Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Harry Potter V -> wrażenia [możliwe spoilery] |
Co sądzisz o książce "HP i Zakon Feniksa"? |
KUUUUL...!!! [Katolicki Uniwersytet Lubelski] Najlepsza ze wszystkich! |
|
35% |
[ 16 ] |
Fajna, autorka trzyma równy poziom |
|
26% |
[ 12 ] |
Niezła, ale nieco gorsza od poprzednich |
|
11% |
[ 5 ] |
Beznadziejna! Wcześniejsze były 1000 razy lepsze! |
|
4% |
[ 2 ] |
W ogóle nie lubię Harry'ego Pottera, więc mi się nie podoba tak czy siak |
|
2% |
[ 1 ] |
Nie znam poprzednich, więc nie mogę porównywać |
|
0% |
[ 0 ] |
Jeszcze nie przeczytałem, zobaczymy... |
|
11% |
[ 5 ] |
Nie zamierzam nawet brać tego CZEGOŚ do ręki, założę się o wszystko, że to chała |
|
8% |
[ 4 ] |
|
Głosowań: 18 |
Wszystkich Głosów: 45 |
|
|
|
Wersja do druku |
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 31-03-2004, 20:37
|
|
|
ja mam najbliżej do Syriusza(raczej miałamT_T) |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 31-03-2004, 20:42
|
|
|
Noo.... chlip, strasznie się zdenerwowałam gdy doszłam do momentu gdy umarł. Kilka razy czytałam tę samą linijkę bo nie mogłam w to uwierzyć. |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 31-03-2004, 20:44
|
|
|
ja zurzyłam pudełko chusteczekT_T mój idol wiedziałam że zginie(czy na pewno??) ale nie chciałamżeby tak szybkoT_T |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 31-03-2004, 21:13
|
|
|
Heh... ja nawet za bardzo niezwróciłem uwagi na jego śmierć... od tak wpadł sobie za jakąś zasłonkę... pikuś straci przytomność, obudzi się i przyjdzie pod koniec, dopiero późńiej do mnie dotarło że umarł... |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 31-03-2004, 21:14
|
|
|
Ja też miałam przez jakiś czas nadzieję, że to się nie stało.= ="" |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
|
Wysłany: 31-03-2004, 21:16
|
|
|
Ja niemiałem żadnej nadzieji... poprostu jakoś do mnie niedotarło że umarł... dla mnie to opis śmierci powinien być brutalny i krwawy a nie taki że przykryli go zasłoną i go nie ma... |
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 31-03-2004, 21:19
|
|
|
Ale JA miałam!!!! Chlip, chlip.... Biedny Syriuszek... tak młodo umrzeć... |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 31-03-2004, 21:25
|
|
|
PRZESTAŃCIE!!!!!!!!!!!!! on żywy wpadł za zasłone śmierci(jak to brzmi) co może być gorszego??????????????????????????? |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
|
Wysłany: 31-03-2004, 21:25
|
|
|
W sumie może tak było lepiej... na jego miejscu sam bym się powiesił... ale ja jestem w otyle lepszej sytuacji że ja przynajmniej mogę z domu wyjść i nie muszę się martwić o Harrego... |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 31-03-2004, 21:27
|
|
|
Po co miałbyś się wieszać skoro i tak nie umierasz???^_^ >dobra, wiem, że na jego miejscu<
Ale to swoją drogą też wina Harry'ego....zaraz, pisałam to już... więc nie będę dalej się powtarzać. |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 31-03-2004, 21:32
|
|
|
T_T błagam przestańcie o tym pisać T_T dopiero miesiąc temu zrzuciłam żałobęT_T wbrew pozorą też mam uczuciaT_T |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
|
Wysłany: 31-03-2004, 21:44
|
|
|
<oftop>
Tysiące ludzi gine każdej godziny a ty nosisz żałobę za postacią z książki?
</oftop>
Jeśli uważasz to za złośliwość nie odpowiadaj... |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 31-03-2004, 21:47
|
|
|
Wiesz, ja podejrzewam, że to przenośnia lub hiperbola była= =""" |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 31-03-2004, 22:22
|
|
|
Chimeria napisał/a: | Wiesz, ja podejrzewam, że to przenośnia lub hiperbola była= =""" |
nie byłaT_T jak dostałam książkę do rąk to na drugi dziń skończyłam i zaczełam chodzić w czerni. skończyłam w zeszłym miesiącu.
oczywiście, że tak!!!!!!! ja go uwielbiałam prawie tak jak Xellosa!!!!!! jak zginie ktoś na moich rękach to też założę żałobę^^
<głosem pewnego aktora>co ty wiesz o złośliwości??? |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
|
Wysłany: 31-03-2004, 22:41
|
|
|
<oftop>
Zegis zakłada okularki i głosem zniewieściałego kujona:
-Wszystko co może wiedzieć ktoś prześladowany od 6 kl podstawówki...
</oftop>
Inaczej:
Zakłady kto wykorkuje w następnej części:
1. Lupin
2. Neville
3. Percy
4. Moody (czy jak to się tam pisze)
5. Ktoś inny --> Napisz kto.
Ja to umiem wymyślać podtrzymujące na duchu pytania... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|