FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
  Zjazd C.D.D

To gdzie?
Lubelszczyzna Zega
20%
 20%  [ 2 ]
Mikołajki Chimerii
10%
 10%  [ 1 ]
Turawa Noire
0%
 0%  [ 0 ]
Miasteczko Noire
0%
 0%  [ 0 ]
Ustrzyki Ysena
0%
 0%  [ 0 ]
Mazury Zega
10%
 10%  [ 1 ]
Strękowa Góra Chimerii
60%
 60%  [ 6 ]
Głosowań: 10
Wszystkich Głosów: 10

Wersja do druku
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Status: offline

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 24-03-2005, 23:15   Zjazd C.D.D

Jako, że tamten temat po próbie edycji ankiety się rozsypał postanowiłem go zamknąć, a dyskusje na ten przenieść... Ale późno w nocy było i ręka mi się omskła i poleciał w niebyt.

Prosiłbym Chimerię o ponowne przypomnienie danych.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Chimeria Płeć:Kobieta
Wiedźma co nie wygląda

PostWysłany: 25-03-2005, 09:20   

Yep
Miejscowość: Strękowa Góra
Zalety:
-na życzenie : wiocha
-dużo zieleni (łąki, lasy)
-sklep jest
-pupil Avellany znajdzie dla siebie miejsce (zastanawia mnie tylko jak ułożą się relacje między nim, a moim psem. Raczej nie powinno być problemów bo mój to tchórz jakich mało)
-sznur na suszenie ubrań jest
-miejsce na rozłożenie namiotów jest (nawet jak nie w ogrodzie to można się przejść nad zakręt starorzecza, gdzie kiedyś rozbijały się obozy cygańskie^^ Sympatycznie: rzeka, kilkanaście metrów powierzchni i las)
-mam tam dom
-miejsca a ogniska są
-grill jest ;P

Wady:
-nie wiem czy jest porządne wejscie do wody. Ostatnio robili jakieś problemy =='
-nie ma restauracji ect
-brak hotelu
-na razie tylko 50% zgody
-dom domem, ale miejsc do spania niewiele

Na razie wiadomo:
termin - sierpień
ilość osób - 10/15

Jeszcze pytanie: kto dysponuje namiotem/namiotami?
Jeśli o czymś zapomniałam to mówcie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
5342274
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 25-03-2005, 09:59   

Cytat:
Jeszcze pytanie: kto dysponuje namiotem/namiotami?

Powtarzam: namiotami mogę dysponować, jeśli poznam tylko dokładny termin. Namioty należą do mojej drużyny harcerskiej, dwa Campusy i jeden Marabut (jeśli komyś cokolwiek to mówi...). Jak będzie trzeba więcej to jeszcze Jhonny'ego zmolestuję żeby swoje pożyczył... Tylko muszę poznać dokładny termin, bo namioty mogą być w użyciu! I wytrzasnąć skądś osiołka do dźwigania tegoż...

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 25-03-2005, 10:05   

Tia, ciekawe czy tym razem ktoś w nich będzie mieszkał;p. W każdym razie dobrze by było gdyby ktoś jeszcze miał namiot, tak na wszelki wypadek.

Poza tym mogli by się ogłaszać ci którzy dysponują śpiworami czy czymś. Zawsze sie taka wiedza może przydać.

Avellana Płeć:Kobieta
Lady of Autumn

PostWysłany: 25-03-2005, 10:55   

Planowany był sierpień... Ja powiem tylko, że być może w dniach 12-14, albo 14-18 sierpnia mogę być całkowicie nieosiągalna, ale na pewno będę to wiedzieć dopiero po 8 maja.

Chimeria - na litość bogów, tylko naprawdę nie chcemy robić za dużego kłopotu! Nic na siłę, proszę. Co do psa - Tama jest suką, więc raczej nie powinno być problemów, z innymi psami się na razie nie najgorzej dogaduje - ale też ma dopiero 8 miesięcy. W każdym razie ja nad nią powinnam panować.

Restauracja i hotel nie potrzebne, mieszaninę rzeczy jadalnych sami zdołamy przyrządzić. Towarzystwo jest dziwaczne, ale całkowicie nieuznające mocniejszych trunków, więc z tym na 100% nie będzie kłopotów. I zwykle kulturalne. Najgorsze, co mogą urządzić, to sesja RPG.

Proponuję w przypadku śpiworów i karimat zrobić tak, jak poprzednio: kto ma, ten przywozi. Tak czy inaczej wypada spać w śpiworze i nie brudzić gospodarzom pościeli. Kto nie ma, uprzedza.

Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 25-03-2005, 12:38   

Cytat:
Najgorsze, co mogą urządzić, to sesja RPG.

Oby dziadek nie był przesądny;P. Trzeba go zresztą bedzie uprzedzić;>.

Irian Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 25-03-2005, 15:31   

Sesja RPG do późnej nocy też może gospodarzy o zawał serca przyprawić... ;>

Enyłej, ja mam śpiworek, w porywach trzy (tylko muszę się upewnić, czy nikt z rodzinki nie będzie z nich korzystał w tym czasie), mogę pożyczyć. Karimaty też, sztuk dwie, z czego jedna nadgryziona przez zucha. XD Ale sprawna. Namiotem też dysponuję, igloo w stanie podobno idealnym (znaczy, tak dawno z niego nie korzystaliśmy, że nie zdążył się zeszmacić ;> ), na dwie i pół osoby - czyli trzy osoby się mieszczą we względnej wygodzie, cztery osoby wejdą (wypraktykowane!) o ile jedna będzie mała i nie będzie im przeszkadzało spanie jako sardynki.

Chimeria Płeć:Kobieta
Wiedźma co nie wygląda

PostWysłany: 26-03-2005, 09:35   

Sesje zawsze można zrobić na dworze;]
Przesądny dziadek nie jest, najwyżej będzie marudzić coś, ale to go jakoś ustawię^^'
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
5342274
Ryuzoku Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 26-03-2005, 10:41   

sesja wg mnie najlepsza to by była w nocy przy ognisku, chociaż klimatycznie nieco:P
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Zegis Black Priest Płeć:Mężczyzna
Szary Wędrowiec

PostWysłany: 26-03-2005, 11:43   

Ryuzoku napisał/a:
sesja wg mnie najlepsza to by była w nocy przy ognisku, chociaż klimatycznie nieco:P

A karty postaci wkujesz na pamięć i będziesz rzucał kośćmi przy latarce :P

i żeby nie było że post nie na temat, to odrazu uprzedzam że raczej się nie pojawie.
Głównie ze względu na psa.
Jest to karykatura agresywnego psa _^_ szczeka na wszystko co ma cztery nogi i większość istot dwunożnych póki się nie zbliżą na metr. Jak się zbliżą najczęściej ucieka skomląc (w przypadku większości psów), ew. rzuca się (w przypadku wilczurów _^_) lub po prostu ucieka...
A najprawdopodobniej gdybym dostał pozwolenie to musiałbym zabrać go ze sobą...
(to tak na wstępie, chociaż nadal pertraktuje ^^")

"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..."
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
3314312
Chimi
Gość
PostWysłany: 08-04-2005, 10:09   

Jak to zwykle bywa u mnie w rodzinie, zachodzą nagłe i niespodziewane zmiany, które bardzo utrudnią bądź uniemożliwią zjazd w Strękowej.
Primo- wiosenne roztopy plus wylew rzeki rozwalił dziadkowi szambo___^___ Co znaczy, że nie wytrzyma naporu kilkunastu osób. A naprawić mu się nie chce, nie ma czasu ani pieniędzy =='
Duo -ojciec powiedział, że nie dopuści do jakiegokolwiek zjazdu jeśli nie poprawię ocen na jego wymarzone==' A sytuacja jest taka, że nie poprawię wszystkich tak jakby chciał. Poza tym, uważa, że nie powinno sięmi zawracać tym głowy, zważywszy na zbliżające się matury...powinność nauki ect....=___=' A jeśli zjazd odbyłby się w Strękowej to wie, że będę zainteresowana.
Tercio- pokłóciłam się z seniorem o miejsca noclegowe.
Jeśli całkowicie zakazaliby zjazdu we wsi, niedaleko niej jest inna, w której dziadek pracował. Jest tam (diabelnie) tani hotel, jakiś sklep, kościół i lasy. Nie wiem jak z wodą, ale w pobliżu jest Narew. O dokładniejsze informacje - dowiem się.
Ale w razie gdyby nie wypaliło radzę awaryjnie rozejrzeć się za jakimś alternatywnym miejscem...
Powrót do góry
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 08-04-2005, 11:59   

Cóż, raczej od początku braliśmy taką możliwość pod uwagę. Alternatywne miejsca mamy, trzeba tylko bardziej się nimi zainteresować.

Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 12-04-2005, 08:34   

Dobra! To jeszcze raz głosujemy! Tym razem JAWNIE, na Forum! Każdy zainteresowany po prostu pisze post, gdzie by chciał jechać.

Ja Bieszczady Ysena.

(Jeśli nie wypalą może być moje jeziorko).

Numer Gadu-Gadu
1271088
Ataru Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 12-04-2005, 10:32   

Ja powiem tak, z doświadczenia wiem, że takie zjazdy z rzadka tylko wypalają, zazwyczaj z tych co mieli być na 100 bądź 99 procent zjawia się połowa, lecz życzę Wam powodzenia. Jak wyjdzie Wam ta lubelszczyzna to z chęcią bym się z Wami zabrał, ode mnie to tyle.
Pozdrawiam.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 12-04-2005, 10:42   

Cytat:
a powiem tak, z doświadczenia wiem, że takie zjazdy z rzadka tylko wypalają, zazwyczaj z tych co mieli być na 100 bądź 99 procent zjawia się połowa,

Cóż, jeden zjazd forum ma szczęśliwie za sobą, więc myślę, że optymizm jest uzasadniony:].

Ponieważ Strękowa Góra i okolice są niepewne ja również jestem za Bieszczadami.

Strona 1 z 6 Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi