Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Alira14
Wielkie Prych
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Draminion gdzie normalnym wstęp wzbroniony!;) Status: offline
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 12-11-2005, 21:08
|
|
|
Brat jeszcze stwierdził, że nie zamierza się wyprowadzać dla mojego szczęścia== |
_________________ "Lepszy jest brak weny niż bycie Chuckiem Austenem"
Daria - Czy kiedykolwiek nasz wygląd nie wpływa na to jak nas oceniają?
Jane - Kiedy oddajesz organy do przeszczepu, no chyba, że to oczy
Daria, 2x06 -"Monster" |
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 12-11-2005, 21:50
|
|
|
Namow, zeby wyjechal z Polski, bo za granica pracodawcy oferuja wyzsze pensje. A potem ozen, zeby upewnic sie, ze na pewno tam zostanie.
Skutkuje ;) |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 12-11-2005, 23:07
|
|
|
slocik napisał/a: | H
Wypowiem sie tez o tym co bylo poruszone na poczatku tego posta,m czyli dziewczyn ktore zdradzaja swych chlopakow w wojsku. No akurat sie im nie dziwie, po pierwsze jak sie nei chcialo uczyc i sie do woja poszlo to tez sie wilka z lasu wola. Po drugie, czego sie spodziewac ? Dzisiaj nie ma czasu na stanei w miejscu, i trzeba dbac o siebie. |
Zgadzam sie z jednym co napiszałe potem że gówno wiesz .
Masz ty pojecie o sytuacji gospodarczej wiekszosc ludzi wpółczesnie trafia do MON żeby przezyc poziom wykształcenia tu nic nie gra ani uczeni sie na studia trzeba miec jednak pieniadze bo srednia maturalna 4,75 i zdany egzamin to za mało. Nie masz zadnego pojecia o takich przypadkach bo zreguły takie artystki zamieniaja sie na osobniki co nawet szkół srednich nie pokończyli a takich to nawet do wojska nie chcą.
Alira14 napisał/a: |
A to o żołnierzach było stekiem bzdur. Znasz się na topografii terenu? Umiesz obsługiwać dobrze wojskową busolę? Znasz pierwszą pomoc? Znasz się choć trochę na strategii? Rozbrajaniu bomb , budowaniu mostów(ojczulek mówił, że jak był 3 lata w wojsku to go tego uczono)? Podejrzewam, że nie.
[/size] |
Ta izynieryjsko saperskie o żesz na polibudzie maja łatwiejsze egzaminy niż ze specjalizacji saperskiej , juz samo inzynieryjsko saperskie na egzaminie podoficerskim na specjalizacji ogólnej wojsk ladowych to była masakara a co dopiero na specjalistyce. okazuje sie że czlowiek nagle musi po paru godzinach tyrania w błocie isć na wykłady z matematyki. Ja powiem tak mój egzamin podoficerski teraz w lato bił na głowe wszystko co miałem masakrycznego na studiach, az sie boje ewentulnego oficerskiego kiedyś w przyszłosci. w brew pozorom w normalnym wojsku jest wiecej nauki niż wielu sie zdaje Czasami jest tak ze 3 dni fizycznie zapychasz na poligonie a potem njak cie zwiazą do jednostki to nie masz czasu sie nawet umyc a musisz zapychac na wyklady lub zajecia na których robia normalne kolokwia , i jest jeszcze jedna wada jak nie zdasz to uczysz sie do skutków nie ma przepustek nie ma wolnego nie ma nawet spania beżesz latarke i kujesz w nocy i to tak by innym po oczach nie swiecisz, bo nie ma czegos takiego że "nie umiem"
PS Slocik a to co powiedziałas o dziewczynach to już kwintesencja snobizmu ale o tym niech lepiej kobiety same sie wypowiedzą i cie rozwszarpią |
|
|
|
|
|
besmirch
Ariok Animaniak
Dołączył: 28 Paź 2005 Skąd: Falkenberg/Wroclaw Status: offline
|
Wysłany: 13-11-2005, 10:25
|
|
|
powiedzcie mi jak pozbyc sie 2 siostr ? 23 i 24 lata popdobno sa ladne .. tak mi koledzy mowia
wracam z wesela .. wlaczam kompa .. a tu zonk .. gdzie moj net?!?! .. krotka chwila milczenia .. po czym spojrzenie na telefon szybka mysl zadzwonie do admina .. po czym spojrzenie na zegarek 4.oo am .. i w tym wlasnie momencie wlacza mi sie sumienie .. panie dziejaszku dlaczego :( esh i nie zadzwonilem
po czym mysle pojde sie wannowac .. jestem w lazience odkrecam wode .. i tu kolejny zonk .. gdzie jest woda ? :P esh wnerwiony poszedlem spac :S |
_________________ "It's like I'll disappear as soon as I close my eyes
I feel like I've turned into someone that even I don't recognize" |
|
|
|
|
besmirch
Ariok Animaniak
|
Wysłany: 13-11-2005, 23:53
|
|
|
siedze sobie legalnie przy PC'cie .. slysze pomruki dysku twardego (jejej wykorzystuje max moje lacze :) .. slucham muzyczki .. nagle w ciagu jednej chwili nastala ciemnosc .. nagle 1 co do glowy przychodzi "moje dane!!" .. szubko ubieram buty (ofkorz zbrojone) i przygotowuje sie na poscig za blokersami co mi prad w klatce wylaczyli .. zbiegam na dol cisza.. cos nie tam .. wychodzi sasiad ze swiaeczka .. nie mozemy doszukac sie przyczyny .. wracam do domu lookam na bloki .. wszedzie ciemno albo swieczki sie pala .. mija 1h .. pojawia sie nadzieje .. radiobudzik zaskoczyl .. wlaczam kompa jest .. ale .. najwazniejsze moje dane .. sprawdzam .. 20 plikow po 170mb poszlo sie ... panie dziejaszku mac!!
what next ..
1 nie ma neta, 1 nie ma wody, 1 nie ma pradu .. wszystko w ciagu 3 dni .. w jakiej ja wiosce mieszkam .. |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 14-11-2005, 00:02
|
|
|
Ałć...
A ja nie lubię ludzi. Po prostu. Za to, że to takie wredne istoty, do których jakby sie nie starać, to się człowiek przywiązuje. Bo tak wychodzi. A potem równie naturalnie wychodzi, że zostaje się sprowadzonym na ziemię, ewentualnie spuszczonym ze schodów. I potem trzeba wstawać. A jak już się wstanie i otrząśnie, to znowu migają gdzieś naokoło kolejne takie wredne istoty i znowu jakoś wychodzi, że się człowiek do kogoś przywiąże... I tak w kółko.
I nie lubię, że ten cykl musi się powtarzać raz na jakiś czas.
I nie lubię siebie - za to, że tak nijakiego, nudnego i bezwartościowego stworzenia ze świecą szukać.
A, i jeszcze nie lubię kotów. Za to, ze drapią i gryzą, o. |
|
|
slocik
|
Wysłany: 14-11-2005, 02:07
|
|
|
Ja tego z palca nie wyssalem, i pozatym mwoie o osobach notorycznie siedzacych przed kompem, a nie majacymi z nim kontakt. Jednak zeby nei bylo ze cofam swe slowa pod naporem, to osobiscie duzo czasu spedzalem na roznych czatach, i poznalem naprawde duzo dziewczyn ktore znaja sie na kompach. No i co tu duzo mowic, malo w nich kobiecosci bylo, sexu, czy jak to sobie nazwiecie.
Redvampire, wiesz co meni obchodzi sytuacja gospodarcza wiekszosci osob w naszym kraju ? Nie, to domysl sie. Pracowalem od 14 roku zycia i uczylem sie, a teraz studiuje. Wkurzaja mnei jzu nazekania na to ze nei ma pieniedzy, nie ma ? to do roboty....
Wracajac jeszcze do dziewczyn przed kompem, ten temat to chyba jakies tabu.... moze sie myle, ale doswiadczenie podsunelo mi takie zdanie na ten temat.
Ktostam sie pyatal co sadze o dziewczynach przed ksiazka :P A no dobrze sadze, sadze ze taak dziewczyna dba o swoj rozwuj intelektualny, czego nei moge pwoiedziec o siedzeniu przed kompem, nikt mi nie wmowi ze wiekszoscprzed nim marnotrawi czas, mowie to chociazby patrzac na samego siebie :P
I nie bede klamal, wyglad sie dla mnei liczy, oczywiscie chcialbym zeby kobiety zwiazane ze man byly inteligentne a nie tylko ladne, ale przeciez udawanie ze nie patrzy sie na ladna twarz i cialo to glupota...
Dziewczyny od woja ? Jak koles sobei bierze "dziw**" za dziewczyne, to niech sie nei dziwi ze sie puscila z kims, widzilo cialo co bralo ....
Ysengrinn, nei lubei rozmawiac na osobnosci, bo jestem zbyt nerwowy, i jakiekolwiek proby wymuszenia czegso na mnie, lub zle odnoszenie sie do meni zle sie koncza dla mojego rozmowcy:P dlatego wole sobei spokojnie popisac gdzies :] a co do przeklenstwa , pani letkich obyczajow raczej by nei oddalo tego co mysle, wiec bywa :] Ja nic nei prowokuje, napisalem co myslem i to czy dysputa zamieni sie w klutnie to tez chyba nie ja na to wplywam :P
Alira14 , zalosna ta twoja wypowiedz... ironiczne powtarzanei mojeje wypowiedzi to zadna odpowiedz, ani zadne argumenty zaprzeczajace, i do jasnej ciasnej, po kij mi wiedza o wojsku ? Co mi to do szczescia potrzebne, tak nic nei wiem, bo nie zamierzam tam tarfic i zmarnowac roku zycia, moi kolesie poszli i do dzis mi mwoia jaka to jest kraina nudow bez dna ( nudow w moim pojeciu, czyli nic co mnie interesuje, po pewnie zara uslysze ze by mi dali tak popalic ze bym sie nei nudzil )....
Ika, a jest cos zlego w wygladaniu tak jak opisalas ? chyba liczy sie co w glwoie, a noszenei brzuchy na wierchu, i bycie odpicowana nie swiadczy o glupocie ? A babranie sie w wlasnych mazeniach do nieczego nei prowdzi, kazdy z nas o czyms mazy, jednak ciagle tylko tego poruszanei nie zatrzyma zycia ktore leci meidzy palcami, wiec tak , zycie mazenaimi to nic dobrego...
It, kiedy ja mowilem ze mam cos przeciw dziewczynom wypowiadajacym sie na forum ?
Kolajny raz mnei utwierdziliscie w zdaniu ze kazdy widzi to co chce widziec, i zauwazylem ze mi tu neizle dopisaliscie slow do ust. :|
zreszta ja sie produkuje, poczytajcie cokolwiek o wplywie tego ze sie spedza duzo czasu przed kompem na czlowieka,bo gdyby sie czytalo co napisalem a nie wybiertalo fragmety to by bylo widac, ze wspomanilem ze to same tyczy sie facetow a nie tylko osob plci pieknej...
Jak kogos urazilem tym co napisalem, coz, przepraszac nei bede, w koncu to temat z nazekaniami mail byc, ale sama moja wypowiedz nie byla skierowana przeciwko dziewczyna, po prostu opisuje to co widze ....
wiecej loozu dziewczyny :P moze zmienicie moje zdanie :P |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 14-11-2005, 06:51
|
|
|
Dziewczyny znające się na kompach przesiadują na czatach? Dziwny jest ten świat... ^^"
Whatever, ja tylko powiem, że owszem, nototycznie przed kompem przesiaduję. <ironia>I właśnie zamiast umyć się przed wyjściem z domu przeglądam forum</ironia>.
A różowe paznokietki to nie równa się panienka lekkich obyczajów (nie koniecznie profesja, a sam styl bycia)? |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 14-11-2005, 09:38
|
|
|
ok, najpierw obowiązki...
Cytat: | Ja nic nei prowokuje, napisalem co myslem i to czy dysputa zamieni sie w klutnie to tez chyba nie ja na to wplywam :P |
Śmiem twierdzić, że owszem prowokujesz. Nim wyślesz - pomyśl, czy kogoś to może urazić. Poza tym na tym forum się nie przeklina, czego Ty zdaje się nie rozumiesz. Dostajesz następne pół upomnienia za "dziw**". Oprócz tego staraj się pisać ładnie i składnie, nikomu nie płacą za odcyfrowywanie tego.
A teraz sobie powarczę: NIENAWIDZĘ tego cholernego xero, nienawidzę, że to jedyne zdatne do użytku xero w budynku i nienawidzę stażystek, które psują pięć kopii, "bo im ucina". Czemu mi cholera nigdy nie ucina?! Wrrrrrrrrr...
Cytat: | I nie lubię siebie - za to, że tak nijakiego, nudnego i bezwartościowego stworzenia ze świecą szukać. |
<dusi Serikę> |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
besmirch
Ariok Animaniak
|
Wysłany: 14-11-2005, 10:47
|
|
|
slocik napisał/a: | .. osobiscie duzo czasu spedzalem na roznych czatach, i poznalem naprawde duzo dziewczyn ktore znaja sie na kompach. No i co tu duzo mowic, malo w nich kobiecosci bylo, sexu, czy jak to sobie nazwiecie. |
boshe .. zastanow sie co ty mowisz .. poznales duzo "dziewczyn" na chacie ? a widziales je wogole ? ze wypowiadasz sie tak otwarcie na ich temat ? czy moze przypadkiem dales sie zbajerowac jakiemus 60 latkowi ktory chcial sie z toba umowic?
reszty nie czytalem bo nie mam szacunku do ludzi siedzacych na czacie.
a tak dla twojego info w age.pl (sklep komputerowy) w opolu pracuje babka ktora zna sie na PC .. i wyglada normalnie co to "kobiecosci" to raczej nie odstaje od pozostalych pan ..
nienawidze dzieciakow z neostrada z promocji bo internet mial byc "do nauki" ktorzy dostali komputer na urodziny od mamy .. maja srednio 14-16 lat .. siedza na czatach i mysla ze sa fajni ..
omg nienawidze polowy internautow w polsce :S |
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 14-11-2005, 15:17
|
|
|
Wkurza mnie, że internet mi się co rusz rozłącza, że przeglądarka z bliżej nieokreślonych powodów odmawia posłuszeństwa i nic nie mogę z tym zrobić! >_< |
|
|
|
|
|
Alira14
Wielkie Prych
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Draminion gdzie normalnym wstęp wzbroniony!;) Status: offline
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 14-11-2005, 15:34
|
|
|
Slocik- a po cholendra ja mam z tobą argumentować? Ja po prostu krótko podsumowałam co o tym myślę. Jak nie rozumiesz słowa pisanego- nie mój problem.Bawić się w nauczycielkę nie zamierzam. Nie twierdziłam, że tobie jest potrzebna wiedza o wojsku. Stwierdziłam po prostu, że się mylisz. Idioci nie nadają się do wojska i tyle. W sumie twoja wypowiedź brzmi tak jakbyś się obraził o to, że nazwałam cię "smacznym serem" i "marynarką".
*zauważa coś w poście slocika*
Oho, IT. się zdenerwuje, źle napisana ksywa...
A wracając do głównego tematu:
-Mam ochotę zamordować moją chemiczkę!!!!!!!! Teraz przesadziła! Nie wrzeszczała "nie mam czasu na takich leni jak wy" (a normalnie tak wrzeszczy), nie proponowała, żebyśmy pisali niezaliczone sprawdziany w niedzielę (a czasami ma takie odpały, chociaż w tym wypadku zacisnęłabym zęby i przyjechała), tylko jak zaczęłyśmy do niej mówić to ona się odwróciła i najzwyczajniej w świecie sobie poszła!!! Co to ma być?!? Jeszcze wychowawczyni nie chce nam pomóc, bo "powinniście to załatwić z panią S**** . Jak mamy z nią coś załatwić skoro nawet rozmawiać z nami nie chce?==
- Od dwóch dni nie mogę się wyspać. Boli mnie głowa, a jak kładę się spać- to nic, tylko przez całą noc sufit podziwiam== |
_________________ "Lepszy jest brak weny niż bycie Chuckiem Austenem"
Daria - Czy kiedykolwiek nasz wygląd nie wpływa na to jak nas oceniają?
Jane - Kiedy oddajesz organy do przeszczepu, no chyba, że to oczy
Daria, 2x06 -"Monster" |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 14-11-2005, 17:12
|
|
|
Piętno, piętno dla pewnej grupy z mej klasy...
Mieliśmy bowiem przygotować grupami prace na polski. 3 filmy i jeden komiks. Na połowę października.
Jedna z grup podzieliwszy się zadaniami rozpisała się na kartce i dała ją polonistce. Właśnie dzisiaj kartkę ową, opatrzoną dopskiem "na 20 października", znalazła ^^"""""""" A tak to dalej by sobie egzystowała w nieświadomości XD
Piętno dla niewywieszonych zastępstw. Bo ja nie wiem, czy jutro ten sprawdzian jest, czy znowu sobie wrócę trzy godziny wcześniej... |
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-11-2005, 17:47
|
|
|
slocik napisał/a: | Ja tego z palca nie wyssalem, |
Moze nie z palca ale z wizji z fazy Rem podczas odpoczynku zwojów nerwowych o ile takowe sa w twojej czaszcze. Awentulanie z wybujalego przerostu ego grubo ponad cerwoną granice mdłego snobizmu.
slocik napisał/a: |
i pozatym mwoie o osobach notorycznie siedzacych przed kompem, a nie majacymi z nim kontakt. Jednak zeby nei bylo ze cofam swe slowa pod naporem, to osobiscie duzo czasu spedzalem na roznych czatach, | O tak chat jest zaiste kanałem dajacym miarodajne pojecie o innych ludziach.
i poznalem naprawde duzo dziewczyn ktore znaja sie na kompach. No i co tu duzo mowic, malo w nich kobiecosci bylo, sexu, czy jak to sobie nazwiecie. |
Kwintesencja zadufania w sobie , a nawet jesli chodzi o wzrokowosc widziałeś ?? Polecem odwiedzić niektóry wydziały informatyki i robotyki baa znam nawet dziewczyne kotra wolala informatyke od wybiegu modelki. Ale w sumie po co ci tłumaczyć i tak nie dotrze zbyt waskie postrzeganie masz by wyzbyć sie uogólnień
Redvampire, wiesz co meni obchodzi sytuacja gospodarcza wiekszosci osob w naszym kraju ? |
Wiem u ciebie jest tak jak u karzdego innego ignoranta.
Pracowalem od 14 roku zycia i uczylem sie, a teraz studiuje. |
Wiecej szcześcia jak rozumu a smiałbym wtpic bo mówisz jak osoba co pracy nie zanała i nie potrafi jej cenić.
Wkurzaja mnei jzu nazekania na to ze nei ma pieniedzy, nie ma ? | Czytaj ze zrozumieniem na studiach ci sie to przyda. Bo narazie nie dkonca rozumiesz i nadinterpretujesz wypowiedzi innych.
to do roboty.... |
Najpier musza być miejsca pracy , bo z wykrztalceniem i specjalizacjami czasami podwojnymi lub potrójnymi ludzi nie brak , brak miejsc pracy , a najbardzie szkodzą przejawy powyższej ignorancji , olewactwa i uciekania za granice.
Wracajac jeszcze do dziewczyn przed kompem, ten temat to chyba jakies tabu.... moze sie myle, ale doswiadczenie podsunelo mi takie zdanie na ten temat. |
Co ty masz z tymi dziewczynami za klawiatórą ?? że tak ci przeszkadzaja ?? a moze ty je chcesz wyslac do garów ?? Baba to tylko do gotowania , pieprzenia i wychowania dzieci sie nadajae?? co ?
Ktostam sie pyatal co sadze o dziewczynach przed ksiazka :P A no dobrze sadze, sadze ze taak dziewczyna dba o swoj rozwuj intelektualny, czego nei moge pwoiedziec o siedzeniu przed kompem | O jee a moze neiktóre pracuja przed nim wiesz to zjawisko dosc popularne zwłąszcza wsród kobiet na tym forum , że to ich narzedzie pracy i dzialanosci społecznej w pewnym sensie.
nikt mi nie wmowi ze wiekszoscprzed nim marnotrawi czas, mowie to chociazby patrzac na samego siebie :P | Nie oceniaj innych przez pryzmat tego co ty robisz źle
Alira14 , zalosna ta twoja wypowiedz... ironiczne powtarzanei mojeje wypowiedzi to zadna odpowiedz, |
otpowiedź była ale potem a stosowanie i rozumienie ironii to dowód inteligencji jak narazie Alira nad toba góruje.
slocik napisał/a: | adne argumenty zaprzeczajace, i do jasnej ciasnej, po kij mi wiedza o wojsku ? |
Żebyś mógł sie zastanowić zanim cos powiesz czy smolisz jak gaska bez łeba, a przynawanie sie do niewiedzy i wypowiadaniu sie na jakiś temat to juz prawie cementowa podstawa do tego żeby nei traktowac cie poważnie jako osobe z która warto dyskutować.
zeby sie o cyms wypowiadac potrzebna jest choc mglista wiedza na dany temat a jak nawet tego nie masz to polecam zapisanie sie do Samoobrony tam lubią takich krzykaczy.
Co mi to do szczescia potrzebne, tak nic nei wiem, bo nie zamierzam tam tarfic |
Szczescie nie ale jest jeszcze obywatelski obowiazek, a co do trafienia przyszłosc pokarze Ale ja osobiscie życzył bym ci zebys nie trafił , bo mogło by to by ze szkoda dla wojska jakbyś tam trafił bo nóż przez własna ignorancje zrobisz sobie krzywde i potem trzeba bedzie wypłacic odszkodowanie.
izmarnowac roku zycia, |
Wiesz sam kurs ratownictwa medycznego w niektórych jednostkach dodatkowe kursy jezykowe i wiele innych zeczy wiec nie nazwal bym tego rokiem zmarnowanym to zalezy tylko od czlowieka czy chce ten czas pożytecznie wykorzystac czy tez wykazac sie ignorancją i zmarnować. Zwałszcza ze wszystkie te kursy tam sa za darmo ba jeszcze ci moga coś zapłacić.
moi kolesie poszli i do dzis mi mwoia jaka to jest kraina nudow bez dna ( nudow w moim pojeciu, czyli nic co mnie interesuje, po pewnie zara uslysze ze by mi dali tak popalic ze bym sie nei nudzil ).... |
Patrz wyżej , a poza tym z jednostkami wojskowymi tak jak ze szkołami trzeba wiedzieć gdzie sie chce trafić. . A co do twojego wypadku to ostani opcja ze by ci nie dali sie nudzić jest wielce pradopodobna , na ignorantów czekaja rózne ciekawe służby jak np segregowanie zlewek w kuchni dla tych co nawet biegac nie potrafią.
Ika, a jest cos zlego w wygladaniu tak jak opisalas ? chyba liczy sie co w glwoie, a noszenei brzuchy na wierchu, i bycie odpicowana nie swiadczy o glupocie ? |
Wiesz spedzałem juz dnie i noce z róznymi kobietami i dziewczynami , i z reguły te odpicowane są raczej brzydsze jesli chodzi o urode i czesto nadrabiaja pudrem na tważy braki w szarej masie pod kopułą.
A babranie sie w wlasnych mazeniach do nieczego nei prowdzi, kazdy z nas o czyms mazy, jednak ciagle tylko tego poruszanei nie zatrzyma zycia ktore leci meidzy palcami, wiec tak , zycie mazenaimi to nic dobrego... |
Ani tez złego człowiek bez marzeń jest pusty , ale człwiek musi miec przedwszystkim siełe by dorzyć do spełnienia mażen i osiagniecia celu.
It, kiedy ja mowilem ze mam cos przeciw dziewczynom wypowiadajacym sie na forum ?
Kolajny raz mnei utwierdziliscie w zdaniu ze kazdy widzi to co chce widziec, i zauwazylem ze mi tu neizle dopisaliscie slow do ust. :| | Ale wszyscy razem nie pobili w tym jeszcze ciebie
zreszta ja sie produkuje, poczytajcie cokolwiek o wplywie tego ze sie spedza duzo czasu przed kompem na czlowieka | jak chcesz kogos naprawiać zacznij od siebie.
bo gdyby sie czytalo co napisalem a nie wybiertalo fragmety to by bylo widac, ze wspomanilem ze to same tyczy sie facetow a nie tylko osob plci pieknej... |
Ty tez bys zaczoł czytac ze zrozumieniem |
|
|
|
|
|
besmirch
Ariok Animaniak
|
Wysłany: 14-11-2005, 19:30
|
|
|
@Redvampire
nie pisz tak dlugich postow .. bo jeszcze pan "slocik" nie odpowie na kluczowe pytanie czy przypadkiem te "dziewczyny" nie okazaly sie 60 letnim panem ?:>
co do 100-dioff informatycznych .. studiuje Automatyke-Robotyke na wydzialen Elektroniki na Politechnice Wrocławskiej .. dziewczyn jest malo .. ale z kazdym kolejnym "rokiem" proporcja sie zwieksza .. i dowcip:
"ida dwie dziewczyny .. jedna brzydka, druga tez z politechniki"
jest juz raczej malo aktualny .. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|