Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 18-03-2006, 22:41
|
|
|
korsarz napisał/a: | Heh, na myśliwce forsa jest, |
Na myśliwce forsy nie ma.
To znaczy jest, ale nie nasza - pożyczona.
Czyrak (znaczy się Chirac) w rozmowie z Millerem kiedy jeszcze trwał przetarg, rzucił z przekąsem, że stawiane przez Polaków warunki są takie, że można by pomyśleć, że chcemy by nie tylko ktoś nam zbudował myśliwce i wyszkolił pilotów, ale jeszcze za to wszystko też zapłacił. Wiecie co powiedział Miller?
"Noo, właśnie..."
A Chirac biedaczysko się zakrztusił...
Problem w tym, że to co pożyczone, też kiedyś będzie trzeba oddać... z nawiązką... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Kamjia
|
Wysłany: 18-03-2006, 22:55
|
|
|
bo ja po prostu nie potrafię liczyć, im mniejsze liczby tym jest gorzej. Jestem chodzącym rozkojarzeniem, do tego nie mam jeszcze nic na polak i nie znoszę trygonometrii, dorzycając funkce logarytmiczne i wogóle rysownie tych bzdetów.
Zaczynają irytować mnie wszelkie szczególne dzwięki, a ludzi, którzy ciągają nosem w autobusie gotowa bym była zaducić. Każdy oddech i podwójne pociągnięcie nosem, koleny: potróje: znów podwójne, podwójne, potrujne.. ja bym już cholera jasna tą fujarę rękawem wytarła! |
_________________ Walk while you have the light,
lest darkness overtake you;
he who walks in darkness
does not know where he is going. |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 18-03-2006, 23:38
|
|
|
E tam, szkoda brudzić jeszcze świeży mankiet ^_^. Może podczas podróży puszczaj sobie jakąś muzyczkę ;). |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 20-03-2006, 08:38
|
|
|
Bo miała być praca, a pracy nie będzie - po awanturach z bankami duża, kanadyjska firma wycofała się z inwestycji w Trójmieście. I sto nowych miejsc pracy zniknęło jak sen złoty. Czemu mamy w rządzie takich kretynów, ja się pytam? Nóż, dajcie mi nóż... |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 20-03-2006, 10:28
|
|
|
Irian Baratai napisał/a: | Czemu mamy w rządzie takich kretynów, ja się pytam? |
Chodzi o Leppera i spółkę? :> |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 20-03-2006, 12:09
|
|
|
A Lepper jest w rządzie? Czemu niektórzy potrafią wymienić JEDNO cholerne nazwisko polityka i uważają je za absolutne zło?! Zgoda, Endriu jest głupim chamem, ale on chce tylko poobsadzać rodzinę na wysokich stołkach, gdyż perspektywa rządzenia go zwyczajnie przeraża. Gorszą zarazą są Kaczory, które naprawdę chcą ten kraj naprawiać!!! Jedyna zaś rzecz gorsza od debila, który chce coś naprawiać, to debil który może ten kraj naprawiać! Gorszy od Leppera jest też Giertych, który jeśli nie jest agentem Putina, to jest zwyczajnie upośledzony umysłowo i fizycznie.
Więc czemu ja nonstop słyszę tylko o jednym, cholernym mulacie?! |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 20-03-2006, 12:14
|
|
|
Nie wiem ^^' Ostatnio karierę robi Gosiewski (czy jak mu tam) z PiSu :}
Tusk napisał/a: |
Nie ma Prawa i Sprawiedliwości. Wiecie, kogo ja widzę w pierwszym rzędzie? Andrzeja Leppera![...] Hasło "Balcerowicz musi odejść" wymawia J. Kaczyński, po co ma się Lepper męczyć? :> |
Ysengrinn, zdefiniuj słowo "naprawa". Dla mnie "naprawa kraju" oznacza np. - zmniejszenie bezrobocia, rozwój nauki i nowoczesnej technologii, postęp w medycynie i usprawnienie służby zdrowia, etc... |
Ostatnio zmieniony przez korsarz dnia 20-03-2006, 16:19, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 20-03-2006, 12:38
|
|
|
Oni właśnie TO chcą robić. Skutki widać gołym okiem. Tak to jest, jak szympans stwierdzi, ze masz zepsuty samochód, a Ty mu dajesz narzędzia, by go naprawił. |
|
|
|
|
|
Irian
|
Wysłany: 20-03-2006, 13:33
|
|
|
Właśnie o Kaczorki mi chodziło i ich korytko - a konkretniej szanownego pana niestety Zawiszę. Pomyślałby kto, że nazwisko zobowiązuje... Wrargh. |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 20-03-2006, 14:18
|
|
|
Długosz, Jagiełło, Zawisza - Chryste, tylko Jungingena brakuje o_O. |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 20-03-2006, 19:54
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Chryste |
Jego też, cud by się przydał... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 21-03-2006, 09:43
|
|
|
korsarz napisał/a: | rozwój nauki [...] postęp w medycynie |
Ysengrinn napisał/a: | Oni właśnie TO chcą robić |
Rozwój nauki i medycyny + zakaz GMO ---> schizofrenia? :>
LPR narazie jest poniżej progu wyborczego, bać się ich na razie nie trzeba. A co to kaczorków - cała nadzieja w ptasiej grypie :> |
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 21-03-2006, 15:28
|
|
|
Co powyższe posty mają wspólnego z tematem?
IKa |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 21-03-2006, 15:56
|
|
|
Bo nie lubię, gdy IKa pisze na czerwono... żartuję ^_^.
A na serio - bo jestem straszliwie niecierpliwy, gdy muszę na coś czekać i nic nie mogę zrobić, żeby to "coś" przyspieszyć. A teraz właśnie tak jest i potrwa to jeszcze ze dwa dni... pfff. |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 21-03-2006, 16:00
|
|
|
Bo jutro mam egzamin z angielskiego... Trudny. Nie umiem. UAaaaaaa!
Bo również na jutro powinnam przeczytać Makbeta...
Bo szukając Makbeta w domowej biblioteczce znalazłam dwie książki, do których chętnie bym zajrzała, ale nie mam na to czasu...
Bo Makbeta nie znalazłam
Bo jutro będzie ciężki dzień...
...idę się uczyć |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|