Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 23-05-2008, 15:54
|
|
|
Jak od zimy nie miałam nawet kataru, tak w trzy dni rozwaliła mnie klimatyzacja w nowej pracy. Zapalenie oskrzeli. </3 |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 23-05-2008, 16:16
|
|
|
uuuu, ja cały zcas choruje na coś związanego z płucami lub oskrzelami, wyrazy współczucia. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 24-05-2008, 15:39
|
|
|
Bo Open Office jest bezczelny. Wczoraj udało mi się napisać 5 stron referatu. Otwieram dzisiaj i patrzę, że są trzy... Gdzie się podziały pozostałe dwie strony? o_O
Niech żyje automatyczne formatowanie tekstu... >.< |
|
|
|
|
|
BloodRevan
[Miejsce dla sponsora]
|
Wysłany: 25-05-2008, 09:47
|
|
|
Bo od 2 dni czekam na mojego nowego xbox'a (360) Miało być na wczoraj a okazuje się że będzie jutro ;/
Bo mam duże zaległości w japońskim i dzisiaj musze to nadrobić. |
|
|
|
|
|
Grethort
|
Wysłany: 25-05-2008, 10:42
|
|
|
Bo byłem wczoraj na wycieczce i bałem się zagadać dziewczynę moich marzeń. Argh! >_<" |
|
|
|
|
|
radgers
Merill J. Fernando
|
Wysłany: 26-05-2008, 15:52
|
|
|
Bo Neostrada to oszuści i hochsztaplerzy są! (wiem, co to za nowość) |
_________________ Duk said (czy coś takiego) - spróbuj i Ty xD |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 27-05-2008, 11:24
|
|
|
ARGH!!!
Minął Długi Weekend, który odbył się pod hasłem "4 dni z życia łagru" dzięki pracy magisterskiej. Przyszedłem do pracy z nadzieją, że znowu będzie normalnie. Otóż: a figę! Otworzył się worek z konferencjami. Niestety nie w normalnych godzinach (tzn. godzinach pracy) tylko po nich.
Dam. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Pan B
hmm....
Dołączył: 16 Gru 2007 Skąd: ehhhh...szkoda gadać Status: offline
|
Wysłany: 27-05-2008, 11:31
|
|
|
Bo uszkodziłem samochód ojca.....który niedawno miał remont....i znowu go wymaga.(ja prowadziłem, nie ma co niezły ze mnie kierowca) |
_________________ Życie to takie czary-mary. Rzadziej czary częściej mary. |
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 27-05-2008, 13:50
|
|
|
Bo angielski, bo semestralny, bo te listeningi i tematy do pisania... Bo to TYLKO 40% oceny końcowej...
Bo tak jest, jak zmienia się nauczyciel w połowie II semestru =='
EDIT:
Bo jest upał, a jak jest upał, to Urufu is dead _^_ Oby jutro było chłodniej... |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 27-05-2008, 17:09
|
|
|
Do lekarza przyszłam przed trzecią, wyszłam po piątej. Dowiedziałam się, że czeka mnie dłuższa zabawa z fizykoterapią, czy jak to się tam nazywa. Bosko. A żeby było przyjemniej tak po pół godzinie czekania w poczekalni pojawiła się dziewczyna z ograniczeniem umysłowym. I się denerwowała. Co głośno i bezustannie manifestowała całemu otoczeniu... Rany, jak mnie teraz głowa boli...
...I jutro. Jutro będzie futro. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 27-05-2008, 18:14
|
|
|
Bo jutro mam mierzenie jakości z Chemi i w ogólę się nie uczę. Do tego nie umiem stałej równowagi. Znaczy umiałam jeszcze wczoraj, gdy tłumaczyła mi to poprzednia chemiczka, jedna lekcja z obecnym i znowu nic nie czaję. Dał nam przykład, którego nie umiałam zrobić jej spodobem, a jak on to zrobił, to już w ogóle się pogubiłam. Jak ja tego nie znoszę.
Fantastic Children było super, ale zakończenie mi się nie spodobało. Nie mogę zaakceptować takiego rozwiązania! Może za jakiś czas przejdzie mi złość na twórców, ale póki co jestem wkurzona. |
|
|
Szuki
placek z jagodami
|
Wysłany: 27-05-2008, 19:34
|
|
|
Również chemia, jakieś kteony, fenole, alkochole i diabli wiedzą co jeszcze... oczywiście na jutro. |
_________________ "Chcę zjeść coś, co kiedyś oddychało, pasło się na łące i miało matkę..." xD |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 28-05-2008, 07:35
|
|
|
Jak sobie podliczyłam radośnie - tej nocy spałam niecałe 3 godziny. Bosko. |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 28-05-2008, 09:00
|
|
|
Jak wyżej, przez co olałem pierwsze zajęcia. Zresztą kolokwium już było i nawet nie wiem, czy zajęcia w ogóle dzisiaj by było. SIGH. -_- |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Kusoku
Zaatakowany pierunem!
|
Wysłany: 28-05-2008, 15:39
|
|
|
Bo przez przeszły tydzień prawie nie miałem dostępu do neta:
1 faza tego przypadku, szlabanik za przesiedzenie do 23:20 przed kompem xD
2 faza była burza i zakłócenia nie pozwalały na połączenie (praktycznie nigdy sie to nie zdarza ale jak widać możliwe)
Nauczycielki niemieckiego i polskiego wiedzą jak wyprowadzić ucznia z równowagi
- niemiecki: "udziałem w konkursie sobie oceny nie podwyższysz", a dzisiaj pada pytanie czy brałem udział bo by mi ocenę wyżej postawiła :/, a teraz mam napisać wypracowanie
- polski: nienawidzę tej baby za zmuszenie do uzupełnienia całego zeszytu od początku lekcji, ponieważ ma sprawdzać a następnie pięknie ogłasza, że jej się nie chce
Szuki napisał/a: | Również chemia, jakieś ketony, fenole, alkohole i diabli wiedzą co jeszcze... oczywiście na jutro. |
nie martw sie u mnie jest podobna sytuacja non stop (acz kolwiek jestem już po tych tematach), a ketony, fenole itp. nie są wcale takie trudne jak się wydaje |
_________________ If you want to know the truth,
you got to have the courage to accept it.
|
|
|
|
|
|