Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 05-01-2007, 14:25
|
|
|
Bo pogoda jest paskudna, początek stycznia i ani płateczka śniegu i mama jest na mnie obrażona ( do wieczora na pewno jej przejdzie ), a ja zupełnie na to nie zasłużyłam. |
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 05-01-2007, 19:38
|
|
|
Bo nie przyznali mi kredytu studenckiego.
Bo zamiast spać max 1h, spałem 2 (teraz wstałem >_>)
Bo mój wniosek o przyznanie konta w mBanku, który był zamrożony od października (przeprowadziłem się zanim skontaktował się ze mną kurier i poradzono mi na mlinii, żebym zmienił adres korespondencji - kiedy zrobiłem to w mkiosku pod koniec grudnia pani zdziwiła się, że po prostu nie ustaliłem tego z kurierem -_-) okazał się zablokowany i musiałem zakładać je jeszcze raz - przez telefon.
Bo chęci życia jak nie było, tak nie ma. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 06-01-2007, 11:02
|
|
|
Bo specjalnie wybrałem się do kina do drugiego miast aco by obejrzeć "Apocalypto", a film okazał się kaszanką. I co gorsza, wygląda na to, że Maria Antonina również nieszczególnie się udała. |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 06-01-2007, 13:31
|
|
|
Grisznak napisał/a: | by obejrzeć "Apocalypto", a film okazał się kaszanką. |
Czytałem w gazetach, że film ogranicza się do jednej wielkiej rzezi, gdzie Majowie to zdegenerowani brutale, a Hiszpanie są uznawani za wybawienie... Już nie mówiąc o tym, że gościowi pomieszały się epoki, umieścił Majów tam, gdzie ich nie było, a Majów z epoki klasycznej tak naprawdę już dawno nie było, jak pojawili się Hiszpanie (jak oni się pojawili, pałeczkę przejęli Toltekowie i Aztekowie). |
|
|
|
|
|
Mao
Your Kitty :*
|
Wysłany: 06-01-2007, 14:40
|
|
|
Bo nie zdążyłam dziś kupić książki do polskiego i historii...BAKA!! <ściana>
Bo ojciec znowu przechodzi przez faze "nie masz się na kimi wyżyć? Zrób to na córce" --_-- w efekcie się o wszystko czepia :/
Bo pogoda jest lipna...mokro... mokro... i jeszcze raz mokro... uguu :(
Bo nie mam pieniędzy, żeby sobie kupić karte do tel. i aktywować twórczy pakiet :/ |
_________________ Tomedonai negai kara hitotsu dake kanau no nara
Dare ni mo yuzuritaku wa nai yume wo tsukamitai to omou yo...
|
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-01-2007, 03:34
|
|
|
To jest śmieszne po prostu. Człowiek idzie sobie potańczyć do klubu a tu buraki myślące że coś mogą chcąprzeszkodzić; no gdzie tu logika, czy nie wystarczy się bawić, trzeba szukać łomotu.........:/ ? |
|
|
|
|
|
Mao
Your Kitty :*
|
Wysłany: 07-01-2007, 19:22
|
|
|
Bo moje samopoczucie jest do d... i ogólnie jakoś wesoło nie jest... :/ |
_________________ Tomedonai negai kara hitotsu dake kanau no nara
Dare ni mo yuzuritaku wa nai yume wo tsukamitai to omou yo...
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 08-01-2007, 11:43
|
|
|
Bo zjadłam coś kiepsko strawnego… i mnie brzuszek bolał w nocy… i miałam rozwolnienie…
Bo za oknem pada deszcz… i strasznie wieje… Lubię krople deszczu spływające po szybie, bo widzę w nich siebie… ciężko mi to wytłumaczyć… ale ile można…
Bo jakoś tak mam takiego lenia, że za mną śmierdzi na kilometr… < bez skojarzeń > < wczoraj się kąpałam! >
Bo w Ragnarok Online – choć mam swoją ukochaną H. Priestkę wreszcie oraz Boy Cap to nadal mam problem z Dark Blinderem… choć daje już za niego Kosmiczne ceny… ludzie nadal nie chcą sprzedawać :( czy 100mil za opaskę to mało? Jestem już zdesperowana i nawet tyle proponuje… kupili by sobie 5 za to… a ja potrzebuje na zaraz… bo nie mam czasu szukać po sklepikach…
Bo wciąż nie znam PPL HUNTING Combo z kart… i nikt nie chce mi pomóc zbierać odpowiednich kart… wiem tylko, że w broń dają 4x Hydra Card…
Bo bardzo malo ludzi gra w Magic the Gathering tutaj… i nie mam kogo ośmieszać pokonując go w 3 - max 5 turach…
Bo nienawidzę nowych edycji Magic’a – a dokładniej wszystkiego po Kamigawie… co to za edycja z Samurajami-szczurami… idźcie wy… Tylko Magic Hands po Kamigawie mi podeszło to kupiłam kilka Busterów… Ale te karty są boskie… typu:
Spell – 3 mana – Przeciwnik musi 3 razy zaszczekać jak pies…
Monster – 1 mana -1/2 – kiedy atak wchodzi na playera, ten musi wyjść z pokoju…
Po prostu niekiedy to rozbraja… Albo to
Spell – instant – 2 mana – przeciwnik przez kolejne 3 tury musi trzymać palec w nosie…
Oczywiście, Karty turniejowo są zabronione, ale z kolegami można grać…
PS:
Bo mialam pierwszy test z matmy i poszed lmi tragicznie... mam B jak nic... za to, ze mi sie Sin i Cos Pomieszaly i nie wiem do teraz co to jest CTG a... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 08-01-2007, 13:30
|
|
|
Lila napisał/a: | mam B jak nic |
B to nie jest taka zła ocena :)
Z tego co wiem, angielsko-amerykański system oceniania wygląda tak:
A - 6, B - 5, C - 4, D - 3, E - 2, F - 1 ;-)
No, chyba, że miałaś na myśli "F"...
Lila napisał/a: | nie wiem do teraz co to jest CTG |
CoTanGens ;) czyli przyprostokątna przyległa do kąta ostrego podzielona przez drugą przyprostokątną ;) |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
|
Wysłany: 08-01-2007, 14:34
|
|
|
korsarz napisał/a: | B to nie jest taka zła ocena :)
Z tego co wiem, angielsko-amerykański system oceniania wygląda tak:
A - 6, B - 5, C - 4, D - 3, E - 2, F - 1 ;-)
No, chyba, że miałaś na myśli "F"... |
wiem lepiej co mam na mysli... a myzle, ze moge nawet dostac C :( i mylisz sie z tymi ocenami... nie tak odpowiadaja... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 08-01-2007, 15:22
|
|
|
Bo coś mi podpowiadało, żeby nie siadać na przystankowej ławeczce w spódnicy w środku nocy... Bo stwierdziłam, że czekać pół godziny na autobus na stojąco jest jeszcze gorzej. Bo przeziębiłam sobie pęcherz, mou xD; Bo mamuś niechętnie spogląda na "nie idę do szkoły, dzisiaj ledwo przeżyłam" xD; |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 08-01-2007, 15:23
|
|
|
Lila napisał/a: | mylisz sie z tymi ocenami... nie tak odpowiadaja... |
To jak? |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
|
Wysłany: 08-01-2007, 15:36
|
|
|
ehh, A*-7, A-6, B-5, C-4, D-3, E-2, F-1, G-Niezaliczone, N- Osiol jestes i tyle... nic ci juz nie pomoze. |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 08-01-2007, 17:57
|
|
|
Łojezusicku, ile wy tam macie tych ocen O_o.
korsarz napisał/a: | CoTanGens ;) czyli przyprostokątna przyległa do kąta ostrego podzielona przez drugą przyprostokątną ;) |
Nie prościej cos/sin? Zresztą, jak kto lubi, ale bez takiego trójkata to ciężko mówić o bokach ^^.
Bo na kolokwium z optyki babka dała takie zadania, jakich nikt się nie spodziewał (bo poprzednia grupa miała prostsze). A nikt się nie spodziewał zadania z prążkami Newtona, przez co prawie nikt tego nie umiał x_x. Ale wszyscy kombinowali, aż kartki dymiły...
Poza tym mimo oceny 4,5 z wykładu i samych piątek z laboratorium babka od programowania każe na piątkę napisać jeszcze programik w domu. Dwóm kolegom mającym gołe piątki również. Logika chyba uleciała przez te szybkie łącza...
To se ponarzekałem :P. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 08-01-2007, 18:13
|
|
|
BOReK napisał/a: | Nie prościej cos/sin? Zresztą, jak kto lubi, ale bez takiego trójkata to ciężko mówić o bokach ^^. |
No cóż, mnie się sin, cos, tg i ctg kojażą z trójkątami... |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|