Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Salvatore |
Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 22-10-2006, 10:00
|
|
|
PrinceVejita napisał/a: | ..::Lila::.. napisał/a: | nawet nie wiesz czyje to slowa i czemu je tak dewastujesz ! |
Jak nie wiesz o co chodzi to siedź cicho!! a ten text to sam sobie wymyśliłem jak Warcrafta3 przelazłem. |
Wow, mocne...sugeruję uwiecznić i zachować w tanukowym muzeum...
Cytat: | Czy, na przykład, Walter J. Williams, gdyby tak do reszty sfiksował i pokusił o napisanie nowelki o czarnusiu - warto by było takie zwierze poczytać? |
A to by mogło być ciekawe...A gdyby zrobił to Prachett to już na pewno byłoby warto. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 22-10-2006, 11:04
|
|
|
Cytat: | Czy, na przykład, Walter J. Williams, gdyby tak do reszty sfiksował i pokusił o napisanie nowelki o czarnusiu - warto by było takie zwierze poczytać? |
Nie znam, w ogóle mało znam autorów fantasy. Sęk w tym, że wszystkie postaci trzeba by stworzyć od podstaw, niektórym zostawiając imiona i przynależność rasową, do tego poznęcać się z nożyczkami nad światem przedstawionym. Czyli, po prostu, zrobić coś, co jest podobne, ale nie powoduje wymiotów. Nie mam pojęcia, czy by mi się wtedy podobało (zwracam uwagę, że drowy darzę bezinteresowną i nieuleczalną nienawiścią i baaardzo trudno byłoby mnie z tego wyleczyć). Niewykluczone, że w miarę dostateczne czarne elfy są w Heroes of Might & Magic V, niestety kampanię przerwałem w czasie kampanii wrześniowej i póki co nie wróciłem. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Gość
Gość
|
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 13-03-2017, 12:18
|
|
|
Gość napisał/a: | http://polter.pl/dnd/Night-of-the-Hunter-c29483
Recenzja nowej książki Naszego "ulubionego" pisarza. |
Na cyce Beshaby, why. |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|