Zjazd C.D.D |
To gdzie? |
Lubelszczyzna Zega |
|
20% |
[ 2 ] |
Mikołajki Chimerii |
|
10% |
[ 1 ] |
Turawa Noire |
|
0% |
[ 0 ] |
Miasteczko Noire |
|
0% |
[ 0 ] |
Ustrzyki Ysena |
|
0% |
[ 0 ] |
Mazury Zega |
|
10% |
[ 1 ] |
Strękowa Góra Chimerii |
|
60% |
[ 6 ] |
|
Głosowań: 10 |
Wszystkich Głosów: 10 |
|
|
|
Wersja do druku |
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 15-05-2005, 20:52
|
|
|
No dobrze. Ja mogę powiedzieć, że jako terminy w grę wchodzą 25.07 (pn.) - 7.08 (nd.) albo ostatecznie 30.07 (sb) - 12.08 (pt.). Przy czym chyba proponowałabym ten pierwszy, jeśli ktoś ma coś przeciwko niech mówi teraz, bo po rezerwacji będzie za późno.
[Edit = Serika] Kolejny post Mattiesa też poleciał. Nie masz o czym dyskutować, tego typu bezsensowne zaczepki będą kasowane. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 15-05-2005, 21:50
|
|
|
Ja uprzejmie proszę o drugi termin, bo przy tym pierwszym to na 90% nie będę na połowie zjazdu - praca w lipcu. Przy czym jeśli większość będzie za pierwszym, to trudno, najwyżej wpadnę tylko na tydzień... |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 15-05-2005, 22:07
|
|
|
Irian Baratai napisał/a: | Ja uprzejmie proszę o drugi termin, bo przy tym pierwszym to na 90% nie będę na połowie zjazdu - praca w lipcu. Przy czym jeśli większość będzie za pierwszym, to trudno, najwyżej wpadnę tylko na tydzień... |
Drugi termin mi całkowicie odpowiada, nie widzę przeszkód. Tak więc - jestem za.
[EDIT=Ysengrinn]Wyjaśnienie - drugiego posta Mattiesa skasowałem JA. Podobnie jak trzeciego i wszelkie następne. Ostatni raz o tym informuję, następne będą po prostu znikały bez śladu mojej interwencji. |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
Yuby
Kotosmok
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 15-05-2005, 22:19
|
|
|
Ja także wolałbym drugi termin. Raz, że w lipcu i tak nie ma mnie w kraju, więc w pierwszy terminie mógłbym być najwyżej przez tydzień, a dwa, że drugi termin byłby dla mnie wygodniejszy do ewentualnego zgrywania terminów ze zjazdem mw. |
_________________ From the brightest start
Comes the blackest hole
You had so much to offer
Why did you offer your soul? |
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-05-2005, 22:24
|
|
|
tak czy siak chyba dla mnie niebardzo ?? bo przeputke bede mial od 12.08 do 16.08 i nie ma szans by wczesniej bo znam już caly harmongoram i wiem że manewry poligonowe beda trwac do 9.08 wiec nie da rady wynokwienie czegoś wczesniej nawet po znajomości do 9 stan musi byc pelny i przez nastepne 48 godzin też takie zasady :( |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 16-05-2005, 09:39
|
|
|
Pytanie: co rozumiecie przez Drugi Termin?
Pomysł 1-2 tydzień Sierpnia?
Pytanie: kto i na jak długo mógłby się pojawić w terminie ostatni lipca-pierwszy tydzień sierpnia, a kto w terminie pierwszy-drugi tydzień sierpnia?
Termin - jak najszybciej. |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 16-05-2005, 09:41
|
|
|
Ja mogę cały lipiec i cały sierpień, mnie jest absolutnie wszystko jedno. |
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 16-05-2005, 09:43
|
|
|
Żeby wyjaśnić wszystko: ja mam zajęte 14-18 sierpnia, a potem 24-26 sierpnia. I tak, wygrałam ten konkurs. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 16-05-2005, 10:42
|
|
|
Właśnie pierwszy-drugi tydzień sierpnia mi najbardziej pasuje. |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 16-05-2005, 16:44
|
|
|
Mnie pasują oba te terminy - z tym że pierwszy i drugi tydzień sierpnia bardziej. Zdążyłabym przeprać ciuchy po obozie harcerskim... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 18-05-2005, 13:19
|
|
|
Dobra! Na odpowiedźczekam do jutra, godziny 18, lub dłużej, jeśli Net mi nie wstanie.
Rezerwować na 2 pierwsze tygodnie, dla 11 osób. Skład załogi: Serika, Xeniph, Tilk, Ysengrin, Yuby, Avellana, Bianca, Irian Baratai, Miya-chan, Mai-chan, Zegarmistrz.
Być może Redvampire... Ewentualnych kolejnych zbłąkanych wędrowców jeszcze się dopisze.
I Tama... Nie można zapomnieć o psie. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 18-05-2005, 13:26
|
|
|
ja jak zwykle mówie że być może uda mi sie dojechać ale niczego nie gwarantuje, tak jak mówiłem, najpierw chciałbym zdać w tym roku w szkole, a potem zjazd... |
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 18-05-2005, 16:50
|
|
|
jęli po 12 sierpnia to bede mial czas od 12 do 16 tylko okreslcie dokładnie gdzie |
Ostatnio zmieniony przez Ryuzoku dnia 18-05-2005, 22:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 18-05-2005, 22:45
|
|
|
Jeśli uda mi się urwać w tym okresie z pracy (niestety, będę pewnie wiedział coś bardziej konkretnego dopiero pod koniec czerwca/na początku lipca, w tym momencie mam sytuację dosyć płynną) to też byłbym zainteresowany. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|