Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Zjazd C.D.D |
To gdzie? |
Lubelszczyzna Zega |
|
20% |
[ 2 ] |
Mikołajki Chimerii |
|
10% |
[ 1 ] |
Turawa Noire |
|
0% |
[ 0 ] |
Miasteczko Noire |
|
0% |
[ 0 ] |
Ustrzyki Ysena |
|
0% |
[ 0 ] |
Mazury Zega |
|
10% |
[ 1 ] |
Strękowa Góra Chimerii |
|
60% |
[ 6 ] |
|
Głosowań: 10 |
Wszystkich Głosów: 10 |
|
|
|
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 19-05-2005, 19:01
|
|
|
Serika wykrakała - w tym Mistralu mają jedną, wspólną łazienkę. Za to w domkach mają kuchnie, w których można bezkarnie gotować.
Co robimy?
Umawiać to, czy jakieś inne? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 21-05-2005, 19:51
|
|
|
Dobra... Skoro nikt nie protestuje, to zamówiłem miejsce. Gospodarstwo Minstral, na dni 30.07.2005 - 12.08.2005.
Skoro omówiliśmy już kwestie dodatkowe, to czas przejść do kwestii pierwszorzędnych, ale to na innym temacie... Zapraszam do działu RPG. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-05-2005, 21:29
|
|
|
kurde nie dam rady ja bede miał dopiero od11 albo 12 przepustke nie ma szans w takim razie |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 23-05-2005, 18:54
|
|
|
Przyjaciele powiem krótko, acz obrazowo... Trzymamy rękę w nocniku.
Właśnie zadzwonili do mnie z Marvina i mówią, że termin, w którym chcielibyśmy się zjawić jest zajęty. Najbliższy wolny termin zaczyna się od 07.08.2005.
Co robimy w takim razie? Przesuwamy się o tydzień, czy szukamy innego miejsca (sensowne - nieśmiertelne Roguźno i Ranczo Konik, z jedynym 4 krotnym przebiciem na obowiązkowych obiadach) |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 23-05-2005, 20:13
|
|
|
Nie no... Przesuwanie o tydzień oznacza tydzień bez Avellany, a ja się tak nie bawię.
Rogóźno (czy jak mu tam) mi odpowiada. A Ranczo konik - jeszcze raz, ile to było kasy? (poza tym, ze za dużo?) |
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 23-05-2005, 20:19
|
|
|
Avellana ma na razie nowe okoliczności... Zapytano ją z zafrasowaną miną czy, ponieważ biblioteka chciałaby ją wysłać do Oslo tanimi liniami lotniczymi, bardzo by jej nie pasowało, gdyby poleciała już 12, a wróciła dopiero 19 (przypominam, konferencja jest 14-18 sierpnia). Oczywiście biblioteka funduje pobyt i diety. Stąd Avellana pisnęła radośnie, że nie ma sprawy, jakoś to wytrzyma mężnie...
Krótko mówiąc, ja muszę jechać z powrotem do Warszawy najpóźniej 10 sierpnia. Strasznie przepraszam, ale sprawa jest duża... Więc ja już sama nie wiem, co zrobić... Do tego powinnam koniecznie wziąć cięgiem 10 dni urlopu, jak nie w sierpniu, to we wrześniu. Decydujcie, a ja zobaczę, jak się do tego będę dostosowywać. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 23-05-2005, 20:40
|
|
|
Serika napisał/a: | A Ranczo konik - jeszcze raz, ile to było kasy? (poza tym, ze za dużo?) |
Gospodarstwo agroturystyczne Konik:
http://www.wakacje.agro.pl/oferty/index.php?option=pokaz&wersja=&oferta=694&sz=s&v=s&s=1&sort=&c
Z tego, co mówią świetne. 20 złotych od osoby +35 za całodzienne wyżywienie lub 17 za sam obiad. Niestety nie wpuszczą nas do kuchni - mają kucharza i musi na siebie zapracować (Dranie!). Chcą też zaliczki/ Nadrabiają to łazienki, las i woda na miejscu, konie, 2 godziny z Warszawy +15 na lini podmiejskiej, trzeba się z nimi umówić do niedzieli.
Chyba troche za świetne na nas... |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 24-05-2005, 11:03
|
|
|
Cytat: | Dobra... Skoro nikt nie protestuje, to zamówiłem miejsce. Gospodarstwo Minstral... |
Cytat: | Właśnie zadzwonili do mnie z Marvina i mówią... |
Kto mówi;->? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 24-05-2005, 19:07
|
|
|
Sorry z Minstrala ale to już przeszłość...
Konik, z drewnia koń na biegunach... - chciałoby się zaśpiewać, ale współlokatorów mogę zamęczyć inaczej. Zgodzili się nie wymagać od nas płatnych obiadów, ale jest jeden problem - nie wiedzą, czy mają miejsca wolne w wystarczającej dla nas ilości domków (jutro mam zadzwonić i zapytać się ostatecznie). Nie jest to (ogromny) problem, bo mają jeszcze przyczepy kempingowe z łużkami, więc podejrzewają, że jakoś nas upchną...
Czy nam to odpowiada?
I jeśli tak, to kto zapłaci 400 zł zaliczki bo tyle chcą? |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 24-05-2005, 19:11
|
|
|
Ja zapłacę. Tylko w razie czego wydobądź dokładnie formę. |
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 24-05-2005, 21:11
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Nie jest to (ogromny) problem, bo mają jeszcze przyczepy kempingowe z łużkami, więc podejrzewają, że jakoś nas upchną...
|
Ja tam potrafie spać na stojąco, czy w rowie strzeleckim :P.
Dla mnie liczy sie tylko termin najwczesniej móglbym 11 czy 12 sie pojawić |
Ostatnio zmieniony przez Avellana dnia 25-05-2005, 15:13, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 24-05-2005, 21:13
|
|
|
RV - pisałam, okropnie mi przykro, ale ja wyjeżdżam do Warszawy 10... więc pewnie i zjazd się wtedy rozlezie. Ale może jakoś inaczej uda nam się ustalić spotkanie :) |
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-05-2005, 15:11
|
|
|
no cóż ok nie ma sprawy |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 26-05-2005, 00:01
|
|
|
TUTAJ oznajmiamy, że wyjeżdżamy, względnie, że wróciliśmy. Ten temat jest wyłącznie do omawiania ZJAZDU WAKACYJNEGO. I proszę nie stosować oczojebnych kolorków. Dziękuję za uwagę. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 26-05-2005, 09:30
|
|
|
Ok, Konik umówiony jest... |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|