Seria Mass Effect |
Wersja do druku |
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 22-06-2012, 19:39
|
|
|
GoNik napisał/a: | trzeba będzie załadować save tuż sprzed ataku na bazę Cerberusa |
GoNik napisał/a: | Stamtąd do końca jest konkretny kawałek gry >.> |
... ile osób ma szansę mieć save'a w tym miejscu jeszcze? Bo ja widzę rosnącą szansę na s***storm już teraz - ja np. trzymam save'a jedną-dwie misje do tyłu maks... |
|
|
nover
|
Wysłany: 22-06-2012, 19:41
|
|
|
Cytat: | When does the Extended Cut release?
The Extended Cut will release on June 26th on Xbox 360, PC, and PlayStation 3 in North America and July 4th for PlayStation 3 in Europe. |
A wszyscy pecetowcy z Europy gońcie się do niewiadomokiedy :/ |
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 22-06-2012, 19:44
|
|
|
nover napisał/a: | A wszyscy pecetowcy z Europy gońcie się do niewiadomokiedy :/ |
Toż napisali...
Chris Priestly napisał/a: | The Extended Cut will be available to download at no additional charge for Mass Effect 3 game owners starting on June 26 for PC and Xbox 360 customers worldwide. Playstation 3 customers in North America will be able to download the Extended Cut DLC on June 26 and the rest of the world on July 4. |
|
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 22-06-2012, 19:50
|
|
|
Daerian napisał/a: | ... ile osób ma szansę mieć save'a w tym miejscu jeszcze? |
Jak słusznie zauważył na ircu Morg - automatyczny save po zakończeniu gry jest właśnie w tym miejscu. |
|
|
Ravel
|
Wysłany: 22-06-2012, 20:30
|
|
|
Cytat: | The Extended Cut requires roughly 1.9 gigabytes of storage. |
Duży ten patch.
W sumie to miałem nadzieje, że im trochę dłużej zejdzie. Planowałem przejść wszystkie Mass Effecty od początku zanim wyjdzie EC. No ale niestety, jak to zwykle bywa, znienacka zaatakowała sesja i nie było czasu :( |
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 22-06-2012, 20:31
|
|
|
Ravel napisał/a: | Duży ten patch. |
Dużo filmików? :D |
|
|
shugohakke
Najstarszy Grzyb
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 22-06-2012, 20:39
|
|
|
Różnokolorowych ^^ |
_________________ I crossed the mountain and I climbed the river... |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 23-06-2012, 02:35
|
|
|
Jeśli to nie ten save, który się robi automatycznie po przejściu gry to nawet takiego nie posiadam chyba. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Sehtal
|
Wysłany: 23-06-2012, 05:41
|
|
|
Swoisty sposób na zachęcenie/zmuszenie ludzi do ponownego przejścia gry. |
_________________ There is no such thing as an 'inhuman act', for there is no act so vile that one cannot find a human willing, or even eager, to commit it. |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 23-06-2012, 10:40
|
|
|
Jeśli o mnie chodzi, niech się gonią. Oprócz końcówki gra była przyjemna, ale nie na tyle, żeby męczyć ją jeszcze raz. Szczególnie że od tego czasu wyszła masa innych, ciekawych tytułów. |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 23-06-2012, 10:51
|
|
|
GoNik napisał/a: | Daerian napisał/a: | ... ile osób ma szansę mieć save'a w tym miejscu jeszcze? |
Jak słusznie zauważył na ircu Morg - automatyczny save po zakończeniu gry jest właśnie w tym miejscu. |
Hekhem. |
|
|
nover
|
Wysłany: 23-06-2012, 11:04
|
|
|
Morg napisał/a: | nover napisał/a: | A wszyscy pecetowcy z Europy gońcie się do niewiadomokiedy :/ |
Toż napisali...
Chris Priestly napisał/a: | The Extended Cut will be available to download at no additional charge for Mass Effect 3 game owners starting on June 26 for PC and Xbox 360 customers worldwide. Playstation 3 customers in North America will be able to download the Extended Cut DLC on June 26 and the rest of the world on July 4. |
|
przydało by się przeczytać to co napisałam wyżej
w opisie co innego, w FAQ co innego - zdecydowaliby się w końcu
źródło: klik |
|
|
|
|
|
Morg
|
Wysłany: 23-06-2012, 11:15
|
|
|
Tak, bo Zły Bioware Na Pewno Nas Oszukuje!
Nie ma to jak szukanie sobie dodatkowych powodów do hejtowania. Opis w FAQ-u jest niejednoznaczny, ale jak się przeczyta post na BSN-ie to wiadomo o co chodzi i trzeba naprawdę sporo złej woli, żeby dopatrywać się w tym olania PC-etowców spoza USA. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 23-06-2012, 13:22
|
|
|
Uh, ominąłem kilka postów nad moim. Skoro to tamten save to ok, nie mam nic przeciwko. |
|
|
|
|
|
Pottero
|
Wysłany: 25-06-2012, 18:22
|
|
|
GoNik napisał/a: | Nie robi się dwóch rzeczy: nie zabija się Legiona i
- Spoiler: pokaż / ukryj
- nie strzela do Mordina.
Opcjonalnie nie pozwala się też zabić Wrexa w ME1. |
Jako wielki miłośnik serii protestuję!
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Strzelenie do Mordina owocuje przecież jeszcze lepszym, bardziej ckliwym przerywnikiem, niż ten, w którym dobrowolnie się poświęca.
Co odkryłem dopiero przedwczoraj, bo za pierwszym razem, jak zwykle, grałem idealistą i dopiero data premiery Extended Cut sprawiła, że przeszedłem grę jeszcze raz, tym razem renegatem. Ale znów nie takim stuprocentowym, quarian i gethy pogodziłem, bo mi zależy na odpowiednio wysokim EMS (ale i tak mi brakuje 1800 punktów, bo nie mogę podbić gotowości galaktycznej, jako że nikt nie chce ze mną grać ponieważ mam postać na 1. poziomie; ale EC ma ponoć zlikwidować konieczność grania w multi/kupowania pierdół na iphone’a). |
|
|
|
|
|
|