Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 19-01-2006, 22:07
|
|
|
Bo co prawda katar przechodzi, ale zaczyna się gardło - -'
Bo mi się stres, faza i rozromantycznienie skotłowały razem i nie mogę się skoncentrować na tym co trzeba (nauce). I na innym tym co trzeba (pisaniu).
Bo łykend spędzę zapewne na zakuwaniu do testu z całego półrocza, huraaa...
Bo jest ZIMNO >.> |
|
|
|
|
|
hijack
|
Wysłany: 19-01-2006, 22:37
|
|
|
Bo dziś miałem wreszcie zabrać się do robienia komixu na Koszaliński konkurs. Zaprosiłem więc kumpla do siebie i do roboty. Po 1 nie jestem geniuszem w wymyślaniu fabuły, a co jest tego konsekwencją przesiedziałem sporo czasu nic nie robiąc :F A do tego co parenaście minut ktoś po mnie dzwonił na dwór ... to kumpela po rysunki, to wyjdź że pogadać ( no i wcześniej tak wychodziłem ... dla tego teraz muszę się spieszyć). No i mam jakąś tam fabułę. To znowu mój senny koszmar. Łamiące się ołówki :[ Tylko dzisiaj połamałem doszczętnie 4 T.T Do tego strasznie opuszczam się w rpg... co jest? Kopa potrzebuję :) |
Ostatnio zmieniony przez hijack dnia 20-01-2006, 11:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 20-01-2006, 11:05
|
|
|
Bo straszny ziąb. Jest tak zimno, że MKP psóją się trollejbusy i jak jechałem na wykład po wpis 2 siadły. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 20-01-2006, 13:01
|
|
|
Bo jest -25 na dworze! Żyć nie umierać!
Redziu, współczuję choróbska <sciisskkk Reda> |
|
|
coyote
prof. zombie killer
Grupy: WIP
|
Wysłany: 20-01-2006, 14:27
|
|
|
Bo-jest-cholernie-zimno-i-musiałam-stać-20-minut-na-przystanku. I jestem spokojna, nie denerwuję się... >.< |
_________________ I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sweep alone
Sweep the streets I used to own |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 20-01-2006, 16:56
|
|
|
Bo "zimno" to jest pani dziejaszkowa eufemizm!
Piździ tak, że po prostu wróble w locie zamarzają ><
Bo projektanci spodni doszli do wniosku, że w Polsce nie istnieją kobiety krótkonogie, z szerokimi biodrami i wąską talią. Że nie wspomnę nawet o takich, które nie lubią biodrówek. W związku z czym w sklepach po prostu NIE MA spodni, które by na mnie pasowały.
Bo mi się Cola skończyła.
Bo znowu mi atopowe wyskoczyło.
Bo Ragnarok się patchujeeeeee i patchujeeeeee i się spatchować nie może... Najpierw trzy razy błąd wyskoczył, a teraz kuźwa utknęło niewiadomo i od dwóch godzin nie rusyzło... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 20-01-2006, 20:31
|
|
|
Bo wczoraj w monitorze przepaliło sie jedno badziewie które już przepalało sie wczesniej i łatwo to wymienic bo mam zapasowe. Tyle ze dzis siedze i lutuje a matka mi madra włacza listwe żebu odkurzacza podłaczyć. Jak mnie piiiiiiiiiiiii< niecenzuralne słowo> to pół minuty sie zbierałem . A z monitora iskry teraz juz sie nie da go tak łatwo naprawić -____-
Ale na serio wolicie nie słyszec mojej reakcji potem wylałem z siebie potok róznego rodzaju niecenzuralnych słow. I niestety narazie jestem skazany na czerń i biel w rozdzielczosci 640x480 w odswiażaniu 42 od czego gały bolą.
Mam dzis od tych lektrycznych pieszczot dziwna faze :P nie kocie :D? |
|
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 20-01-2006, 21:43
|
|
|
Redvampire napisał/a: | Mam dzis od tych lektrycznych pieszczot dziwna faze :P nie kocie :D? |
Ano masz dziwna faze... ^^; Nie wiem, czy mam sie cieszyc czy smucic, ze Cie tu teraz nie ma ;P |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 20-01-2006, 22:59
|
|
|
Bo przez moja matke cisnienie skoczylo mi dzis na 220. I krew poleciala ciurkiem z nosa.
A poza tym: bo geografia jest głupia. |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 21-01-2006, 20:07
|
|
|
Monotematycznie się jakoś zrobiło.
a ja dzisiaj mam -22 na dworze, +17 w mieszkaniu a na sobie grube rajstopy, wełniane skarpetki, spodnie, bluzę, golf i kamizelkę. Aaa... i jeszcze futrzane kapcie i rękawiczki. Za moim krzesłem stoi elektryczny grzejniczek. I wiecie co? ZIMNO! Chcę szczelne okna [bo kto widział żeby przy zamkniętych oknach na leżącym na parapecie kocu się śnieg osadzał?] i normalnie ocieplony blok!
Poza tym z łapy w rękawiczce się mysza wyślizguje i naciskają nie te klawisze.
I do tego zwaliłam semestr doszczętnie. [nie żebym nie wiedziała dlaczego...] |
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-01-2006, 20:41
|
|
|
Bo cały dzień w deszczu pracowałem, przemokłem i zmarzłem bardziej niż na dwudziestostopniowym mrozie w Wawie.
Bo biję kolejne rekordy przedzawałowe, i nic nie mogę na to poradzić.
Bo mam seeeesssssję... |
|
|
|
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 22-01-2006, 11:50
|
|
|
Bo termometr od rana wskazuje -19 i ani drgnie. Ciarki mnie przechodzą na myśl, że jutro może być tak samo. Droga do pracy zajmuje mi ok. godziny, z dwoma lub trzema przesiadkami. Telepię sie komunikacją miejską na drugi koniec miasta. A potem marzę na niedogrzanej sali. Ostatnio było tam 17.
Zna ktoś jakiś sposób na zabezpieczenie stóp przed zimnem? Mam rajstopy, skarpety i kozaki, ale to nie wystarcza. A niczego więcej nie mogę założyć, bo nie wepchnę nogi do buta. |
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 22-01-2006, 12:00
|
|
|
Można kupić takie cienkie termoizolacyjne wkładki do butów. Mnie trochę pomagają. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-01-2006, 12:25
|
|
|
Trzeci dzień z rzędu jest mróz, jak pod Leningradem w wojnę. Niby mam nowe ocieplenie pokoju (i dlatego nie chodze po stancji w kurtce) ale i tak jest ziąb! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 22-01-2006, 15:39
|
|
|
eee tam mróz ja lubie mróz lepiej mi sie mysli. A z tego co wiem dla naszej strefy klimatycznej to jest własnie anturalna zima :P. A tak poza tym to ja kiedys przy -7 stopniach nocowałem pod pałatkami a przy - 16 w wielkich ogrzewanych koza namiotach polowych wiec nie narzekajcie . Ale i tak najlepsza jest zaprawa 5:45 rano mróz snieg a tu sie biegnie w granatowym dresiku i trampciach niebieścich :P. |
|
|
|
|
|
|