Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Rewolucja w systemie komentarzy! |
Wersja do druku |
Shizuku
Trochę poza sobą
Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 02-04-2009, 14:37
|
|
|
Świetnie się bawiłam! Zdecydowanie najlepszy żart prima aprilisowy na tanuku, aż strach się bać co będzie za rok. Gratulacje dla Seriki (która walczyła samotnie), Velga (praktycznie we wszystkim się zgadzaliśmy) i Vodha (twój post z sms mnie zabiłxD). Ogólnie kocham was, wielbię i cieszę się, że w tym roku mogłam dołączyć do zabawy^_^ |
|
|
Descartes
Gość
|
Wysłany: 02-04-2009, 18:23
|
|
|
uff. perfekcyjnie zmontowany dowcip. Gdyby nie to, ze ostatnio naprawde ludzie maja chore pomysly nawet przez chwile nie pomyslalbym ze to moze byc prawdziwe... a tak, juz zaczalem byc zly;>
nastepnym razem nie chce juz primaaprilisow.
I chyba najbardziej mnie rozwalaly opinie zwolennikow, ktorzy szukali - i udowadniali istnienie - dobrych stron tegoz pomyslu. Znaczy, ze macie tutaj cala grupe zwolennikow ktorzy skocza dla Was w ogien bez krztyny pomyslunku... to zawsze sie przydaje, jakas operacja-tarcza czy podobne... ;)
milego dnia, ja sie ide odprezyc ;) |
|
|
|
|
|
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 02-04-2009, 18:25
|
|
|
Descartes napisał/a: | I chyba najbardziej mnie rozwalaly opinie zwolennikow, ktorzy szukali - i udowadniali istnienie - dobrych stron tegoz pomyslu. Znaczy, ze macie tutaj cala grupe zwolennikow ktorzy skocza dla Was w ogien bez krztyny pomyslunku... to zawsze sie przydaje, jakas operacja-tarcza czy podobne... ;) |
... Obraziłeś mnie, wiesz? |
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 02-04-2009, 18:37
|
|
|
Jeśli jeszcze nie zauważyłeś, to owi "zwolennicy" (w tym ja) po prostu dobrze się bawili broniąc primaaprilisowego żartu. Nic więcej za tym nie stało, prócz zabawy jaka się kryła w niepoważnym pisaniu poważnym stylem na temat będący żartem - i tyle. Widać, nie zauważyłeś - trudno, bywa. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Tyczek
♩♪♫♬
|
Wysłany: 02-04-2009, 18:50
|
|
|
Descartes napisał/a: | uff. perfekcyjnie zmontowany dowcip. Gdyby nie to, ze ostatnio naprawde ludzie maja chore pomysly nawet przez chwile nie pomyslalbym ze to moze byc prawdziwe... a tak, juz zaczalem byc zly;>
nastepnym razem nie chce juz primaaprilisow.
I chyba najbardziej mnie rozwalaly opinie zwolennikow, ktorzy szukali - i udowadniali istnienie - dobrych stron tegoz pomyslu. Znaczy, ze macie tutaj cala grupe zwolennikow ktorzy skocza dla Was w ogien bez krztyny pomyslunku... to zawsze sie przydaje, jakas operacja-tarcza czy podobne... ;)
milego dnia, ja sie ide odprezyc ;) |
Halo, halo! Czy "prima aprilis!" coś Ci mówi? :D |
|
|
Shlizer
prawie jak admin =p
Dołączył: 09 Mar 2009 Skąd: wziąć na piwo? =p Status: offline
|
Wysłany: 02-04-2009, 18:53
|
|
|
Nie każdy jest taki bystry... =p
Shizuku napisał/a: | Gratulacje dla Seriki (która walczyła samotnie) |
Grr.. a o mnie to się ciągle zapomina.. =p kto otworzył ten drugi front? =p |
|
|
|
|
|
Velg
|
Wysłany: 02-04-2009, 19:12
|
|
|
Shlizer napisał/a: | Grr.. a o mnie to się ciągle zapomina.. =p kto otworzył ten drugi front? =p |
Norrc. ;) O, tymi słowami:
Norrc napisał/a: | Walka ze spamem to jednak, ale ten "twór" to już całkowite przegięcie w drugą stronę ;) |
Ale dobra, brawa specjalne ode mnie mają: Serika (za samotną walkę), Shizuku (zajęła w dyskusji najbardziej rozsądne stanowisko ;) - bo w 99,9% się ze mną zgadzała), Shlizer (pierwszy, który walczył "na poważnie"), Zegarmistrz & Vodh (za konta płatne i posty opłacane SMSem ;) ). |
|
|
Shlizer
prawie jak admin =p
Dołączył: 09 Mar 2009 Skąd: wziąć na piwo? =p Status: offline
|
Wysłany: 02-04-2009, 19:50
|
|
|
Velg napisał/a: | Norrc. ;) O, tymi słowami (...) |
Ojj.. czepiasz się szczegółów.. =p
Velg napisał/a: | Shlizer (pierwszy, który walczył "na poważnie") |
Początek był na poważnie, bo nie wiedziałem, że to podpucha.. potem nie chciałem psuć zabawy innym to ciągnąłem rozmowę w 'niesłusznej' sprawie.. =p |
|
|
|
|
|
Velg
|
Wysłany: 02-04-2009, 19:53
|
|
|
Shlizer, ale mi chodzi o to, że nie pisałeś krótkich postów typu "mi się podoba" lub "mi się nie podoba", a jako pierwszy podjąłeś większą dyskusję :P |
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 02-04-2009, 21:01
|
|
|
No i później róznież się odzywałeś, bo większość to wyraziła swoje niezadowolenie w jednym poście i więcej się nie pojawiła. Na początku zapewniłeś nam dużo zabawyxD Wybacz, że to mówię, ale taka prawda. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|