Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Powrót z alternatywnego świata. |
Wersja do druku |
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 19-06-2004, 12:12
|
|
|
To jest szansa spotkania Kaczora Donalda;P. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 19-06-2004, 12:15
|
|
|
Ej, chyba nie ważne co(kto) żyłoby w miastach. Mogłyby być to ogry, gobliny<tak, wiem Xellas^^>, Koszałki Opałki <wiem Ysen^^>, ludzie, zwierzęta czy niedźwiedzie polarne.
Ważne jest to jak bardzo byłyby inteligentne i jakimi rządziłyby się prawami.
Ale ogólnie w życiu <nieważne w jakim miejscu> są tylko dwie opcje: przeżyć lub umrzeć :)
Ale może w mieście ze zwierzakami byłby fajny ubaw. :) |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 19-06-2004, 12:43
|
|
|
Ubaw to może i byłby, zależy dla kogo:>. W każdym razie gdyby tam nie było ludzi to zależnmie od epoki uznaliby nas za kosmitów albo za demona. A wtedy do widzenia. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Saluchna
evil baka heavy metal fan
|
Wysłany: 19-06-2004, 13:39
|
|
|
Albo wysłannika niebios, jeżeli byłyby to religijne stworzonka. A taki to dobrze ma ^^ Nakarmią, napoją irozrywki zapewnią ^^ |
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 19-06-2004, 13:46
|
|
|
Sal-a na koniec złożą w ofierze żebyś powróciła do boga który cię tutej przysłał:D
no w eventulaności zostaneisz ich władcą i takie tam, ale to nudniejsze rozwiązanie:P |
|
|
|
|
|
Saluchna
evil baka heavy metal fan
|
Wysłany: 19-06-2004, 17:13
|
|
|
Mi by się podobało :P
Własny pałacyk, zameczek czy inne ładne mieszkanko, smaczne jedzonko itp... Jak dla mnie ideał ^^ |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 20-06-2004, 10:14
|
|
|
Jeśli byłby to świat multirasowy, to najpewniej uznano by nas za przedstawiciela jakiejś nieznanej wcześniej, unikalnej lub żadkiej rasy. W wielkich metropoliach, znanych z kolorowych tłumów i pełnych przyjezdnych moglibyśmy żyć calkiem normalnie i nikt nie zwracałby na nas uwagi. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|