Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Mao 
Your Kitty :*

|
Wysłany: 18-05-2006, 19:09
|
|
|
Widziałam ten fragment wypowiedzi ;)
Bo jestem chora kiedy muszę chodzić do szkoły i poprawiać oceny -_-
Prawda jest taka, że gdybym uczyła się przez całe to półrocze to spokojnie bym się leczyła w domku... |
_________________ Tomedonai negai kara hitotsu dake kanau no nara
Dare ni mo yuzuritaku wa nai yume wo tsukamitai to omou yo...
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 19-05-2006, 12:36
|
|
|
A to pech. |
|
|
|
|
 |
Moonlight 
Ultra Innocent Uke
|
Wysłany: 19-05-2006, 22:21
|
|
|
Bo jednego dnia jak najbardziej można: najpierw pół tegoż dnia przechorować, następnie stłuc solniczkę, urwać pokrętło od kuchenki, prawie wpaść pod samochód, a na koniec zgubić pieniądze i zrobić z siebie idiotkę w sklepie (bezcenne).
Można? No można... >< |
|
|
|
|
 |
Tsunami 

|
Wysłany: 24-05-2006, 14:44
|
|
|
Bo panowie budowlańcy już od miesiąca ocieplają część bloku, w której znajduje się moje lokum i codziennie rano fundują mi budzenie siarczystą wiązanką. Aż czasem mam ochotę im odpowiedzieć... |
|
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 24-05-2006, 15:55
|
|
|
Bo padam. Jestem zmęczona jak po pionierce, a ja tylko ze szkoły wróciłam...
Bo mam wybór: "coby tu jutro zawalić" - geografię (porawa klasówki) czy portfolio (ostatnia szansa ocenienia go przed egzaminem ustnym...)
Bo w przyszłym tygodniu mam, uwaga uwaga, PIĘĆ klasówek, dwie poprawy, projekt z PO i przynajmniej jedno pytanie...
Bo prawami ucznia mogę się podetrzeć == |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
coyote 
prof. zombie killer

Grupy: WIP
|
Wysłany: 24-05-2006, 18:26
|
|
|
Bo spierdzieliłam sprawę.
Co mnie za diabeł (...) podkusił żeby zdawać maturę rozszerzoną z angielskiego ustną...
Pa, pa, studia państwowe, hej, studia prywatne ^^ |
_________________ I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sweep alone
Sweep the streets I used to own |
|
|
|
 |
Serika 

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 24-05-2006, 18:32
|
|
|
<ściiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk Vannyś>
Rozszerzona z założenia chyba miała być bardzo trudna... :( |
|
 |
Martinez 

|
Wysłany: 25-05-2006, 01:11
|
|
|
Well, a mnie irytuje, że zaczyna mi sie sesja i Mistrzostwa świata w piłce nożnej - jak ja to kurna pogodze, odkąd pamiętam każde MŚ oglądałem a tu mosz, jednak sesja ważniejsza.
Ale może jakos się uda to pogodzić.
merde |
_________________ Nawet małpy spadają z drzewa.
Utkneła w nieskończonej pętli powtórzeń, a on jest idiotą. |
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-05-2006, 11:04
|
|
|
Telewizja, radio, internet, gazety - gdzie nie spojrzeć, trzy rzeczy które mnie nie interesują ani trochę - piłka nożna, papież i kod davinci...Ufam, że to się niedługo skończy |
|
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 25-05-2006, 13:49
|
|
|
O papieżu będzie teraz non stop do poniedziałku :> A z tym nawoływaniem do bojkotu "kodu Da Vinci"... Biorą pod uwagę coś takiego, jak "odwrotna psychologia"? :] |
|
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 25-05-2006, 16:10
|
|
|
Bo jedyne, czego chce od życia, to położyć się i zapaść w śpiączkę.
Bo jedyne, do czego się nadaje, to zasnąć z głową wtuloną w klawiature i śnić koszmarne sny...
Ale nie mam co na to liczyć, bo pod oknem mam koparkę, trzy kosiarki i psa sąsiadów, który wyje całe dnie i noce Bóg jeden wie z jakich powodów.
Bo nie mogę tego pas kopnąć, bo jest odemnie większy.
Bo od dłuższego czasu prześladuje mnie uczcucie nonsensu i narasta we mnie frustracja...
Bo wczorajszy komentarz do Akiry wykazał, że seria ta (i jej pokrewne) nie ma wielu fanów. Ma tylko Jednego, Wielkiego, Bezmyślnego i Nieskończonego O Wielu Osobach. Czasem któraś z tych osób przychodzi i pisze takie same złośliwości, zachowuje się tak samo nieuprzejmie i tak samo odsyła kogoś do piaskownicy.
Bo ewentualnie mogą to być jeszcze wyjątkowo sprytne boty.
Bo to stało się nudne pół roku temu.
Bo Tanuki.pl ma za głupich czytelników, by można było na nich wylewać jad.
Bo na Tanuki.pl nic się nie dzieje, a ludzie nie piszą nowych tekstów.
Bo musze się uczyć, a mi się nie chce.
Bo nie muszę się uczyć - za co powinienem dziekować, bo mi się nie chce - przez cały rok, za wyjątkiem dwóch miesięcy.
Bo w życiu nic nie robie - poza graniem, czytaniem, pisaniem, siedzeniem na Forum lub Chacie i oglądaniem anime.
Bo anime są głupie i nudne.
Bo gry to w większości kontynuacje kontynuacji gier, w które grałem 10 lat temu, lub same gry, w które grałem 10 lat temu.
Bo już nikt nie robi fajnych gier.
Bo książki to najczęściej N-te tomy tego, co czytałem 10 lat temu.
Bo nikt już nie pisze fajnych rzeczy.
Bo ja też nie pisze fajnych rzeczy.
Bo się wypaliłem i nawet pomysłów na robienie strony nie mam.
Bo mam stronę o RPG której nikt nie czyta i system autorski, w który nikt nie gra.
Bo czuje się wypalony i zmęczony.
Bo nie jestem jedyny.
Bo na stronie nic się nie dzieje.
Bo narasta we mnie frustracja.
Bo brak mi jakichkolwiek istotnych sukcesów.
Bo jestem tak zmęczony, że nie wiem, co tu pisze i jak się wyśpie pewnie będę się wstydził... Ale zwale to na brak snu.
Bo jestem współwłaścicielem najbogatszej, najlepiej zrobionej strony z recenzjami Anime w całej Europie Środkowej. Myślałby, że ktoś się będzie cieszył, że taka strona powstała, albo chociarz podziękuje.
Bo trzeba było pić piwo i siedzieć pod blokiem, zamiast zajmować się tymi bzdurami...
Bo nie lubie piwa. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
SG 

|
Wysłany: 25-05-2006, 22:09
|
|
|
Bo ominie mnie tegoroczny Open'er, z czego najbardziej mi żal Sigur Ros i Ninja Tune'owców, czyli Coldcut. Bo zamiast tego będę musiała zadowolić się czerwcowym koncertem grupy Skalpel i DJ Vadima we Wrocławiu. |
|
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

|
Wysłany: 25-05-2006, 22:13
|
|
|
Bo o czwartej nad ranem wpadłam w histerię pod tytułem "nie rozumiem co piszę, mam jeszcze od cholery do zrobienia, głowa mnie boli, jest mi zimno, za trzy godziny wychodzę do szkoły". Stwierdziłam, że mam to w pewnej części ciała i poszłam spać...
A teraz mi szczękę ciągnie w lewą stronę. Przede mną urocza perspektywa szczerby między jedynkami... Ale nie mogę nawet marudzić, bo wiem, że tak trzeba == |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 29-05-2006, 20:18
|
|
|
Bo zimno jest. WRRR. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

|
Wysłany: 29-05-2006, 20:20
|
|
|
Bo z jednej strony wymagają ode mnie bycia człowiekiem.
Z drugiej strony, gdybym faktycznie zachowała się po ludzku, toby mnie zakrzyczeli, jaka to ja zła i niedobra...
Bo boli mnie głowa. Znowu. |
O męcę twórczej:
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|