Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
IKa 
Grupy: WIP
|
Wysłany: 22-07-2007, 15:14
|
|
|
Ponieważ są na świecie osoby, które ABSOLUTNIE nie przyjmują do wiadomości, że NIE znaczy NIE.
Denerwują mnie.
A jak ja się zdenerwuję, to może być niemiło.
Bo wieje wiatr. Zimny i mokry. A ja zaczynam mieć początki kataru, co mi się bardzo nie podoba.
Bo książka jeszcze nie przyszła, a mnie korci, coby pozaglądać gdzieniegdzie... Bo przypadkiem w trakcie szukanie czegoś innego natrafiłam na wredny spoiler... |
Ostatnio zmieniony przez IKa dnia 22-07-2007, 16:02, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
gadrael 
Ukryty we mgle

|
Wysłany: 22-07-2007, 15:33
|
|
|
Bo upał, upał i upał, temperatura nie spada w nocy ponizej 20 stopni a ja już zapomniałem co to deszcz :/
Bo przez upał chce mi sie jeszcze mniej niż zwykle... |
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 22-07-2007, 20:30
|
|
|
Mam wrażenie, że właśnie zostałem wrobiony w opiekę nad kilkuletnim bratankiem (takim z młodszych kilkuletnich) ><. I hate... a stało się tak, bo jestem właściwie winien bratu przysługę. To motywuje do jednego - nauczyć się robić wszystko samemu i nigdy więcej nie być winnym komuś przysługi. Niby to tylko godzina (czyli dwie albo trzy), ale i tak...
Shit... -_- |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Yumiko 
Child Prey

Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 22-07-2007, 21:17
|
|
|
Bo właśnie siedze staram się coś napisać sensownego ale mi nie wychodzi bo trzymam na kolanach malutka kuzyneczke która chce wysyłać emotki z gg i oglądać "dziewczynki" tak nazwałam dla niej postacie z anime >.> i staram się pisać jakieś posty ale nie zawsze są mądre... |
_________________ "Zniszczenie,
Słodki nektar zakazanego przez Boga grzechu pierworodnego,
Otwarte przez szalony sabat drzwi ku wiecznej rozkoszy(...)" |
|
|
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 23-07-2007, 01:40
|
|
|
Bo się poparzyłam. Ta sama ręka co ciachnięcie papierem. I blisko. Na szczęście ani jedno, ani drugie już nie boli tak samo z siebie. Tylko przy dotyku. Tak samo zresztą jak kostki na palcach, na których pęka skóra od jakichś detergentów. Bo mimo upływu czasu nogi nie przestają boleć. Ba. ...
Bo będę musiała oddać połowę książek bez czytania. I nie ma cienia szansy, że znajdzie się jeszcze czas na czytanie w te wakacje (huh? wakacje? jak to obco i odlegle brzmi...). |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
Sakura_chan 
Pure Angel

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 23-07-2007, 22:56
|
|
|
Bo przez żałobę odwołali koncerty a kuzynka siedzi i jęczy jak to ona bardzo chciała zobaczyć Enrique jak by to moja wina była
Żałoba też mnie wkurza bo nienawidzę jak coś mi się narzuca |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
 |
|
|
|
 |
wa-totem 
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 24-07-2007, 13:56
|
|
|
Bo ktoś z miejsca kupił licencję na Terra he... i już jest "dropped".
A seria się świetnie zapowiadała =_= |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
 |
|
|
|
 |
Veritas 
Panties, Panties, Panties

|
Wysłany: 24-07-2007, 15:20
|
|
|
Ponieważ kiedy mamy ukrop - narzekamy na całego, a kiedy pada od około 4 godzin to narzekamy i smęcimy jeszcze bardziej. Człowieczeństwu nie można dogodzić w żadnym calu ^_^
Bo denerwują mnie ludzie dwulicowi, zakłamani, fałszywi i chorzy - z tymi swoimi cud ambicjami nie do zrealizowania nawet za przeszło 100 wieków. A ostatnio mam z nimi za dużą styczność.
Bo irytuje mnie zachowanie co niektórych ludzi odnośnie mojej osoby, mówiąc mi kim to ja w życiu powinienem zostać - lekarzem, prawnikiem, a może samym bogiem? no i wydawało mi się, że to moja decyzja.
Ave = D |
_________________ "Please don't worry, Mister, I only came here to obliterate you- not rob you." |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-07-2007, 17:39
|
|
|
Bo na dzień dobry babcia znowu uskuteczniała swoje teorie i próbowała dowieść, że to ona jest ta Jedyna Mądra I Sprawiedliwa. Można raz. Można drugi. Ale kiedy dzieje się to za każdym moim przyjazdem, to mam dość. Pół biedy, że pojechała do lekarza i wróciła po 15 - gdybym miała z nią siedzieć w jednym domu przez pół dnia... Jestem pewna, że w końcu powiedziałabym coś, czego żałować bym nie żałowała, ale co zepsułoby atmosferę na dłuższy czas. Wiem w którym miejscu zrobiłam źle. I naprawdę nie potrzebuję dobijania mnie jeszcze łokciem i kolanem przy każdej nadarzającej się okazji. Naprawdę. I wcale nie mam zamiaru posypywać głowy popiołem i na klęczkach pełznąć do świątyni, by położyć się tam krzyżem na tydzień w celu odpokutowania za grzechy minione i przyszłe.
Bo dzięki babci od rana nic mi nie smakuje, nawet głupia kawa, chodzę z zaciśniętymi zębami, zawzięcie drapię się po nogach uroczo pogryzionych przez stada komarów fruwających na polu (pielenie ziemniaków. ftw. trawa wysokości 1,3m jeszcze bardziej ftw. niemożność chodzenia przez te bąble w krótkich spodniach również.) i ogólnie nie mogę sobie znaleźć miejsca. Dziwie się, że przy nakładaniu sałatki w słoiki żaden mi nie upadł, bo wszystko z rąk leci.
Dziękowałam opiekuńczym Tanuczym bóstwom za kolegę, który podrzucił mnie do domu. Dziękowałam. Bo tu z kolei tuż pod mieszkaniem panowie kończą remont zakładu fryzjerskiego i co chwilę zaczyna się jednostajny huk.
A teraz nawet literówki, które robię podczas pisania mnie irytują.
Ratunku... dobrze, że jutro stąd wyjeżdżam i nie wrócę (daj boże) przez dwa tygodnie. Tylko to mnie wstrzymuje przed wybuchem. |
|
 |
IKa 
Grupy: WIP
|
Wysłany: 26-07-2007, 18:32
|
|
|
...wiwat wybuch histerii i wyłączenie za świata żywych na pół dnia... |
|
|
|
|
 |
Momoko 
wiosna jest miau

Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 27-07-2007, 10:17
|
|
|
Bo za chwilkę (albo parę chwil:) wyjeżdżam, a potem czeka mnie ponad 5 godzin jazdy. A ja nie lubię tego.
Bo jutro też będę jechać, choć trochę krócej.
Bo mam cięgle wrażenie, ze o czymś zapomniałam, czegoś nie spakowałam.
Bo do jutra jeszcze tak daleko... |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
 |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 27-07-2007, 10:50
|
|
|
RATUJCIE!!!!
Skombinujcie pojazd pancerny, dużo amunicji i przyjedźcie mnie odbić! Mój ojciec wymyślił, że będzie hodował barany na trawniku!
Ja wiem, że mi nie uwierzycie, ale On mówi to serio. Mamy duży trawnik (pradziadek kupił plac z myślą, że jego wnuki zbudują na nim swoje domy, jedno z wnucząt pojechało do stanów więc zostało sporo miejsca) na przedmieściu. To idealne miejsce, żeby wypasać owce (barany). Prawdopodobnie sztuk dwie. Bo syn kończy studia, to trzeba, żeby sobie znalazł prace. Dlatego też - w mniemaniu mojego ojca - powinienem zostać bacą i wypasać owce (barany), strzyc je, robić z wełny włóczkę, a z włóczki kierpce, a te sprzedawał na rynku.
Ja wiem, że to brzmi, jak najczystsza faza z Multiświata, ale to się dzieje naprawdę! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-07-2007, 11:56
|
|
|
Oż to...faktycznie mocne. Zeg, zawsze możesz się wymówić uczuleniem. |
|
|
|
|
 |
Teukros 

|
Wysłany: 27-07-2007, 12:45
|
|
|
Zeg, prawo Twoim ratunkiem. Powiedz ojcu, że hodowla baranów wymaga zezwolenia z weterynarii, specjalnego pomieszczenia zgodnego z normami unijnymi, ubezpieczenia OC i zdrowotnego, członkostwa w Stowarzyszeniu Hodowców Owiec (wysokie składki), zgłoszenia działalności gospodarczej, a jak nie dopełni tych obowiązków, to może mieć wizytę z prokuratury. Oczywiście pojęcia nie mam, jak to naprawdę wygląda z hodowlą baranów, ale może poskutkuje. |
|
|
|
|
 |
Tyczek 
♩♪♫♬

|
Wysłany: 27-07-2007, 12:45
|
|
|
Zmarł mi wujek. |
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|