Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 30-08-2006, 16:19
|
|
|
korsarz napisał/a: | GoNik napisał/a: | znowu net tylko w weekend... |
To tam nie mają żadnej pracowni informatycznej, kafejki, albo chociaż kompów w bibliotece? |
Niby mają... ale to nie to samo co we własnym domu, chyba się zgodzisz?
Do tego *śpiewa* 'Juuż za rok matuura...'
Zegis: uprzejmie donoszę, że na północnym wschodzie kraju słońca również niet od 3 albo 4 dni. Nie miałabym nic przeciwko temu gdyby na dodatek nie było tak zimno... |
|
|
Martinez
|
Wysłany: 30-08-2006, 16:21
|
|
|
Bo parszywa pogoda... ani na rower ani pobiegać:(
No i zaś trza będzie trzy ćwierci roku czekać na lato z ładną pogodą i ciepełkiem...
Jak ja sie znowu przyzwyczaje do tych grubych ubrań, czapków, szalików itp itde
:( |
_________________ Nawet małpy spadają z drzewa.
Utkneła w nieskończonej pętli powtórzeń, a on jest idiotą. |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 30-08-2006, 16:39
|
|
|
bo mam nowa klawiaturę... dziwną.... z mnóstwem guziczków i Anti RSI czyli nadgarstki friendly - i pisanie zajmuje mi teraz dwa razy więcej czasu... i ma mały enter! == |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 30-08-2006, 17:30
|
|
|
Cytat: | bo mam nowa klawiaturę... dziwną.... z mnóstwem guziczków i Anti RSI czyli nadgarstki friendly - i pisanie zajmuje mi teraz dwa razy więcej czasu... i ma mały enter! ==
|
Jak na wakacjach byłem u cioci, która miała "ergonomiczną" klawiaturę, to myślałem, że mnie szlag trafi za każdym razem, gdy miałem coś napisać... |
|
|
|
|
|
kropla
Mykoidalny tentakl
|
Wysłany: 30-08-2006, 20:14
|
|
|
A po przyzwyczajeniu sie kazda normalna klawiatura bedzie Cie denerwowala:)
I naprawde mniej bola rece, mowi to czlowiek ktory pisze duzo i szybko (co najmniej parenascie stron tekstu dziennie i 400-500 znakow/min) i poza tym wszystko robi z klawiatury (mysza to od czasu do czasu w paincie pomaluje i tyle).
:) |
_________________ Jak po nocnym niebie sunące białe obłoki nad lasem... |
|
|
|
|
Syrad
Dołączył: 10 Lip 2006 Skąd: Białystok (tam gdzie żyją smoki) Status: offline
|
Wysłany: 31-08-2006, 07:22
|
|
|
Bo mnie szlak trafia jak neo się psuje, po włączeniu ET po 8 minutach się rozłancza, bo nie mogę znaleźć kapciusi i w nóżki marznę, bo nie mogę znaleźć innego rendera z pandarianem czy choćby fotki czy scrina żeby wyciąć.
Bo mieszkam w miejscu gdzie od 11 do 18 biegają po ulicy dzieciaki i wrzeszczą. |
_________________ "Nie bój się śmierci to moment tylko, módl się żeby przyszła przede mną"
Warto żyć tylko dla chwały, honoru i miłości, reszta to puste frazy.
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 31-08-2006, 11:50
|
|
|
Syrad napisał/a: | Bo mieszkam w miejscu gdzie od 11 do 18 biegają po ulicy dzieciaki i wrzeszczą. |
Ja mieszkam w miejscu, gdzie od 7 do 23 biegają dzieciaki i wrzeszczą. Osiedla chronione, gdzie dzieci można bez wyrzutów sumienia wywalić z domu wtedy, kiedy je słychać (czyli kiedy nie śpią ani nie jedzą) górą! >.> |
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 31-08-2006, 12:10
|
|
|
ponieważ poprawka z łaciny, która miała być pod koniec września po dzisiejszej aktualizacji sesji wskoczyła na 3-go września. a 9-go są PNJA ==
ponieważ galerie na devie działaja jak chcą i nic nie można przejrzeć, łącznie ze scrapsami Ave ==' |
|
|
|
|
|
Moonlight
Ultra Innocent Uke
|
Wysłany: 31-08-2006, 12:58
|
|
|
Bo wygląda na to, że piórko od tabletu znielubiło mnie definitywnie i spsuło się do końca. I tak od dwóch miesięcy działało jak chciało >< |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 01-09-2006, 13:45
|
|
|
Bo w nowych butach rozwaliłam sobie palca... do krwi... a byłam w mieście... dobrze, że z dworca do mieszknia mam jakieś 5 minut marszu >.< |
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 01-09-2006, 14:18
|
|
|
%&^$$%&^%*&^(*&&*&(**&^%^%#$%#$@$#@$%$%^$!@!!!!!!!!!!!!!!!!!
(to a propos wyjściówki z ćwiczeń mojej drogiej siostry... Może ja się dzisiaj jednak wyniosę z domu, zanim rodzice wrócą i zaczną pokazywac, jak bardzo są wściekli... ) |
|
|
Irin
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 01-09-2006, 14:48
|
|
|
Bo coraz bardziej się boję. |
|
|
|
|
|
LookOUT
The Hitgirl
|
Wysłany: 02-09-2006, 15:06
|
|
|
Bo jade do nowej budy...Tak owszem,sama zglaszalam papiery,chcialam i chce sie tam uczyc, ale z drugiej strony bede mieszkac w internacie,nowe miejsce nowi ludzie itp.i nieco sie boje po prostu... Jeszcze zreszta nie wiadomo,czy bede tam miala dostep do kompa i prawdopodobnie bede rzadziej bywac na tym forum i w ogole...;/ Chociaz pozyjem-zobaczem... |
_________________ Choice for you, is the view to a kill ,
Between the shades, assination standing still...
-Hey, ARE YOU TALKING TO ME?! |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 03-09-2006, 13:12
|
|
|
Przesiadka na komp ojca jest definitywnym zwiastunem końca wakacji *patrzy na swoj sprzęt czekający pod ścianą na wywiezienie*
Najbardziej mi chyba bedzie brakować nocnych Jenotów rozmów na chacie ^^' tylko weekendy zostają... ech...
Poza tym zanosi się na to, że Arturek się wprowadzi na stałe.... a wtedy Baśkę zamorduję, słowo daję. Mamy tylko dwa pokoje. I trzy lokatorki, w tym dwie niestety muszą się do matury szykować. A ich milość jest głośna. Bardzo głośna. Czarno widzę....
Z rzeczy nieżyciowych: buuuu! Jeszcze ponad 3/4 Red Moona do poprawienia zostały! Kto wczoraj był na chacie, ten wie jakie cuda stylistyczne musze poprawiać...
Ale jestem dumna z grafiki! Nowy lay rządzi ^^v |
|
|
Irian
|
Wysłany: 04-09-2006, 10:02
|
|
|
Bo mi dzisiaj w nocy sufit spadł na głowę. =.=' Sąsiedzi jakiś remont mają i wiercili cały dzień, a u nas w sypialni dokładnie nad głowami był taki śliczny kawał odpuchniętego tynku. No i w nocy po tym wierceniu zleciał. Ja śpię na brzuchu, nawet się nie obudziłam, ale Ravowi toto poleciało prosto na nos... X___x' |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
|