Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Zjazd C.D.D |
To gdzie? |
Lubelszczyzna Zega |
|
20% |
[ 2 ] |
Mikołajki Chimerii |
|
10% |
[ 1 ] |
Turawa Noire |
|
0% |
[ 0 ] |
Miasteczko Noire |
|
0% |
[ 0 ] |
Ustrzyki Ysena |
|
0% |
[ 0 ] |
Mazury Zega |
|
10% |
[ 1 ] |
Strękowa Góra Chimerii |
|
60% |
[ 6 ] |
|
Głosowań: 10 |
Wszystkich Głosów: 10 |
|
|
|
Wersja do druku |
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 02-05-2005, 23:57
|
|
|
Ołkej ludzie, w ramach planu awaryjnego mamy jeszcze internat Zespołu Szkół Rolniczych w Mokoszynie, a raczej w moim pięknym Sandomierzu.
Tutaj.
Zalety - dość blisko miasta, ale na uboczu, niedaleko są Góry Pieprzowe, nasza lokalna anomalia przyrodnicza, do tego można zwiedzić ładne stare miasto, a jeśli załatwi się transport to i okolicę wokół miasta;
Wady - nie ma w pobliżu większego zbiornika wodnego, nie jestem w tej chwili pewien czy jest jakiś las(a jeśli jest to na pewno w oddaleniu); do tego średnio mi się uśmiecha wyjeżdżać całe trzy czy cztery kilometry od domu na wczasy_^_
Psa Avellany najpewniej dałoby się jakoś załatwić(tfu! załatwić , żeby mógł zostać), ale na 100% pewien nie jestem. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 04-05-2005, 17:53
|
|
|
Ja dopiero dzisiaj wróciłam i od razu głosuję na to nowe, bo mi się ich oferta podoba :P A jeśli nie wypali, to gdziekolwiek, oprócz tego Rogóźna, nie lubię jeździć dwa razy w to samo miejsce. |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Yuby
Kotosmok
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 05-05-2005, 23:52
|
|
|
Co się tyczy miejsca: to nowe (znaczy to Rogowo) wygląda całkiem interesująco, trzeba przyznać. Więc głosuję na nie. Chociaż prawda jest taka, że gdzie byśmy nie pojechali, mnie pasuje :P
Tylko jedna uwaga: błagam, niech terminem tego zjazdu będą pierwsze dwa tygodnie sierpnia. Inaczej pójdę siępochlastać i nie wrócę... Bo mam już dosyć problemów ze zgrywaniem swoich terminów... |
_________________ From the brightest start
Comes the blackest hole
You had so much to offer
Why did you offer your soul? |
|
|
|
|
IKa
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 06-05-2005, 23:27
|
|
|
niestety prawie całe wakacje czli od poczatku lipca do połowy wrzesnia bede w Poznaniu szkolił studentów idacych na studenckie przeszkolenia jedyną przerwę będe miał tydzien wolnego gdzies w sierpniu ( do uzgodnienia) do sierpnia wiec raczej mnie nie bedzie. jeden plus że przynajmniej zapłaca :P |
Ostatnio zmieniony przez IKa dnia 07-05-2005, 12:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 06-05-2005, 23:42
|
|
|
To na parę dni zawsze możesz wpaść, żeby nas sobie pooglądać (i vice versa :])
Jak dla mnie te linki wyglądają prawie identycznie... _^_ Tam trzeba po prostu podzwonić i sie dowiedzieć (o las, o dojazd... I o cen, bo jeśli coś jest OD 15 złotych, to jeszcze nie znaczy, że naprawdę jest po tyle). |
|
|
Zegarmistrz
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 12-05-2005, 19:28
|
|
|
Uwaga! Uwaga! Dzwoniłem wszędzie! Oto efekty:
Jeśli gdzieś zaznaczyłem, że nie ma ceny za obiady, to znaczy, że wpuszczą nas do kuchni.
Rogóźno: wstępnie umówiona alternatywa awaryjna. Pies- w ramach negocjacji. 150zł / 6 osobowy domek, warunki znacie.
Gospodarstwo Agroturystyczne Ciche:
http://agrowypoczynek.pl/agroturystyka,oferta,43.html
Uwaga! Właściciel bełkocze. Może łykną sobie kilka głębszych, może po prostu tak mówi. 20zł / osoba w 4 osobowych pokojach, ponoć z łazienkami, woda i las w odległości 800 metrów, 3 godziny autobusem z Warszawy pies za opłatom.
Gospodarstwo Agroturystyczne Marwin:
http://agrowypoczynek.pl/agroturystyka,oferta,270.html
25 złotych od osoby ulokowanej w pokoju z łazienką, 20 złotych bez łazienki, woda na miejscu, las 5km dalej, psa można, 3 godziny autobusem z Warszawy.
Gospodarstwo Ekologiczno - Agroturystyczne Sikorscy:
http://www.wakacje.agro.pl/oferty/index.php?option=pokaz&wersja=&oferta=428&sz=s&v=s&s=2&sort=&c=
Co się kryje pod słowem ekologia nie wyjaśnili. 70 złotych za pokój, można się umówić co do liczby osób w nim nocujących (choć mają tylko po 2 łużka), pokój z łazienką naturalnie. Las i woda w odległości 1km, 3 godziny dojazdu z Warszawy. NIE ZGADZAJĄ SIĘ NA PSA.
Gospodarstwo Agroturystyczne Mistral:
http://www.wakacje.agro.pl/oferty/index.php?option=pokaz&wersja=&oferta=757&sz=s&v=s&s=9&sort=&c=
18 złotych od osoby, 4 godziny z Warszawy, psa można wziąść, woda, las... Zeg nie zapytał się o łazienki i kuchnie.
Gospodarstwo agroturystyczne Konik:
http://www.wakacje.agro.pl/oferty/index.php?option=pokaz&wersja=&oferta=694&sz=s&v=s&s=1&sort=&c
Z tego, co mówią świetne. 20 złotych od osoby +35 za całodzienne wyżywienie lub 17 za sam obiad. Niestety nie wpuszczą nas do kuchni - mają kucharza i musi na siebie zapracować (Dranie!). Chcą też zaliczki/ Nadrabiają to łazienki, las i woda na miejscu, konie, 2 godziny z Warszawy +15 na lini podmiejskiej, trzeba się z nimi umówić do niedzieli.
Chyba troche za świetne na nas... |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Irian
|
Wysłany: 12-05-2005, 19:55
|
|
|
Ja stawiam na to gospodarstwo Mistral... Co do kuchni, to na stronie mają "Domki 5-osobowe i kuchnia z pełnym wyposażeniem oddzielona od pokoju.", a łazienki raczej w domku są standardowo. Tam jest najtaniej z tego, co widać, gotować umiemy - a ci, co nie umieją, to się szybko dostosują do tego, co gotuje reszta, nauczą gotować sami albo zginą marnie z głodu :P. Woda jest, las jest, oglądać co też jest w razie jakby nas na zwiedzanie wzięło...
Na drugim miejscu Ciche. Też tanio, a Avellanie zapewne przypadnie do gustu "owadożerna rosiczka, wełnianka, czerwień blotna", tudzież różne inne zielsko. :> |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 15-05-2005, 16:42
|
|
|
Ludkowie to jak? Czy milczenie wyraża zgodę?
Mi także ów Mistral najbardziej pasuje. Dzwonić czy nie?
Jak do wtorku nie będzie zdecydowanego oporu, to dzwonie tam. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 15-05-2005, 16:44
|
|
|
A co z łazienkami i kuchnią? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 15-05-2005, 16:49
|
|
|
To zrobimy tak... Zadzwonie tam, zapytam o łazienkę i kuchnie. Jak będą, to rezerwuje, jak nie to przychodze na forum i pytam się was o zdanie ok? |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 15-05-2005, 17:12
|
|
|
Tak zrób, to ma najwięcej sensu. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-05-2005, 20:27
|
|
|
podejmijcie decyzje kiedy, byle przed lipcem bo potem nie bede miał zadnego kontaktu
[edit=Ysengrinn]Post Mattiesa poleciał, jako nie na temat i głupia zaczepka. Od zwracania uwagi użytkownikom jesteśmy my.
ty ale dlacvzego w moim poscie co ?? |
Ostatnio zmieniony przez Avellana dnia 15-05-2005, 22:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|