Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Harry Potter V -> wrażenia [możliwe spoilery] |
Co sądzisz o książce "HP i Zakon Feniksa"? |
KUUUUL...!!! [Katolicki Uniwersytet Lubelski] Najlepsza ze wszystkich! |
|
35% |
[ 16 ] |
Fajna, autorka trzyma równy poziom |
|
26% |
[ 12 ] |
Niezła, ale nieco gorsza od poprzednich |
|
11% |
[ 5 ] |
Beznadziejna! Wcześniejsze były 1000 razy lepsze! |
|
4% |
[ 2 ] |
W ogóle nie lubię Harry'ego Pottera, więc mi się nie podoba tak czy siak |
|
2% |
[ 1 ] |
Nie znam poprzednich, więc nie mogę porównywać |
|
0% |
[ 0 ] |
Jeszcze nie przeczytałem, zobaczymy... |
|
11% |
[ 5 ] |
Nie zamierzam nawet brać tego CZEGOŚ do ręki, założę się o wszystko, że to chała |
|
8% |
[ 4 ] |
|
Głosowań: 18 |
Wszystkich Głosów: 45 |
|
|
|
Wersja do druku |
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 14-04-2004, 18:47
|
|
|
Jeśli w filmie nie paraduje w różowym dresie będzie dobrze (znośnie?) |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 14-04-2004, 18:54
|
|
|
ale to że na T_TSyriuszaT_T wybrano Gary Oldmana też mi nie pasuje><
dobry by był Aragorn^^z Lotr |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
|
Wysłany: 14-04-2004, 18:56
|
|
|
Najlepszsy byłby Defines (jakby przeczytał jak przekręcam jego nazwisko zaczął by tańczyć w grobie, tyle że naprawde nie wiem jak to się pisze :(, niech spoczywa w spokoju) ale nieżyje :( a szkoda bo był dobrym aktorem... |
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 14-04-2004, 19:01
|
|
|
tak ja tego dziadziuśa lubiłam^^ ewentualnie moj aktualny idol Johnny Deep^^ bo pozostałych 2 się nie nadaje |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
|
Wysłany: 14-04-2004, 19:04
|
|
|
dziadziusia? On miał chyba poniżej 60 gdy umarł...
ew. Można by dać Johniego Devito :) |
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 14-04-2004, 19:10
|
|
|
<off>no już był w podeszłym wieku^^mówię dziadziuś bo jest jedyną starszą osobą którą lubie^^</off>Zegis offtop się robi skończmy |
|
|
|
|
|
Mazoku
|
Wysłany: 14-04-2004, 22:53
|
|
|
De Funes Syriuszem? To już by była lekka przesada ^^"
Poza tym IMHO Oldman świetnie się nadaje do tej roli... Na trailerze prezentował się bardzo... no... "syriuszowato" ^^ Poza tym to świetny aktor... (Mówisz tak, bo grał w 5 Elemencie... - dop. Nefeh) Siedź cicho... Co ja mam poradzić, że Zorg był moją ulubioną postacią...
Ja tam i tak się nie mogę doczekać Rowana Atkinsona jako Lorda Voldemorta w 4 części. "Harry Potter i Jaś Fasola - ostateczne starcie" :D Eh... Szkoda, że jeszcze tego nie potwierdzili, ale nie traćmy nadziei... |
_________________ You should never challenge mazoku for battle. There's nothing more reckless than trying to beat one ^-^ |
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
|
Wysłany: 14-04-2004, 23:12
|
|
|
Tego nie wiedziałem :) ale faktycznie bez charakteryzacji mógłby grać w horroże :) <skądś dobiega głos - pokarz swoją tważ zobaczymy czy jesteś taki ładny>
Jednakże po tym co pokazywali w 1-wszej części to będą musieli zaaplikować mu pożądną charakteryzacje jeśli chce być chodź trochę podobny to tej mordy co wystawała z tyłu głowy miłościwie uczącego nauczyciela OPCM ^^ |
|
|
|
|
Yumegari
Feministka szowiniska
|
Wysłany: 16-04-2004, 17:12
|
|
|
Co do trzeciej części: fakt, Wielki Pies mógł być lepiej dobrany, ale cóż... jeżeli zagra dobrze, to ja się nie odzywam. Po drugie, przecież Harry wygląda ślicznie!!! *_______* Ależ, ten Daniel wyładniał, no no, okazało się, ze wiedzieli, co robili, wybierając go do tej roli jak jeszcze był malutki... Hermiona wygląda super w tej rózowej bluzie, bardzo młodzieżowo^^ A film moim zdanie zapowiada się świetnie, przynajmniej z tego, co widać na trailerach^^ A Hardodziób mi się zupełnie nie podoba. Ot, taka plastikowa kukła.
Co do czwartej części: ona lada dzień będzie się kręcić, słyszałam, ze juz w kwietniu. Kate Winslet nie zagra Fleur, bo wybrali już jakąś aktorkę. Cóż, moje nie jest ona moim ideałem dziewczęcej urody, ale wiadomo, co charakteryzacja robi z człowiekiem. A aktorka, która zagra Ritę jest moim zdaniem niezła (może trochę za młoda i za ładna, ale okularki i włosy na chłopaka powinny ją lepiej dopasować do roli).
Tak w ogóle, to niedawno znalazłam niezłą stronkę o HP, mnóstwo na niej zdjęć z trzeciej części, niektórych naprawdę dobrej jakości: http://www.hp.oborniki.com.pl
I oczywiście strona oficjalna trzeciej części filmu. Nieźle odwalona! I do zobaczenia najnowszy trailer i oficjalny plakat z filmu: http://www.harrypotter.warnerbros.com |
_________________ Behind every great woman is a man checking out her ass
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 16-04-2004, 17:38
|
|
|
0o0!!!!!
No, no... Yume super stronki!!!!!!^^
Glizdogon jest okropny!!!!Ble!!!!Chodzi mi o sam wygląd, a nie o dopasowanie aktora. Nie jestem pewna czy tak go sobie wyobrażałam...
Remus wyszedł...hm... ciekawie^^
Buahahaha!!!! Ciotka Marge jest świetna!!!!!!^______^
Masz racje, Hardodziób jest.... eem... nienajlepszy? Zupełnie inaczej go widziałam.
Myślałam, że Harry z zarostem^^ będzie inaczej wyglądać.Jest nieźle^^
Herma wygląda ładnie>zawsze ją lubiłam*_*<.
Draco>mimo, że go też bardzo lubię< średnio mi się podoba....:(
Snape'uś zostaje taki sam>i dobrze<.
No, nie jest TAK żle jak się spodziewałam.Szkoda, że nie znalazłam tam Rity i Fleur >no dobra, przyznaję się-->nie miałam na to czasu^__^<Więc na ten temat to się nie wypowiem.
Łe, pójdę na to! To mój obowiązek!^_-
>Ta laleczka, która się ukazuje na jednej z tych stronek jest przerażająca...brr...0_0<
Ale stronki są suuuuuuuper!!!!!!!!!Warto zajrzeć!!!^_^
Dzięki Yume!:) |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 18-09-2004, 23:34
|
|
|
Podobno szósty tom ma jednak nosić nazwę "HP i Książę Półkrwi"
a nie jak dotąd mówiono "HP i Pochodnia Zielonych Płomieni"
Jak sądzicie co to może oznaczać?? |
|
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 19-09-2004, 00:10
|
|
|
Jak dla mnie to może oznaczać, że pochodnia im zgasła i trzeba było szybko zmienić scenariusz, ale ja się na Potterze nie znam, więc tego nie mówię :P |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
Vel
Deskorolkarz
|
Wysłany: 19-09-2004, 12:15
|
|
|
Xen, nie znasz się, to jest nigdy nie gasnąca pochodnia! (z wyjątkiem czwartku wieczorem, kiedy woźny Filch dolewa oliwy ;P) |
_________________ Ej cze |
|
|
|
|
Yuby
Kotosmok
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 19-09-2004, 21:31
|
|
|
To oznacza mniej więcej to, że śledzenie spekulacji i pogłosek fanowskich / dziennikarskich nie ma większego sensu. :P |
_________________ From the brightest start
Comes the blackest hole
You had so much to offer
Why did you offer your soul? |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 03-11-2004, 23:10
|
|
|
Znalazłem cuś takiego. Khem:>. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|