Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Zjazd C.D.D |
To gdzie? |
Lubelszczyzna Zega |
|
20% |
[ 2 ] |
Mikołajki Chimerii |
|
10% |
[ 1 ] |
Turawa Noire |
|
0% |
[ 0 ] |
Miasteczko Noire |
|
0% |
[ 0 ] |
Ustrzyki Ysena |
|
0% |
[ 0 ] |
Mazury Zega |
|
10% |
[ 1 ] |
Strękowa Góra Chimerii |
|
60% |
[ 6 ] |
|
Głosowań: 10 |
Wszystkich Głosów: 10 |
|
|
|
Wersja do druku |
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 12-04-2005, 11:03
|
|
|
Zjazd jest o tyle na rzeczy, że równie dobrze możemy się "zjechać" w 3 albo 4 osoby, co nam szkodzi? Gorzej, że faktycznie upiornie źle się planuje, jak nie wiadomo, ile osób może być. Jeśli o mnie chodzi: dowolne miejsce, gdzie mogę dotrzeć i zostać z psem. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 12-04-2005, 15:12
|
|
|
Ataru, nam już wypaliły 4 takie zjazdy, przy czym dwa króciutkie, jeden kilkudniowy sylwestrowy, i jeden dwutygodniowy, nie licząc minizjazdzików różnej maści. Na frekwencję nie narzekaliśmy :)
Mnie się podobają Bieszczady... Chociaż daleko :( Ale tak naprawdę mogę jechać gdziekolwiek, byle we względnej odległości od cywilizacji. |
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 13-04-2005, 10:49
|
|
|
Z Bieszczadami widzę jeden problem. Z tego, co zdołałam wykryć dotychczas, wygląda na to, że z Warszawy czekałaby mnie podróż kilkunastogodzinna. Z bagażami i psem to w zasadzie niewykonalne. |
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 14-04-2005, 15:14
|
|
|
Powiedzcie mi tylko jedno: na pewno sierpień? Na 100% nie wrzesień? Bo ja załatwiam sobie właśnie praktyki i sierpień lub wrzesień mam do wyboru (grrr... chciałam lipiec). I muszę się zdecydować szybko. |
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 14-04-2005, 16:33
|
|
|
Tak jak mówiłam - ja w sierpniu mogę być nieobecna w Polsce w nieprzewidywalnych terminach (gdzieś w środku miesiąca). Będę wiedzieć w połowie maja.
Wrzesień w ogóle byłby dobrym pomysłem, ale "wycinałby" z założenia część uczestników. |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 14-04-2005, 16:45
|
|
|
Ot choćby mnie. Najbardziej pasuje mi dowolny termin sierpnia - w czerwcu mam wymianę, w licpu obóz, we wrześniu wracam do budy.
Za to rozmawiałam już o namiotach. Nie ma żadnych przeciwskazań... (Tylko na bogów, gdzie i kiedy!) |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 17-04-2005, 21:46
|
|
|
Ja już wiem pewnikiem. W tym roku zjazd nie dla mnie. Przepraszam jeśli narobiłam chaosu. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 01-05-2005, 07:39
|
|
|
UWAGA!!! THE FINAL GŁOSOWANIE!!!
Na zjazd wstępnie deklaruje się pojechać: Serika, Xeniph, Ysen, dwóch chanów tatarskich; Mai i Miya, Czerwony Wampir Komunizmu Pasożytutjący na Chrześcijańskim Ludzie Forum (Ph34r), Irian, Bianca, Avellana (i półprodukt na danie kuchni wietnamskiej w postaci jej psa), Leniwa Bestia, Tilk i ostatecznie Krynica Mądrości i Wzór Cnoty, Najpiękniejszy Bishonen tej planety, Moja Skromna Osoba (BACZNOŚĆ!) Pierwszy Sekretarz AntyWiPu (SPOCZNIJ!) czyli JA.
Z posród tego tłumu miejsca zjazdu wymyślilismy: Ja i mój współbojownik Ysengrin. Czyli wybór jest prosty: Tam, Gdzie W Zeszłym Roku, albo do Ustrzyk!
Innych alternatyw za bardzo nie ma, a czas pędzi, maj już jest, trzeba się zdecydować.
Pamiętajcie! Wybierając niższego wzrostem z nas wybieracie Mniejsze Zło! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 01-05-2005, 09:51
|
|
|
Pardon moi, ale "Tam gdzie w zeszłym roku" to znaczy gdzie? W zeszłym roku mnie nie było to i nie wiem...
I potrzebny mi bliżej określony termin. W sierpniu? Na przełomie? Potrzebne mi to, żeby załatwić namioty! (A te będą na pewno, ale wolę jednak nie igrać na cierpliwości Gosi... Chociaż za załatwienie magazynu ma u mnie dług wdzięczności ;))
P.S. Dlaczego niby dwóch chanów tatarskich? XD |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 01-05-2005, 09:59
|
|
|
Chanów ponieważ obie macie -chan w nicku, co od zawsze kojarzy mi się z chanem tatarskim.
Już szukam statystyk tego miejsca. To takie jeziorko w okolicach Lublina. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 01-05-2005, 10:07
|
|
|
Mai: jeziorko jest fajne (można pływać), trochę lasów dookoła, domki kampingowe z łaziankami przeznaczone na 6 osób (doświadczenie wykazuje, że 10 się mieści, ale rzuca się wtedy tekstami typu "uwaga, bo nas policzą!"). Mnie się podobało. I było waględnie blisko. |
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 01-05-2005, 10:13
|
|
|
Dane ostateczne: Jesioro leży nad jeziorem Łuksza* w okloicy miasteczka Łęczna. Nasze miejsce ma adres Ośrodek Wypoczynkowy Relaks, Relax (jakoś tak) o niego w razie czego mamy się pytać tubylców. Leży w miejscowości Rogóźnio* (lub Roguźno*, nie pamiętam ortografii) na przysiółku Krasne - Krzywe*.
tel stacjonarny 0 - 81 757-00-35 Ośrodek Wypoczynkowy Lukcze na lato jest tam wspaniale ,są domki 6 osobowe,może spać nawet 8 osób z łazienka,kuchenka i całym potrzebnym wyposażeniem kosztują około 120 -140 zl za dobę / grupa (nie osoba)
Gwiazdką oznaczone są miejsca, w których (jak wykazało zeszłoroczne doświadczenie) moja ciocia popełniła pomyłkę i nazywają się inaczej. W zeszłym roku nikt specjalnie nie zabłądził i wszyscy w końcu trafili na mijesce. W tym roku wykonam lepszą robotę logistyczną. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 01-05-2005, 14:47
|
|
|
Zalety Łukszy - większość już tam była, plus woda jest w pobliżu.
Zalety Ustrzyk - właściciel ośrodka jest zaprzyjaźniony i bardzo sympatyczny, więc nie będzie raczej potrzeby unikania policzenia:P. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 02-05-2005, 23:16
|
|
|
1) Warto powiedzieć, że Czerwony Wampir ma dużo racji. Grzeczność to tylko fasada, która dodatkowo przeszkadza dość często. Pewne rzeczy trzeba wcześniej powiedzieć jasno, wyraźnie i na forum!
2) Dochodzi nowe miejsce. http://www.wakacje.agro.pl/oferty/index.php?option=pokaz&wersja=&oferta=694&sz=s&v=s&s=1&sort=&c
To zalety. Wady: nikt tam nie był i jest chyba za daleko, by kogokolwiek posłac na przeszpiegi.
3) Od teraz do godziny 24 w Niedzielę obowiązuje Okres Nadzwyczajny. Można jeszcze zgłaszać propozycje, które mają być poddane głosowaniu. Jeśli do terminu końcowego coś nie zostanie wyłonione przy przynajmniej 50% procentowym udziale uprawnionych (przy czym wstrzymanie się od głosu równoznaczne jest z nie wzięciem udziału w głosowaniu) olewam demokracje i załatwiam miejsce tam, gdzie jest mi najwygodniej. Czyli w Roguźnym (tam, gdzie ostatnio).
Nie biorąc udziału w głosowaniu oddajesz więc głos na Roguźno... Mówię odrazu, żeby potem nie było kwenkania, że się akurat tam nie chcialo.
4) Późniejsza o 15 minut nowelizacja. Jakiekolwiek głosy w sprawie zjazdu mające miejsce poza Forum przestają istnieć. Co nie jest na Forum nie istnieje! Rzadnego BH, GG, czy nawet Privów! Ma być jawne i w taki sposób, by w każdej chwili każdy mógł to zobaczyć.
Acha! Ma się to dać jeszcze jednoznacznie zinterpretować! |
Ostatnio zmieniony przez Zegarmistrz dnia 02-05-2005, 23:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 02-05-2005, 23:35
|
|
|
Od razu więc zagłosuje. Gdybym się uparł, to do Ustrzyk zapewne dojechałbym na roweże, do owego rancza, gdybym się uparł to być może dojechałbym w ogóle..
Jak narazie głosuje na Roguźno. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|