Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 07-12-2006, 11:44
|
|
|
Kiedy wreszcie spadnie śnieg do cholery?! |
|
|
fonewm
*Der Elf Drache*
|
Wysłany: 07-12-2006, 16:48
|
|
|
Bo zawiodłam moją nauczycielkę z angielskiego... <buu...> |
_________________ ...navigare necesse est, vivere non est necesse... |
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-12-2006, 18:06
|
|
|
No niee <przedłużony uśmiech z ironią> To jest śmiechu warte... Ostatnio pisałem, w którymś poście o robociarzu co wiercił ścianę u sąsiada piętro wyżej ok. 24 jakoś z ponad rok temu, a tu wczoraj w nocy powtórka z rozrywki <aarrgghhh> Tym razem już zbyt byłem spakowany w łóżku by się ruszać i robić raban temu komuś nade mną, ale co jak co, ludzie mają nas...e czasem we łbach... Masakra |
|
|
|
|
|
chise
tyhmä tyttö
|
Wysłany: 08-12-2006, 00:07
|
|
|
Bo jestem na krawędzi wpadnięcia znowu w błędne koło pt "nie lubię siebie, bo się nad sobą użalam".
Bo *nie mam* już komórki. W tajemniczy sposób zniknęła wczoraj w kinie na darmowym seansie, trzymałam ją w ręce wchodząc do budynku, nie miałam jej już w torbie gdy wróciłam do domu. Bo nie mogę uwolnić się od myśli, że ktoś zwyczajnie przywłaszczył sobie mój telefon.
Bo mam koszmarne zaległości na studiach, mnóstwo rzeczy do roboty a jedynym, co jestem w stanie robić w niektóre złe dni jest siedzenie na fotelu i picie kolejnej kawy albo herbaty.
Bo jestem uzależniona od rzeczywistości alternatywnych, filmowych książkowych mangowo-animowych nawet growych.
Bo nie mam *żadnej* normalnej relacji międzyludzkiej i zasadnicza większość tego, co mogłoby przerodzić się w relację popsułam z własnej winy.
Bo nadal nie tworzę. Bo nigdzie nie zapisuję pomysłów, które przychodzą mi do głowy i odchodzą w niebyt.
Bo moja gitara stoi w kącie i się kurzy... od prawie dwóch lat.
Bo poważnie podejrzewam, że podświadomie pozuję na biedną nieszczęśliwą z problemami, żeby uniknąć odpowiedzialności za własne życie.
Bo jutro mam kolokwium z *ulubionego* przedmiotu, z konstrukcji stalowych na które nie umiem kompletnie nic. Nienauczenie się na kolokwium samo w sobie jest złe. Nienauczenie się na kolokwium z ulubionego przedmiotu to już jest trauma i zgroza.
Bo jestem egoistką i pesymistką, hipokrytką, oszustką i nieudacznikiem.
Och. |
_________________ can't believe how strange is to be anything - at all |
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 08-12-2006, 09:35
|
|
|
bo od rana mi zimno, mam zatwardzenie i pusta lodowke... nie komentowac... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 08-12-2006, 16:19
|
|
|
Bo mam klasę kretynów...
Przedstawiciel plemienia kretynów wkurzył mnie dziś niemożebnie, kiedy to po powrocie od biurka nauczycielskiego zobaczyłam na rysunku, nad którym pracuję od ok. tygodnia, dorysowane na wszystkich twarzach wąsiki. Z mocno dociśniętym ołówkiem. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 08-12-2006, 16:29
|
|
|
AU.
Głowę dostarczyć na złotej czy srebrnej tacy? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 08-12-2006, 16:33
|
|
|
korsarz napisał/a: | Przy niektórych ludziach po prostu nie można nic zostawić luzem... Jak ja kiedyś zostawiłem w jakiejś sali parę lat temu rysunek jelenia (czy innego zwierza), to ktoś mu dorysował, że tak powiem, typowo męską część ciała... |
Brodę?
Bo musiałem w deszcz leźć przez miasto co by bandzie kretynów przygotować coś z którego i tak pewnie nic nie zrozumieją. |
|
|
|
|
|
Arashino Shiro
władająca czasem...
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 08-12-2006, 18:10
|
|
|
Bo jutro o 14 zaczynam pracę a wyjdę z niej o 3 w nocy...i żeby było zabawniej to po trzech godzinach , czyli na szóstą muszę być znowu w pracy,
bo w dodatku jestem chora, bo mam sprawdzian na który totalnie nic nie umiem,
bo nie mogę poczytać nowych postów LunarBirda przez prawie miesiąc,
bo w portfelu pusto, bo zbliżają się święta a ja co będę robić? Oczywiście pracować,
bo muszę pojechać na drugi koniec Polski po odbiór dowodu osobistego, bo doba ma tylko 24 godziny. |
_________________ Żyj póki możesz, bo każdy twój dzień może być twoim ostatnim... |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 08-12-2006, 18:12
|
|
|
Mai, korsarz- "Imię róży" przeczytane?
Nic tylko brać przykład, nikt wam już rysunków nie zniszczy. |
|
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 08-12-2006, 19:30
|
|
|
Bo "ma" ekipa zamiast wbijać do mnie na imprezke lub gdzie na miasto piątkiem, się uczy na jutro bądź poniedziałek. No to Morawsky Lezak w łeb i do Kanta również... |
|
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 08-12-2006, 20:36
|
|
|
Bo po spędzeniu 40 minut nad plansza do Go i biedzeniu się z tradycyjnymi zasadami udało mi się:
Zbic cztery czarne kamyki.
Zbic sześc białych kamyków.
Absolutnie się udupic podczas gry z samą soba i nie mie absolutnie zadnej mozliwości na wykonanie ludzkiego ruchu jaką bym zauważyła.
Bo jestem głupia i wolę uproszczone zasady. |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 08-12-2006, 20:43
|
|
|
Bo jutro wybieram się do dentysty na ciąg dalszy leczenia kanałowego - brr >_> |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Arashino Shiro
władająca czasem...
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 08-12-2006, 21:17
|
|
|
bo jestem chora i ciągnę jakoś na aspirynie. |
_________________ Żyj póki możesz, bo każdy twój dzień może być twoim ostatnim... |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 09-12-2006, 10:52
|
|
|
Bo monterzy od netu mieli być wczoraj, a będą pojutrze (jeśli szczęście mi dopisze). Bo wydałem większość oszczędności, jestem spłukany i na 99,99% spędze sylwester w domu. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|