Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Irin
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 26-10-2006, 16:32
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | Bo dorwałam się do gazety i po oczach walnął mnie tytuł z cyklu "kwiat polskiej młodzieży znowu zniszczył komuś życie". I mi cholernie przykro i smutno. Żem przewrażliwiona? Jasne, a ktoś jeszcze nie zauważył? |
Nie tylko ty...
Bo poznałam takie pojęcia jak "nie mieć czasu", czy "intensywne życie" (tylko w piątek (i to też teoretycznie) wracam o normalniej porze. W niedziele mam korki). I zgłębiam kolejne tajniki "niewyspania" oraz "zmęczenia". Zaczynam mieć poważne obawy w związku z moją przyszłością wyśnioną. Przez jeden przedmiot. Codziennie, gdy wracam do domu dowiaduję się o nowych wyczynach polityków i mam ochotę popełnić brutalny mord. Do tego dochodzi kilka starych strapień i kilka nowych.
Mam.Dość!
(Jedyne, co mnie jeszcze ratuje to to, że naprawdę lubię swoją szkołę i klasę. I rysowanie. Intensywne.) |
|
|
|
|
|
Eltanin
?????
Dołączył: 17 Lis 2004 Skąd: Ciemna strona słońca Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 26-10-2006, 16:44
|
|
|
Bo życie jest generalnie nie sprawiedliwe, bez sensu i ... ech, gadać się nie chce... Świata zatrzymywać nie trzeba. Zawsze mogę wysiąść w biegu. |
_________________ Hubba Hubba Zoot Zoot
Deba Uba Zat Zat A-num Num
A-hoorepa Hoorepa A-huh-hoorepa A-num Num.
Be kind to dragons, for thou art crunchy and taste good with ketchup. |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 26-10-2006, 22:56
|
|
|
Bo od dwóch tygodni wracam do domu o porach, w których normalne poczty są zamknięte... A muszę komuś coś wysłać... - -" |
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-10-2006, 23:35
|
|
|
Bo nie mogą mi przysłać karty do bankomatu jak w Anglii, tylko muszę sam po nią iść hehe (a to ci problem dopiero...:) |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 27-10-2006, 16:12
|
|
|
Bo nabyłam sobie dzisiaj Disney's Greatest Hits...
...jak się okazało, z uszkodzonym opakowaniem == O ile zakład, że nie uwzględnią reklamacji, w końcu to "uszkodzenie mechaniczne" (widoczne dopiero po otwarciu...)? |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 27-10-2006, 23:03
|
|
|
Bo tyle, jeśli chodzi o fajny dzień. |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 28-10-2006, 09:13
|
|
|
Wilk dziś zauważył, że przy kompie siedzi jego kuzynek i puszcza swoje potępieńcze techno, nie zważając, że ktoś sobie w pobliżu śpi. Wilk kazał mu to wyłączyć, ale ten nie posłuchał.
Wtedy dopiero wilk się obudził i stwierdził, że dudnienia słuchają córy szatana, chciałem powiedzieć sąsiada. Diabli by to wzięli. Mam szczerą nadzieję, że muzyka z głośnika przystawionego do rury ogrzewania niesie się bardzo dobrze==. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
LunarBird
Chaos Master & WSZ
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 30-10-2006, 15:03
|
|
|
Bo moja współlokatorka zdecydowanie przesadziła wczoraj z utrudnianiem mi życia i miałem szczerą ochotę poderżnąć jej gardło, a BARDZO nie lubię byc w takim nastroju.
Bo okazuje się że jeśli chcę mieć wreszcie jakieś szanse to muszę dokładnie wszystko w swoim życiu zmienić, zaczynając od miejsca zamieszkania.
Bo najchętniej już bym opuścił Anglię a nie mogę, bo nie zarobiłem jeszcze tyle, ile sobie założyłem.
Bo moja Księżniczka mówiła mi nie raz, że we mnie wierzy, a ja czuję, że ją kompletnie zawiodłem i przez to chce mi się wyć... |
"The X-Files", #4 "Squeeze" |
Autor posta: rip LunarBird CLH
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 30-10-2006, 16:24
|
|
|
Bo czytam gazetę i drżą mi ręce. Bo mam łzy w oczach i kręci mi się w głowie. Bo tracę wiarę w ludzi. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 30-10-2006, 16:33
|
|
|
bo jak zawsze pada... jak zawsze zmarzlam... i zmoklam... jak zawsze... CZEMU WSZYSTKO JAK ZAWSZE !! |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 31-10-2006, 11:03
|
|
|
Bo chyba powinnyśmy z Kropkiem zawiesić na drzwiach wejściowych mieszkania tabliczkę "Poradnia Psychologiczno-Okultystyczna. Czynna od godzin porannych do późnonocnych. Kawa gratis." Wczoraj koleżanka pod wpływem uzewnętrzniała nam swoje żale. Scary.
Bo ZNOWU w nowych butach obtarłam sobie nogę. Mou! Ile można! I teraz nawet w wygodnych, rozchodzonych adidasach utykam... |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 31-10-2006, 18:10
|
|
|
Bo okazało się, że na Bace będzie DUŻO jenotów == Bo prędzej skisnę, niż się na tej bace pojawię... Bo nie umiem rozmawiać z własnym ojcem. Kompletnie. |
O męcę twórczej:
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 31-10-2006, 18:42
|
|
|
Grisznaka też nie będzie...ale przynajmniej widział się ze sporym stadkiem jenotów na NegiConie. |
|
|
|
|
|
Martita
uparta ślicznotka
|
Wysłany: 31-10-2006, 19:03
|
|
|
Bo jestem wściekła na niesprawiedliwość ludzką i głupotę.
Bo słyszę tyle złych rzeczy.
Chce mi się wyć, jak widzę, ile mam do zrobienia na przyszły czwartek_^_
Bo dorwała mnie jesienna deprecha, i zaczynam się buntować.
Bp przestaję wierzyć w miłość prawdziwą, sprawiedliwość
BO ŚWIATEM RZĄDZI CHAMSTWO, ZŁO, A W RZĄDZIE SIEDZĄ SAME BURAKI. AŻ CHCE SIĘ WYJECHAĆ...
Bo chcę roztargać, poćwiartować, zabić, wyrwać flaki młodocianym gwałcicielom, i ludziom, przez których świat staje się gorszy.
... |
_________________ be a fan...
...love
...and kiss...
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM