Tanuki Anime - layout |
Wersja do druku |
darkrael
Tańczący z przecinkami
|
Wysłany: 28-05-2005, 13:36
|
|
|
Dobra, mam screenshota z 3 tanukiczycami mysle, ze sie wkomponuje, zabieram sie do roboty. A jak Wa Totem sie pojawi, niech zweryfikuje czy to kanji jest takie jak trzeba.
A i jeszcze byloby mi znacznie latwiej gdybym dostal tego futrzaka na tle strony czyli rgb 227 228 188 |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 28-05-2005, 14:25
|
|
|
kawaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! ;) |
|
|
|
|
|
darkrael
Tańczący z przecinkami
|
Wysłany: 28-05-2005, 14:53
|
|
|
http://mip.and.pl/test3.jpg Sam nie wiem, chyba jednak slayersowy obrazek tu bardziej pasowal, dac mozna te pojedyncza twarz, ale bedzie wtedy za duzo przestrzeni miedzy logo i twarza... znaczy pyskiem... |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 28-05-2005, 14:56
|
|
|
Faktycznie, jakoś to Slayersowe lepiej wyglądało...
Aha, Ika - Tanuk jest świetny! :D |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 28-05-2005, 15:10
|
|
|
Chyba powinny być ciut mniejsze, to by lepiej wyglądały. Są może trochę za duże, w porównaniu do tych postaci niżej. A w ogóle, moim zdaniem dobrze się prezentują. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 28-05-2005, 15:43
|
|
|
^^' dzięki
ale żeby nie było, iż umiem rysować zwierzaki... jest taka książeczka "Encyklopedia kieszonkowa ssaki" ... tam mnie ten jenot rozwalił doszczetnie - fotka cudna, ale tylko pysk, bo reszta w trawie siedzi :> idealny... a pod nim jest istna futrzana kula na króciuteńkich nóżkach *_* chodząca słodycz - IKa bezczelnie zerżnęłą stamtąd :}
AT/TA - kawaiii ^^, ciutkę bym pomniejszyła jednakowyż tanuczyce
FT/TF - Taa, ten krzaczek z lewej na forum też by pasował... Dark Rael, mogę go uzyć też? -> poza tym 5 kolorów imho może wchodzić w grę na forum, ale nie wiem, czy są takie schematy kolorystyczne :? |
|
|
|
|
|
darkrael
Tańczący z przecinkami
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 29-05-2005, 17:21
|
|
|
@IKa
Kolor forum przez najbliższy miesiąc zostanie jaki jest, później mam zamiar go zmienić (czas...). Czyli na razie rób pod to co mamy. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 29-05-2005, 17:34
|
|
|
Przepraszam, nie zauważyłam edita. Wersja 4 jest chyba lepsza - nie przytłaczają rozmiarem jak tanuczyce. Co myślicie? |
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 29-05-2005, 17:55
|
|
|
Crack- ok :)
Dark Rael - 4 wersja jest lżejsza |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 30-05-2005, 13:42
|
|
|
Domeny.tv napisał/a: | Informujemy, iż Twoje zamówienie numer 1411 zostało zrealizowane.
Dziękujemy za dokonanie zakupu domen w naszym serwisie. Usługi związane z nowo zarejestrowanymi domenami zaczną w pełni działać w ciągu najbliższych 24 godzin.
Jeżeli posiadasz już u nas serwer wirtualny, domeny możesz do niego podpiąć logując się do panelu administracyjnego serwera. Poprawna delegacja domeny to w tym przypadku: dns1.mserwis.pl, dns2.mserwis.pl, dns3.mserwis.pl. Możesz również zlecić nam podpięcie domen, wystarczy iż podasz nazwę konta, które opłaciłeś bądź założyłeś bezpłatnie do testów. |
Krótko mówiąc, tanuki.pl jest nasze i już nam nigdzie nie ucieknie. |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 30-05-2005, 13:48
|
|
|
Krótko mówiąc: to kiedy ruszamy? :]
(i Raul, jak tam Twój RSS?) |
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 30-05-2005, 16:18
|
|
|
Wypadałoby teraz skontaktować się z administratorem Hostbanku i oddelegować potrzebne domeny na ich serwer. |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 30-05-2005, 19:19
|
|
|
tak, to:
狸
właściwy krzaczek.
W HTML odpowiada mu encja 29432, czyli wpisać trzeba & (and) # (hash) 29432 ; (średnik)
Wersja 4 mi się bardziej podoba...
Jeszcze pytanko - a co gdyby zmirrorować jenota który zastąpił kota? tak żeby miał pyszczek zwrócony ku napisowi... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Eltanin
?????
Dołączył: 17 Lis 2004 Skąd: Ciemna strona słońca Status: offline
|
Wysłany: 30-05-2005, 20:58
|
|
|
Ha, wróciłem z urlopu, przegapiłem parę kolejnych pomysłów i znowu mogę się zacząć wypowiadać.
Drżyj redakcjo.
Uwaga!!! Uwaga!!! Wypowiadam się !!!:
FAJNE :-D
A teraz żeby nie było za dobrze trochę po marudzę, choć i tak nic nowego nie wniosę:
- Z kolorystyką trzeba coś koniecznie zrobić, bo jest strasznie mdła, i to nawet nie z tłem, tylko z ikonami i napisami. Co powiecie na zrobienie ich w ciemnym brązie?
-Wa-totem (btw. czy ty się jakoś skracasz? Wa ? Tot?) ma rację, morda w stronę napisu będzie robić bardziej zachęcające wrażenie. |
_________________ Hubba Hubba Zoot Zoot
Deba Uba Zat Zat A-num Num
A-hoorepa Hoorepa A-huh-hoorepa A-num Num.
Be kind to dragons, for thou art crunchy and taste good with ketchup. |
|
|
|
|
|