Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Harry Potter V -> wrażenia [możliwe spoilery] |
Co sądzisz o książce "HP i Zakon Feniksa"? |
KUUUUL...!!! [Katolicki Uniwersytet Lubelski] Najlepsza ze wszystkich! |
|
35% |
[ 16 ] |
Fajna, autorka trzyma równy poziom |
|
26% |
[ 12 ] |
Niezła, ale nieco gorsza od poprzednich |
|
11% |
[ 5 ] |
Beznadziejna! Wcześniejsze były 1000 razy lepsze! |
|
4% |
[ 2 ] |
W ogóle nie lubię Harry'ego Pottera, więc mi się nie podoba tak czy siak |
|
2% |
[ 1 ] |
Nie znam poprzednich, więc nie mogę porównywać |
|
0% |
[ 0 ] |
Jeszcze nie przeczytałem, zobaczymy... |
|
11% |
[ 5 ] |
Nie zamierzam nawet brać tego CZEGOŚ do ręki, założę się o wszystko, że to chała |
|
8% |
[ 4 ] |
|
Głosowań: 18 |
Wszystkich Głosów: 45 |
|
|
|
Wersja do druku |
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 13-04-2004, 13:31
|
|
|
Ja też chciałabym zobaczyć kolejne części, ale żeby były pożądnie zrobione a nie na "masz i odczep się" |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 13-04-2004, 14:12
|
|
|
To prawda.Teraz jak wiedzą, że tłumy się zwala na ten film bo jest dobrze rozreklamowany i książka jest papularna to zrobią to na łapu-capu T_T |
|
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
Dołączyła: 25 Paź 2003 Skąd: piąta cela po lewej ^^ Status: offline
|
Wysłany: 13-04-2004, 14:59
|
|
|
nie powiedziano że wytną WSZYSTKIE sceny z dementorami, napasali że scenę. Ale coś czuje że film będzie tak samo piękny jak poprzednie.
czyli za przeproszeniem do dupy. eh, drastyczniejszych scenek nie będzie, Syriusz wygląda jakby właśnie wrócił z wakacji gdzie sobie dobrze wypił piwka (stąd ten brzuszek i wcale nie wychudła buźka) oraz ładnie sie opalił. Haha! co więcej nie pamiętam nazwiska ale jakaś ok 20 letna blondyneczka grająca bodajrze w "titanicu" chce zagrać 16 letnią Fleur (tą pół willę)
___^___
jaka siara, no nie to uż jest żałosne ale żeby AŻ tak? |
_________________ http://niziolek.deviantart.com/
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 13-04-2004, 15:03
|
|
|
O_O Fleur??? 20 latka?? Toż to świętokractwo!! |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 13-04-2004, 16:38
|
|
|
Desakralizacja, otóż to..T___T |
|
|
|
|
|
Vel
Deskorolkarz
|
Wysłany: 13-04-2004, 17:36
|
|
|
Widzielibyście tą aktorkę... ostatnio chyba też sobie nieźle podjadła... ;P
Ach, nie mogę się doczekać jej jako Fleur na ekranie!
^^""""""""""""""""""""""""""""""""""""' |
_________________ Ej cze |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 13-04-2004, 17:39
|
|
|
Ja też "nie mogę się doczekać" ^^ 20 lat....Boshe....T_T |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 13-04-2004, 17:50
|
|
|
To bedzie straszne!!! Jeszcze gorsze od zdechłej żaby w slayersach><''''' |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 13-04-2004, 17:51
|
|
|
Nie przypominaj.To było powalające..= =""""" |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 14-04-2004, 18:04
|
|
|
Nie zapominajcie od czego są komputery i efekty cyfrowe. Naprawdę, za pomocą kompa mozna bardzo dużo zmienić w wyglądzie postaci. Mam tylko nadzieję że jeśli to co piszecie jest prawdą, to reżyser wpadnie na pomysł takich "małych" zmian... |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them
Ostatnio zmieniony przez Crack dnia 14-04-2004, 18:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 14-04-2004, 18:10
|
|
|
Też mam taką nadzieję. Chociaż nie sądzę. Przypominam o takich szczegółach jak blizna w książce jest jak byk napisane że jest na srodku czoła, a w filmie po boku. W książce napisane jest że chary ma zielone oczy a na plakacie ma niebieskie. To też można bylo zmienić, ale tego nie zrobiono! |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 14-04-2004, 18:17
|
|
|
W książce Harry widział całą rodzinkę a nie tylko rodziców w zwierciadle... |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 14-04-2004, 18:32
|
|
|
więc są małe szanse, że będą jakieś zmiany wprowadzać:( |
|
|
|
|
|
jadz_i_ka
Dołączyła: 06 Kwi 2003 Skąd: z krainy wiecznej, pięknej szarości Status: offline
|
Wysłany: 14-04-2004, 18:40
|
|
|
widziałam trailer Harryego. Widziałam aktora grajacego syriusza. Yo woła o pomstę do nieba!!! Toto takie grube owłosione i w ogóle takie nijakie... Syriusz miał być barczysty, wysoki, chudy i miał mieć długie czarne włosy!!! Nie fryzurę mojego kumpla ale naprawdę dłuuuugie włosy! Poza tym w książce nie bvyło nic o brodzie!!! Było o zapadniętych policzkach, a pod brodą nie widać takowych wiec on MUSIAŁ BYĆ BEZ BRODY! ehh... Ale przynajmniej Malfoy wyładniał..^^ za to Neville zrobił się taaaaki wysoki i szczuplutki:D za to hermiona obcięła włosy i grzywkę i chodzi w różowym dresie...A, fuj! |
_________________ Syriusz i Ramus to piękna para...chyba właśnie pokochałam yaoi...
Wy również? |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 14-04-2004, 18:43
|
|
|
też to widziałam strzaszne widoki>< zniszczą film jak tak dalej pójdzie>< |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|