Tanuki Anime i Tanuki Manga - Błędy i poprawki |
Wersja do druku |
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 05-10-2009, 15:08
|
|
|
Tego rodzaju pytanie prosiłabym zadawać w temacie poświęconym serii - ten temat służy do zgłaszania uwag do działania strony i ewentualnych poprawek w recenzjach. Obawiam się, że nie służy do dyskutowania o postaciach z danego anime lub mangi. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-10-2009, 15:15
|
|
|
Ave - chodzi mi to, że to jest spoiler. Nuriko jest facetem, tyle że udaje kobietę i wychodzi to dopiero po pewnym (sporym) czasie. Pisanie tego w recenzji uważam za psucie jednego z najfajniejszych elementów humorystycznych tej serii. |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 05-10-2009, 15:35
|
|
|
Nie napisałeś tego w poprzednim poście, tylko zadałeś pytanie - jak łatwo zgadnąć, ja nie jestem w stanie stwierdzić, czy tego rodzaju informacja w recenzji jest, czy też nie jest spoilerem. W zasadzie można uznać, że w recenzji alternatywnej mogą się znaleźć większe spoilery niż w głównej, chociaż z drugiej strony jeśli dana informacja nie jest częścią analizy, tylko zostaje mimochodem rzucona, to faktycznie może nie być na nią miejsca. Spróbuję skontaktować się z recenzentką i zapytam ją, co z tym zrobić. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Fei Wang Reed
Łaydak
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 09-10-2009, 20:34
|
|
|
Recenzja Ningyo Series. W ostatnim akapicie znajduje się zdanie (gdzieś w środku):
Treść nie nachalnie poucza, żeby nie chwytać każdej nadarzającej się okazji na zdobycie czegoś cennego, bo może się to okrutnie obrócić przeciwko nam.
W tym przypadku piszemy razem: nienachalnie. |
Wezmą dziedzictwo cisi, ciemni, mali ludzie.
A. Mickiewicz
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 09-10-2009, 20:41
|
|
|
Poprawione, dziękuję za zwrócenie uwagi. |
|
|
|
|
|
Fei Wang Reed
Łaydak
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 21-10-2009, 18:06
|
|
|
Mhmm... W recenzji Hotelu gdzieś z początku drugiego akapitu znajduje się fragment:
Autor w celu zawiązania akcji wybrał hasła, które potraktował jako izobaty (...)
Wredny Word zamienił "izolaty" na "izobaty"... |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 21-10-2009, 18:22
|
|
|
Poprawione. Tak się właśnie zastanawiałem, co mają mapy zbiorników wodnych do fabuły Hotelu, ale uznałem że jest w tym jakiś głęboki zamysł, więc nie poprawiałem. |
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 28-10-2009, 22:39
|
|
|
Tanuki Manga, strona główna błąd:
Cytat: |
Warning: include_once(/www/tanuki_www/www/manga/compile//%%45^45E^45E480CD%%index.tpl.inc) [function.include-once]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /home/www/tanuki/common/smarty/Smarty.class.php on line 1923
Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/tanuki_www/www/manga/compile//%%45^45E^45E480CD%%index.tpl.inc' for inclusion (include_path='.:/home/www/tanuki/manga:/home/www/tanuki/common:/home/www/tanuki/common/pear:/home/www/tanuki/common/smarty') in /home/www/tanuki/common/smarty/Smarty.class.php on line 1923
Warning: include_once(/www/tanuki_www/www/manga/compile//%%F7^F7F^F7F34188%%header.tpl.inc) [function.include-once]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /home/www/tanuki/common/smarty/Smarty.class.php on line 1923
Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/tanuki_www/www/manga/compile//%%F7^F7F^F7F34188%%header.tpl.inc' for inclusion (include_path='.:/home/www/tanuki/manga:/home/www/tanuki/common:/home/www/tanuki/common/pear:/home/www/tanuki/common/smarty') in /home/www/tanuki/common/smarty/Smarty.class.php on line 1923
Warning: include_once(/www/tanuki_www/www/manga/compile//%%0E^0E4^0E407559%%footer.tpl.inc) [function.include-once]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /home/www/tanuki/common/smarty/Smarty.class.php on line 1923
Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/tanuki_www/www/manga/compile//%%0E^0E4^0E407559%%footer.tpl.inc' for inclusion (include_path='.:/home/www/tanuki/manga:/home/www/tanuki/common:/home/www/tanuki/common/pear:/home/www/tanuki/common/smarty') in /home/www/tanuki/common/smarty/Smarty.class.php on line 1923
{nocache:e056da8f8a0d4d9139623be7f8de3971#0}
Tanuki-Manga
|
To samo w Firefoksie 3.5.3, Operze i Safari. |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 28-10-2009, 23:45
|
|
|
Poprawione, na stronach mogą pojawiać się przejściowe problemy związane z przeniesieniem serwisu na inny serwer. |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 29-10-2009, 00:14
|
|
|
To wina naszej kolejne próby przejęcia świata. Hastur już działa, teraz dołączył do niego Azathoth, który odpowiada za generowanie wszystkich stron. Chętnych do bliższego zapoznania się z tą uroczą istotą zapraszamy do zapoznania się z radosną twórczością Seriki i linkami: Forgotten Realms Special |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Megara
Gość
|
Wysłany: 29-10-2009, 11:47
|
|
|
Wraz z wejściem na tanuki anime pojawia się taki oto komunikat:
Fatal error: Smarty error: unable to write to $compile_dir '/home/www/tanuki/anime/compile'. Be sure $compile_dir is writable by the web server user. in /home/www/tanuki/common/smarty/Smarty.class.php on line 1095
Próbowałem na każdej przeglądarce, bezskutecznie |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 29-10-2009, 11:52
|
|
|
Znamy problem, pracujemy nad nim. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 29-10-2009, 11:53
|
|
|
Ja mam coś takiego na Czytelni:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 113 in /home/www/tanuki/czytelnia/include/db_connect.php on line 1
Nie moĹźna nawiÄ
zaÄ poĹÄ
czenia z bazÄ
danych: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 113 |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 29-10-2009, 12:15
|
|
|
Megara napisał/a: | Wraz z wejściem na tanuki anime pojawia się taki oto komunikat:
Fatal error: Smarty error: unable to write to $compile_dir '/home/www/tanuki/anime/compile'. Be sure $compile_dir is writable by the web server user. in /home/www/tanuki/common/smarty/Smarty.class.php on line 1095
Próbowałem na każdej przeglądarce, bezskutecznie |
Już powinno być dobrze. |
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 29-10-2009, 15:01
|