Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 26-01-2006, 13:44
|
|
|
Bo przez mróz mi rury w domu pozamarzały...
Bo paski od "kostki" okazały się za krótkie do wygodnego noszenia na mojej kurtce zimowej (z dość masywnymi rękawami).
Bo jazda z Bydgoszczy do domu trwała cały dzień (wyruszyłem, jak było ciemno, dotarłem jak już było ciemno... :/ )
Bo mama usiłuje mi wyperswadować collage angielski, jakby nie chciała nawet myśleć o studiach wieczorowych z biotechnologii... arghhhh!!! |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-01-2006, 18:21
|
|
|
Bo od rana, z przerwą na obiad i odstresowanie, meczę się z wielką, paskudną bazą danych w accessie. I juz kończy mi się cierpliwość na tego 'for idiots' excela: jak ma być liczba, to liczba! Nie żadne daty! Czemu produkty Microsoftu zawsze starają sie odgadnąć intencje usera? Wszyscy wiemy z jakim skutkiem ~___~
Jestem ciekawa czy nie rzucę tego w diabły, chociaż dobrą mam motywację [połowa ceny tabletu...] |
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 27-01-2006, 13:46
|
|
|
Bo sąsiedzi za ścianą remont mają. Codziennie, w okolicach 8 rano. I mam wrażenie, że tę ścianę piłują, co na niej moje łóżko stoi __^__
Bo jest mi nieco tylko niewygodnie, jako, że klawiaturę mam na biurku, a monitor na podłodze. Mamuś przywiozła monitor znajomego z Krakowa, ale stwierdziła, że jest tak wielki i ciężki (19-calowy), że można z niego co najwyżej zrobić telewizor u mnie, bo kto go na blat ustawi... Zgadnijcie, czy wobec wieczornego ponownego oglądania czegośtam przepięłam monitory? ^^" |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 27-01-2006, 18:37
|
|
|
Bo limit "się przekroczył" >_<. Tak tak, chodzi o transfer :P. I to będzie główny powód mojego nieszczęścia do konca miesiąca - może oprócz wyników egzaminu i ewentualnych zdarzeń losowych :D. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 27-01-2006, 21:55
|
|
|
Bo się przeziębiłam. Męczy mnie katar. Cały dzień kicham i psikam. A od ciągłego wycierania boli mnie nos. Do tego ogólnie jestem rozbita. Mam nadzieję, że się nie rozchoruję. |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 27-01-2006, 23:15
|
|
|
No mam jeszcze jeden powód - bo doszedłem do 23 odcinka Triguna. Dlaczego ja się tak wczuwam w to, co oglądam? Teraz mam zepsuty humor na jutro |:/. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 29-01-2006, 01:39
|
|
|
Bo jak zwykle ma dar do brania uciału lub bycia świadkiem makakr , wypadków , tragedi , bójek , strzelanin , samobójstw.........................
I po dzisiejszym dniu jeszcze bardziej nienawidze dziennikarzy i utwierdzam sie w fakcie ze wybrałem na politologi te specjalizacje tylko po to by z nimi walczyć. Wóz trnasmisyjny TVN był dupny zablokowal droge ta że sluzby ratownicze musiał omijac go przez zaspe prawi bo musieli miec doby sygnał. Powinni ich za to pozamykac. Mnie ciekawi kto kur... odpowie za ta masakre ?? |
|
|
|
|
|
coyote
prof. zombie killer
Grupy: WIP
|
Wysłany: 29-01-2006, 17:14
|
|
|
Bo się pozbierać do kupy nie mogę. A właściwie powinnam.
Bo znowu mam lenia i wyrzuty sumienia z tego powodu. |
_________________ I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sweep alone
Sweep the streets I used to own |
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 29-01-2006, 17:40
|
|
|
Redvampire: czy to była ekipa "TVN: Uwaga!" (dla których istotnie poza tanią sensacją nic się nie liczy :/ )? Niektórzy naprawdę nie mają wyczucia... :/ |
|
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 29-01-2006, 19:42
|
|
|
Redvampire napisał/a: | Mnie ciekawi kto kur... odpowie za ta masakre ?? |
Mnie tez*. Na razie organizatorzy targow staraja sie usilnie 'wybielic' i oczyscic z zarzutow. Jakiez to zabawne.
Jesli ich wina zostanie udowodniona, to z polisy sciagna im taka sume, ze sie nie pozbieraja... Maksymalna suma ubezpieczenia za jedna zmarla osobe x na razie 66 [i oby nie bylo ich wiecej] - to juz ponad 26 milionow zl. Do tego odszkodowania dla rannych.
Az mi sie milo zrobilo, gdy uslyszalam, ze moja firma rzucila pol miliona zlotych na pokrycie akcji ratowniczej.
A na razie usmiecham sie cynicznie, gdyz nagle ludzie obudzili sie, ruszyli swoje d***, za przeproszeniem, i odsniezaja dachy hal, supermarketow itp. Potrzebna byla tragedia, zeby komus uswiadomic zagrozenie, jakie stanowi zalegajacy snieg i lod.
Jakiez to zabawne^2.
* Art. 434 k.c. mowi, iz samoistny posiadacz budowli odpowiada na zasadzie ryzyka za szkode wyrzadzona przez zawalenie sie budowli lub oderwanie sie jej czesci. |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch.
Ostatnio zmieniony przez Varda dnia 29-01-2006, 19:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 29-01-2006, 19:50
|
|
|
Zawsze tak było i zawsze tak będzie - każdy wie o zagrożeniu, ale nikt nic nie zrobi, dopóki zagrożenie nie da o sobie znać. Bo nikt nie wie, czy się OPŁACI ruszać tyłek przed katastrofą :/. |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 29-01-2006, 20:12
|
|
|
Bo mi dysk pęka w szwach... znowu. Backupowanie internetu jest trudne... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 29-01-2006, 21:14
|
|
|
Mnie też :D. I jakoś od dawna nie mogę się zebrać na wizytę w sklepie :/. Ale jeszcze najpierw muszę wykopać śmieci z obecnego dysku - mam chyba z 5GB pierdół, które używałem raz i dotąd niepotrzebnie siedzą gdzieś... a dysk ma 40GB, więc no :P. To kolejny powód, dla którego w końcu kupię sobie większy. |
|
|
|
|
|
Moonlight
Ultra Innocent Uke
|
Wysłany: 29-01-2006, 21:24
|
|
|
Bo kończą się ferie, w trakcie których nie zrobiłam nic. NIC. Za to moje lenistwo to ktoś powinien mnie rozgrzanym prętem napiętnować. Idę jutro do szkoły nieprzygotowana jak plan lekcji szeroki i długi - -" |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 29-01-2006, 21:47
|
|
|
Z tego powodu ja jutro wcale nie idę do szkoły XD