Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Harry Potter V -> wrażenia [możliwe spoilery] |
Co sądzisz o książce "HP i Zakon Feniksa"? |
KUUUUL...!!! [Katolicki Uniwersytet Lubelski] Najlepsza ze wszystkich! |
|
35% |
[ 16 ] |
Fajna, autorka trzyma równy poziom |
|
26% |
[ 12 ] |
Niezła, ale nieco gorsza od poprzednich |
|
11% |
[ 5 ] |
Beznadziejna! Wcześniejsze były 1000 razy lepsze! |
|
4% |
[ 2 ] |
W ogóle nie lubię Harry'ego Pottera, więc mi się nie podoba tak czy siak |
|
2% |
[ 1 ] |
Nie znam poprzednich, więc nie mogę porównywać |
|
0% |
[ 0 ] |
Jeszcze nie przeczytałem, zobaczymy... |
|
11% |
[ 5 ] |
Nie zamierzam nawet brać tego CZEGOŚ do ręki, założę się o wszystko, że to chała |
|
8% |
[ 4 ] |
|
Głosowań: 18 |
Wszystkich Głosów: 45 |
|
|
|
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 06-11-2004, 10:14
|
|
|
Przeceniasz się Ysen.
Status karny dałoby się wykonać - zrobić specjalną grupę i przyjmować do niej tylko pokaranych, może ustawić im (i zablokować możliwość zmiany) jakieś paskudne Avatary (np. różowego Pikachu)... Ave i Crack mogą robić takie żeczy... Pytanie brzmi jednak - komu mieliby to robić i za co?
Koniec Offtopu. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Zeg
Gość
|
Wysłany: 07-11-2004, 16:18
|
|
|
A wracając do offtopu Coca(ino)-Colowego. Dziś w radiu (RMF-ie) powiedzieli, że w Indiach Coca(ino)-Colą rolnicy opryskują pola, bo tańsza niż pestycydy, a efekt podobno ten sam... (i jeszcze pić się da, choć po tej wiadomości zastanawiam się, czy to na pewno dobry pomysł - dop. Szept Rozsądku). |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 07-11-2004, 19:03
|
|
|
Cytat: | Pytanie brzmi jednak - komu mieliby to robić i za co? |
Otóż to:P.
Cytat: | Coca(ino)-Colą rolnicy opryskują pola, bo tańsza niż pestycydy, a efekt podobno ten sam... |
Hehehe:>. W sumie ta coca-cola to dobry żrodek na robakiXD. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Aori Takera
Shonenai maniac^^
Dołączyła: 06 Paź 2004 Skąd: Z samego serca chaosu- czyli Warszawy.. Status: offline
|
Wysłany: 04-12-2004, 00:24
|
|
|
khu khu.. tak.. po tym krótkim przerywniku wracam do temtu_^_
Więc tak.. Haari Potaa nambaa fajf podobało mi isę.. oprócz tego, ze postać Harry'ego jeszcze bardziej mnie zniechęciła. No i oczywiście ginie Moje Biedne Kochanie.. Moja nauczycielka od angielskiego się ze mną kłóciła ostatnio ,zę on żyje na pewno.. Ja mam taka nadzieję, ejdnak obawiam się, żę.. to mogłoby nawet trochę popsuć treść.. Bo zrobilby się/ bez obrazy XD/ kolejny DB, gdzie bohaterowie umierają, wracają ia znpwu umierają i wracają_^_/ <offtopp>jeszcze raz bez obrazy, w sumie lubiłam ogądac DB, ale to i za długie walki mnie dobijało..<offtop>
A.. a moje typy.. z kim Harry mógłby ew. być.. też stawiam na Lune^___^ Hm.. Ginny nim nie jest już tak bardzo zainteresowana.. Na miejscu Cho to bym go chyba pobiła:P zaś Hermi.. on Hermi traktuje jak przyjaciólkę i myślę, że większe szanse na miłość Hermy ma Ron^_^
Khu.. szczerze to się zdziwiłam ,że Rowan Atkinson gra Voldiego się zakrztusiłam^^"" On mi nie pasuje do poważnej roli_^_ < jak Jim Carrey>..
Hm.. było sporo zarzutów co do Siriusa.. a raczej do Garry'ego Oldmana.. Mi się tam w miare podobało.. mogło być gorzej_^_ Choć.. Johny Depp albo ten pan< nie mogę sobie nazwiska przypomnieć> Aragorn mogli tez byc nieźli^_^
no chyba skończe..
Aha^^
V-najlepsza
II-trochę gorsza
IV- w miare.. nie spodziewałam siezakończenia^^
II- jeszcze przeżyję.. poza tym ten walnięty Lochart był XD
I-najmniej. bleT_T nie lubie jej_^_
Hm.. w sumie mam nadzieję ze Syriusz wróci, po przemyśleniach>XD |
_________________ Nigdy nie poddawaj się przeznaczeniu,
nawet wśród płaczu i złości
jest cos tak potężnego, że nie zdołasz sie oprzeć.
Takie jest prawo miłości.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 04-12-2004, 22:19
|
|
|
Aoruś napisał/a: | Hm.. w sumie mam nadzieję ze Syriusz wróci, po przemyśleniach>XD |
Syriusz został za bardzo wyeksponowany przez autorkę, żeby teraz tak po prostu zostać usunięty z książki. Na pewno zagra jeszcze jakąś rolę ^^ |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 04-12-2004, 22:36
|
|
|
Zabili go i uciekł co:]? Wy chyba źle życzycie tej książce. Jakby Rowling ożywiła Syriusza, krytycy i starsi czytelnicy by ją zjedli.
Cytat: | Bo zrobilby się/ bez obrazy XD/ kolejny DB, gdzie bohaterowie umierają, wracają ia znpwu umierają i wracają_^_/ <offtopp>jeszcze raz bez obrazy, w sumie lubiłam ogądac DB, ale to i za długie walki mnie dobijało..<offtop> |
Żadna obraza, DB się oglądało fajnie, ale na większość ataków zasłużyło:P. A z porównaniem się jak najbardzej zgadzam. |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 04-12-2004, 22:42
|
|
|
Niech krytycy sobie jedzą ksiązkę, ale niech T_TSyriuszT_T do nas wróci!!
Zresztą i tak teraz Harry(to twoja wina!!>.<) będzie myślał o nim przez cały czas więc On będzie się pjawiał w każdym rozdzialeT_T |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Mazoku
|
Wysłany: 05-12-2004, 02:40
|
|
|
Aori Takera napisał/a: | Khu.. szczerze to się zdziwiłam ,że Rowan Atkinson gra Voldiego się zakrztusiłam^^"" On mi nie pasuje do poważnej roli_^_ < jak Jim Carrey>.. |
Już nie gra. Według najnowszych doniesień Voldemorta zagra niejaki Ralph Fiennes. Moim zdaniem lepiej pasuje do tej roli. Aczkolwiek Tom "Fasola" Riddle też mógłby być ciekawy :]
A o powracającym zza grobu Syriuszu to ja wolę nie myśleć. Mam nadzieję, że Rowling też nie :P |
_________________ You should never challenge mazoku for battle. There's nothing more reckless than trying to beat one ^-^ |
|
|
|
|
Vel
Deskorolkarz
|
Wysłany: 05-12-2004, 09:57
|
|
|
Również uważam, że Syriusz powinien zostać w grobie i już z niego nie wychodzić ;P Książka by straciła w moich oczach, i zapewne w oczach wielu innych czytelników. |
_________________ Ej cze |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 05-12-2004, 11:34
|
|
|
"Noc żywych syriuszów";P. Syriusz wraca, a Harry rozwala go z Casulla;>. Podoba mi się toXD. |
|
|
|
|
|
Aori Takera
Shonenai maniac^^
Dołączyła: 06 Paź 2004 Skąd: Z samego serca chaosu- czyli Warszawy.. Status: offline
|
Wysłany: 05-12-2004, 13:23
|
|
|
T_________________T
ja rozumiem jeszcze naśmiewanie się z Xella.. Ale z Syriuszka Św.P? T_T Tozon MBK T__T
A tak poza tym mam nadzieję że Harry będzie miał wyrzuty sumienia do końca książkiT__T
Aha.. i jak szanowna pani Rowling nie napisze książki<a raczej książek XD> opisujących przygody Huncwotów to i tak ktoś to napisze< np. ja XDD>
Hm.. właśnie.. mam nadzieję że nei wskrzesi Syriusza w jakiś bezsensowny sposób< jak ma go już wskrzeszać> ale mógłby być np. choćby jako duch^^< ale bezsens_^_> |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 05-12-2004, 16:09
|
|
|
T_TSyriuszT_T na ducha jestem za^_^V
Na wieczność razem*___* |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Aori Takera
Shonenai maniac^^
|
Wysłany: 05-12-2004, 16:33
|
|
|
Cytat: | Na wieczność razem*___* |
z nim to nawet dłuzej^_^ |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 05-12-2004, 18:59
|
|
|
Tyle, że ducha nie da się dotknąć, czego wy potrzebujecie :P |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 05-12-2004, 19:04
|
|
|
Zombiaka można^^. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|