Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Harry Potter V -> wrażenia [możliwe spoilery] |
Co sądzisz o książce "HP i Zakon Feniksa"? |
KUUUUL...!!! [Katolicki Uniwersytet Lubelski] Najlepsza ze wszystkich! |
|
35% |
[ 16 ] |
Fajna, autorka trzyma równy poziom |
|
26% |
[ 12 ] |
Niezła, ale nieco gorsza od poprzednich |
|
11% |
[ 5 ] |
Beznadziejna! Wcześniejsze były 1000 razy lepsze! |
|
4% |
[ 2 ] |
W ogóle nie lubię Harry'ego Pottera, więc mi się nie podoba tak czy siak |
|
2% |
[ 1 ] |
Nie znam poprzednich, więc nie mogę porównywać |
|
0% |
[ 0 ] |
Jeszcze nie przeczytałem, zobaczymy... |
|
11% |
[ 5 ] |
Nie zamierzam nawet brać tego CZEGOŚ do ręki, założę się o wszystko, że to chała |
|
8% |
[ 4 ] |
|
Głosowań: 18 |
Wszystkich Głosów: 45 |
|
|
|
Wersja do druku |
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 31-03-2004, 22:44
|
|
|
Lupin trzyma się do ostatniej części to wiem na 100% |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 31-03-2004, 22:46
|
|
|
Skąd wiesz?? |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 31-03-2004, 22:58
|
|
|
oglądałam film o autorce i mówiła^^ |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Mazoku
|
Wysłany: 31-03-2004, 23:12
|
|
|
Gdzieś czytałem, że mogłaby na końcu uśmiercić Harrego. TO by było ciekawe... Przynajmniej raz nie byłoby happy endu ^^
W końcu Przepowiednia mówiła, że może przeżyć albo on albo Voldi. No cóż... Po tym co pan Potter pokazał dotychczas to ja bym stawiał raczej na tego drugiego... |
_________________ You should never challenge mazoku for battle. There's nothing more reckless than trying to beat one ^-^ |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 31-03-2004, 23:17
|
|
|
Tak... A potem pojawiłby się kolejny smarkacz z ambicjami, zeby załatwić Voldiego... Sukces komercyjny murowany!
Kiedyś bym stwierdziła, ze brak happy endu njak do Harrego ne pasuje - ale po ostatnich dwóch tomach zmieniłam zdanie. Pasuje nawet bardziej, niż "żyli długo i szczęśliwie". Tym bardziej, ze jakoś nie widzę przed Harrym świetlanej przyszłości - przy jego ocenach to aurorem *raczej* nie zostaje, jakby tego Dumbledore nie naciągał. |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 01-04-2004, 04:33
|
|
|
Ja coś takiego o Hagridzie słyszałam... |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 01-04-2004, 04:37
|
|
|
moim zdaniem kojfnie jakiś nauczyciel albo ktoś z zakonu.
jedno jest pewne teraz to dopiero Harry będzie nieznośny |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 01-04-2004, 04:41
|
|
|
No.Po tych wydarzeniach zupełnie zmieni się. Zachowanie będzie inne itp. |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 01-04-2004, 04:50
|
|
|
Ja myślę że się zamknie w sobie jeszcze bardziej:( |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 01-04-2004, 04:52
|
|
|
No.Możliwe, że zrobi się z niego taki odludek, ale i pyskaty będzie. |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 01-04-2004, 04:57
|
|
|
ale najbardziej mnie wkurzy jak nie bedzie miał wyżutów sumienia- przecież to jego wina że Syriusz...T_T T_T T_T T_T T_T |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 01-04-2004, 05:04
|
|
|
Przez niego, przez niego.Będzie sobie pluł w brodę całe życie.
Tak myślę.... czy Rowling całą serię chce doprowadzić do happy endu?
W sumie nie zdziwiłabym się gdyby był bad end.. |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 01-04-2004, 05:07
|
|
|
może to będzie tak, że wszyscy wyginą, Harry owszem zabije Volda, ale będzie zbyt zdegenerowany by cieszyć się życiem i będzie się obwiniać(i slusznie)za ś... Syriusza(nie powiem tego już więcejT_T) |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 01-04-2004, 05:09
|
|
|
Wprowadzamy nową nazwę, co?
Słowo-którego-nie-wolno-wymawiać.
SKNWW:D
Straci wszystkich przyjaciół?
Toż to sie nam dramat szykuje. |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 01-04-2004, 05:13
|
|
|
No dobrze trójca(święta?) na pewno dojdzie cała do końca tylko co dalej
ktoś na pewno przeżyje bo rowling(nie pamiętam jak to się pisze) mówiła że zakończenie ma napisane i dalsze losy postaci też, więc część na pewno przeżyje...może jednak będzie happyend |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|