Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 30-10-2007, 20:53
|
|
|
Bo zabrali mi socjalne. Brat skończył studia, przez co dochód na osobę skoczył w górę. Jak dobrze, że pracuję, inaczej byłbym w opałach... |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 31-10-2007, 16:19
|
|
|
W poniedziałek podpisuje umowę w Orange.
Oznacza to, że do spontanicznych modłów i trzymania kciuków za sukces w Cenedze powinniście dołączyć samoumratwianie, post, leżenie na deskach z gwoździami, oraz trzymanie palców serdecznych i wskazujących. Bo pracować w znów w Orange nie mam ochoty.
Z drugiej strony jednak jestem wielki, dumny z siebie i generalnie pewny swojej przyszłości. Morale wzrosło mi o jakieś 95%.
(Post umieszczony tu celowo). |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 31-10-2007, 20:21
|
|
|
Bo godzina jazdy szynowym autobusem w absolutnym ścisku i w dodatku w dość pokracznej pozycji. I na szczęście kolejne pół godziny spędziłam w ścisku nieco mniejszym i dającym się znieść. |
|
|
ClareSilverEyes
Monika Anna Clare
|
Wysłany: 01-11-2007, 00:50
|
|
|
Bo black lagoon sie skonczyl a drugiej seri niemgoe sciagnac z torrenta bo za malo ludzi ja ma!!!.... ]:-[ |
_________________ [*][*]/CzarnaAnielica Niewolnica Diabla\[*][*] |
|
|
|
|
cintra
|
Wysłany: 01-11-2007, 14:43
|
|
|
6,5 h. kiszenia się w pełnym pociągu... tyle dobrego, że dojechałam... ^^'
a, no i dowiedziałam się, że mój wredny, pasudny sąsiad z dołu ściął dwie piękne, wysokie topole z tyłu mojego bloku, bo - cytuję - "światło mu zasłaniały".
taak, wmówił to sobie jakieś trzy lata temu - a topole rosły od... 19 lat?
Tak mi bez nich pusto - odsłoniły całkowicie domek jednorodzinny wybudowany na polu i ulicę. Jest paskudnie. Najgorsze jest to, że on chce też wyciąć chyba pozostałe dwie! I nikt w bloku nic nie mówi! Jak go dorwę.... Jak spróbuje wyciąć te pozostałe....
Zna ktoś numer Ligii Ochrony Przyrody albo innych Zielonych? :/ |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 01-11-2007, 16:53
|
|
|
Bo zrobiłam remake dwóch moich avków i nie mam tego gdzie umieścić.
Bo dopiero jak znowu mam ACDSee bardzo mocno odczułam fakt usunięcia wszystkich moich avków z Devianta. A wsadzać jeszcze raz się boję. Cholera, cholera, cholera... |
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 01-11-2007, 17:01
|
|
|
Salva, imageshack plus notatnik plus podstawowy html?
Ewentualnie możesz forumową galerię zawalać ^^ |
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 01-11-2007, 17:27
|
|
|
Chyba trzeba będzie, zresztą mam brata informatyka to pewnie niedługo mi coś stworzy ciekawego. Ale i tak mi żal Deva, dobrze że mi całego konta nie wywalili. |
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 01-11-2007, 17:56
|
|
|
Salva! Konto na Livejournalu! Możesz spokojnie tam umieszczać wszystkie avki, sporo miejsca dają na upload grafik, poza tym - co dla ciebie będzie ważne - jest możliwość tworzenia długich opisów i mnóstwa komentarzy :3
Możesz też dopasować wygląd journala zgodnie ze swoim własnym poczuciem estetyki i na przykład zmienić mu kolory na takie, jakie masz w avku Tanuczym...
Ja konto założyłam, po weekendzie doprowadzę je do porządku. |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 01-11-2007, 19:06
|
|
|
Bo wróciłem właśnie z objazdu cmentarzy. Jako, że moja rodzina jest dość rozproszona, a zatem co roku pierwszy listopada oznacza średnio siedem - osiem godzin w samochodzie, a moja awersja do tego środka lokomocji jest znaczna. |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 01-11-2007, 20:12
|
|
|
Bo fretka bardzo!!! mocno kąsa... i wszędzie mam ślady... i to ma okropne zęby. I jest bardzo niegrzeczna! Rzuca się... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
ClareSilverEyes
Monika Anna Clare
|
Wysłany: 01-11-2007, 21:59
|
|
|
Bo dzis zdalam sobie sprawe ze umiem tylko walic po <cenzura>i ze zrobilam z siebie idiotke ze wsiadlam na Ike.....widac nikt wczesniej nie umial mi tego powiedziec co ona(masz racje).......
PS:jezeli zle to napisalam mozna wywalic ale poprostu to jest dla mnie zle...... |
_________________ [*][*]/CzarnaAnielica Niewolnica Diabla\[*][*] |
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 02-11-2007, 17:35
|
|
|
Bo po przeczytaniu Wiedźmy i dostaniu chrypki od niekontrolowanych wybuchów śmiechu (gatki! A raczej ich brak! *turlturlturl*) ciężko zwaliła się na mnie rzeczywistość i świat przedstawiony „W roztokach” Orkana…I te owce…przepraszam bardzo, ja rozumiem, że można dostać natchnienia i pisać o kwiatkach, motylkach tudzież łąkach, ale o owcach? Z takim patosem? Gdyby to była współczesna książka to może nawet bym się uśmiechnęła, ale oni to całkiem na poważnie tak…Naprawdę nieprzyjemna przepaść >.> /me chce z powrotem Wiedźmę. I Lena. Bu.
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Dla ciekawskich, cytat z Orkana: i roześmiały im się oczy weselem szczęścia (tak, to o owcach).
|
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 02-11-2007, 17:40
|
|
|
Melmothia napisał/a: | I te owce…przepraszam bardzo, ja rozumiem, że można dostać natchnienia i pisać o kwiatkach, motylkach tudzież łąkach, ale o owcach? |
W stanie mocnej fazy można pisać dosłownie o wszystkim, pal diabli czy to ma jakikolwiek sens ;D |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 02-11-2007, 19:41
|
|
|
Przepracowałem caaaały dzień, od dziewiątej do siódmej. Nadźwigałem się i naskakałem po murkach za wszystkie czasy. Właśnie zaczynają mnie boleć mięśnie. Zostały jeszcze dwa dni >_>.
Mimo wszystko mam wrażenie, że najgorsze było dzisiaj, i to mnie troszkę podnosi na duchu. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
|