Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Petycja do TVNu ! |
Wersja do druku |
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 22-02-2006, 20:02
|
|
|
Jerzu w borze, Red! Czepiasz się jak nie przymierzając facehugger. Żeby mieć pojęcie na ten temat nie trzeba skończyć socjologii, wystarczy kupić piątkową Wyborczą i przejrzeć Telewizyjną, co jakiś czas drukują rezultaty oglądalności różnych programów. Widziałeś tam kiedyś jakieś anime? Bo seriale typu M jak miłość przewijają się cały czas... No i w czym gustują masy, jak widać?
Przepraszam za offtop, ale mnie cholera wzięła. Nie wiem, lubisz się przychrzaniać do ludzi, czy jak? >.> |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 22-02-2006, 21:31
|
|
|
Trudno zobaczyć coś, czego nie ma ^^. Ale takie statystyki też o kant d.... kuli potłuc - jak pokazały wybory. W końcu to jest trzeci rodzaj oszustwa :D.
Swoją drogą ja się zawsze zastanawiałem, skąd oni mają te wyniki? Ludzi sie pytają czy jak? Mnie nigdy jakoś nikt o nic nie pytał ^^. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 22-02-2006, 22:50
|
|
|
Mają jakąś w miarę stałą grupę kontrolną - płacą im, a w zamian instalują w telewizorach takie "czarne skrzynki" spisujące kiedy telewizor jest włączony i na jakim kanale. A statystyki oglądalności, mimo że oczywiście też są obarczone błędami, są jednak bardziej wiarygodne od prognoz wyborczych. Po pierwsze dotyczą stanu aktualnego, nie przyszłości, a po drugie chodzi w nich tylko (aż?) o biznes, a nie o politykę. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|