Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Komiks amerykański |
Wersja do druku |
Gość
Gość
|
|
|
|
|
Gość
Gość
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 03-08-2016, 17:51
|
|
|
Ja nie skaczę z radości - znaczy, dobrze, że coś się dzieje na lokalnym rynku, ale Egmont z całego Marvel Now! z idealnym wyczuciem wybrał te najnudniejsze serie, więc jakoś nie chce mi się wierzyć w ich dobry gust. |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 04-08-2016, 12:45
|
|
|
Irian napisał/a: | Ja nie skaczę z radości - znaczy, dobrze, że coś się dzieje na lokalnym rynku, ale Egmont z całego Marvel Now! z idealnym wyczuciem wybrał te najnudniejsze serie, więc jakoś nie chce mi się wierzyć w ich dobry gust. |
Najtańsze znaczy? |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 04-08-2016, 17:23
|
|
|
Raczej nie, bardziej bym powiedziała "najbezpieczniejsze" - Wolverine (ten stary, nie nowe wcielenie X-23), X-men, Avengers, jak Spider-man to Peter Parker, a nie Miles Morales. Broń boże nic z bardziej ambitną fabułą albo nowatorskimi postaciami. Jeszcze się czytelnikom mózgi przegrzeją... *
* ja wiem, wiem, takie mają szansę się lepiej sprzedać, ale serio - wieją nudą na kilometr. |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Gość
Gość
|
|
|
|
|
123Nowy!
Ołowiany żołnierzyk
|
Wysłany: 01-05-2017, 16:52
|
|
|
Właśnie rozprawiczam x menów. Dokładniej to Ultimate x-men. Czas akcji: początki szkoły dla uzdolnionej młodzieży.
Oddajmy głos IM:
"Mój but ma dziś spotkanie z twoim kroczem, towarzyszu! - Colossus"
"Twoje zdolności uzdrawiania zostaną dziś dłużej w robocie, Wolverine - Beast"
"Lala, czy ja wyglądam na kogoś kto nie może spać po nocach z powodu złej opinii mutantów? - Wolverine, którego znamy i kochamy"
"Biedny Scott od półtorej roku nie może zdobyć się na odwagę żeby zaprosić mnie na film. - Jean Grey
To nie wszystko, jest takich uwag naprawdę sporo. W przeciwieństwie do serii Uncanny x meni to tutaj młodzi ludzie, którzy próbują dojść do ładu ze sobą i otaczającym ich światem. Na swój niepowtarzalny sposób.
Innymi słowy, zanim zadzwonicie pod 0-700-Strażnik, dajcie szansę tej serii.
Zapomniałbym, grafika jest rewelacyjna. Cud, miód i orzeszki.
Ocena, póki co, 9/10.
Wracam do naszych baranów.
Cheers |
_________________ Nieoficjalny fan Zabuzy Momochi i Mitarashi Anko.
Oficjalny fan Ohtsuki Akio. |
|
|
|
|
Gość
Gość
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|