ Życie ludzkie jest delikatne niczym płomień świecy równie łatwo gaśnie i równie szybko się wypala, więc ceń każdą chwile swojego życia bo jest tak krótkie. |
|
|
|
|
pamp
Oślepiony Tęsknotą
|
Wysłany: 09-01-2009, 14:51
|
|
|
Call Of Duty 4 Online
Falout 2 - Klasyka sama w sobie. |
_________________ "Cokolwiek zamierzasz zrobić, o czymkolwiek marzysz, zacznij działać. Śmiałość zawiera w sobie geniusz, siłę i magię.
— Johann Wolfgang Goethe (1749-1832)" |
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
|
Wysłany: 09-01-2009, 20:14
|
|
|
pamp napisał/a: | Falout 2 - Klasyka sama w sobie. |
ojjj tak, jedna z najlepszych gier z jakimi miałem do czynienia |
I am and I are all we. |
|
|
|
|
CainSerafin -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 09-01-2009, 20:36
|
|
|
Jedna z najbrzydszych w jakie grałem. Do tego strasznie zabugowana, pomimo łatek. I niezbalansowana - można było łatwo po kilku godzinach gry okraść zielonych strażników z bazora, będącego jedną z najlepszych broni w grze. Potem trzeba się było martwić jedynie o znalezienie amunicji do tego potwora.
Ale i tak przeszyłem tą grę co najmniej pięć razy. I nie żałuję ani minuty spędzonej przy niej. |
|
|
|
|
|
|