Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-10-2006, 21:45
|
|
|
Bez przesady, ale doba mogłaby być trochę dłuższa... Tak to albo spać 4 godziny (moja częsta praktyka...) i być fantazyjnie niewyspany albo kłaść się zaraz i nie zrobić wszystkiego co by się chciało. Dziś ta druga opcja, a tyle jeszcze interesujących rzeczy wokoło... |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 17-10-2006, 22:24
|
|
|
Bo jakbym założył forum na phpbb2, to mógłbym od 2 godzin robić coś innego, a tak bawię się z invisionem >_> |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 18-10-2006, 10:41
|
|
|
bo Wczoraj brat otrzymał telefon ze szkoły powiadamiający o moim wybryku oraz z groźbą wydalenia mnie ze szkoły… W domu nie było zbyt miło… A wieczorem jak zadzwonił tata to jeszcze gorzej… Miałam półgodzinną pogawędkę o etyce zachowania, co sobie wyobrażam ubierając taki strój i ogólnie łamiąc regulamin szkoły nie zakładając mundurka... A najgorsze było to, że już prawie chciał żebym wracała do polski… Brat na szczęście trochę załagodził sytuację… |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 18-10-2006, 15:29
|
|
|
Pociesz się tym, że konsekwencje stanęły na niemiłej atmosferze ;].
Bo nareszcie były wstępne zajęcia do fizyki doświadczalnej (czyli laboratorium)... co by za bardzo nie rzucać szczegółami - będę się rzadziej udzielał -_-. No, chyba że robienie sprawozdań i przygotowywanie do kolejnych ćwiczeń nie okaże się aż tak czasochłonne. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 18-10-2006, 15:33
|
|
|
Bo po wczorajszym zrywaniu jabłek i noszeniu skrzynek czuję wszystkie mięśnie pleców @___@... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 20-10-2006, 15:15
|
|
|
Okazało się, że mam zaległą karę w Bibliotece za przetrzymaną książkę, którą pożyczyłem (!!!) w chwili, gdy już mnie nie było w Lublinie i oddałem w chwili, kiedy jeszcze (III) mnie w nim nie było.
Ewidetna wina biblioteki, ale nie miałem jak tego udowodnić, a o parę złotych się kłócić nie będę. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 20-10-2006, 15:25
|
|
|
Zmienili mi plan. Na ewidentną prośbę kogoś z klasy. Zerówka ze środy została przesunięta na ósmą godzinę w czwartek.
Tym samym tracę NAJLEPSZĄ i w zasadzie jedyną pewną możliwość regularnego widzenia się z Arisą. Bo kończyłyśmy w czwartek w tym samym czasie, a i przystanek ten sam. A teraz, psiakrew cholera, znowu istnieje szansa takich absurdów, jak to, że Inai widzę częściej niż przyjaciółkę mieszkającą na tym samym osiedlu. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 20-10-2006, 16:29
|
|
|
Bo nie mam nawet stażu, a parę złotych by się przydało... |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 20-10-2006, 17:59
|
|
|
Bo w pksie którym mialam wrócić do domu urwała się jakaś rurka. I musiałam zatentegowywać przez środek miasta o 15... i akurat TĄ ulicę remontują.... i akurat DZISIAJ musiały być te korki! I zamiast po 16, byłam w domu po 18... W dodatku jazda zimnym busem szynowym 2 godziny to stanowczo NIE jest to!
A WRRRR.... |
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 21-10-2006, 11:33
|
|
|
Bo sie tak jeszcze nie balam... nawet na roalcasterze w Blackpool :) - a najwiekszy w europie i 3 na swiecie... wiecej chyba nie wsiade z Garth'em na motor...
Bo Ghost in the shell 2 nie spelnil moich oczekiwan...
Bo mnie troszke przewialo... bylam wczoraj w spodniczce... i mam teraz katar :(
bo mam tydzien wolnego wszkole - a to rowna sie trydzien prawie bez internetu... do tego chyba sie przeprowadzam... nie ma to jak przeprowadzka raz na miesiac... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 21-10-2006, 17:30
|
|
|
Bo obudziłem się dziś o 12, a chciałem mieć jak najwięcej czasu.
Bo mimo, że chciałem uczyć się praktycznie od rana i wreszcie solidnie nadgonić materiał siadam do tego dopiero teraz...
Bo baaaaardzo mi się nie chcę tego robić, ale wiem, że muszę >_<
Bo nie umiem znaleźć czasu, żeby obejrzeć ostatnie 3 epy .hack//Roots i napisać recki, za co Ave już niedługo zrobi mi krzywdę ._. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 21-10-2006, 18:01
|
|
|
Kierowca autobusu, do którego wsiadłem o 6 rano, wykazał się uroczym usposobieniem i całą drogę puszczał głośną muzykę, więc ni diabła nie odespałem. Do tego postałem sobie co najmniej godzinę pod dziekanatem i odszedłem z niczym, bo mój indeks poszedł do podpisu z opóźnieniem. W sumie na jedno wychodzi, bo cholerna biblioteka I TAK jest dziś nieczynna==V... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Alira14
Wielkie Prych
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Draminion gdzie normalnym wstęp wzbroniony!;) Status: offline
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 21-10-2006, 19:11
|
|
|
Od dwóch dni nie ma ciepłej wody. Od dwóch dni się nie myłam X_x. Zapachu nie czuć, ale i tak psychicznie czuję się brudna i śmierdząca. Ja chcę się umyyyć!!! (Nie, mycie w zimnej odpada. Chcę mieć coś z życia) |
_________________ "Lepszy jest brak weny niż bycie Chuckiem Austenem"
Daria - Czy kiedykolwiek nasz wygląd nie wpływa na to jak nas oceniają?
Jane - Kiedy oddajesz organy do przeszczepu, no chyba, że to oczy
Daria, 2x06 -"Monster" |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 21-10-2006, 19:29
|
|
|
Alira napisał/a: | (Nie, mycie w zimnej odpada. Chcę mieć coś z życia) |
Kiedy przez tydzień nie miałem ciepłej wody kąpałem się w następujący sposób:
a) Zagotować pełny garnek wrzątku
b) Wziąć dużą miskę
c) Wlać do miski wrzątku i tyle zimnej wody z kranu, żeby woda była znośna do kąpieli
d) Wykąpać się :> |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|