FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 56, 57, 58  Następny
  Tanuki Anime - Komentarze czytelników
Wersja do druku
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Status: offline

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 28-03-2006, 08:35   

Boże jedyny... Czy ci ludzie coś biorą?

Numer Gadu-Gadu
1271088
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 28-03-2006, 15:20   

Chevalier się przyznał, że i owszem, więc inni pewnie też. Czy to podnosi twą wiarę w nasz gatunek;)?

IKa Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 08-04-2006, 21:36   

do Pretear:

hoholic : 8.04.2006 15:28:18 (83.11.78.94)
rozpacz
Komentarz do recenzji "Prétear"
Cytat:
nie mogę tego skomęntować<szloch>bo jeszcze tego nie obejrzałam<2X ogromny szloch>............ale to obejrzę<ogromna zawźętość:/,znajdę sposób>:):p
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Grupy:
WIP
PostWysłany: 10-04-2006, 18:56   

Tsubasa Chronicle the Movie: The Princess of the Land of the Birdcage

hooner : 10.04.2006 16:35:56 (83.26.45.94)
Obrazek
Cytat:
Nie oglądałem jeszcze tego anime. Jedynie pierwsza czesc ale mysle ze bedzie 2 taka sama Ale ten pierwszy screen to wygląda na henajowy troche.
Powrót do góry

Grupy:
WIP
PostWysłany: 16-05-2006, 19:52   

Ichigo 100% Jump Festa Na wieczne potępienie >_<
Mecenas : 16.05.2006 12:52:19 (83.31.35.137)
Gratulacje dla Azaga
Cytat:
W tym momencie wystarczy pogratulować Azagowi... Czemu? Jump Festa wyszedł w 2004 roku, seria TV 2005... Gdzie mamy miłe zakończenie serii? Jeśli zaś chodzi o serię OAV to są 4 odcinki i to ONE WYSZŁY PO SERII TV... Azag... you fail..

> Azag : 16.05.2006 13:10:45 (157.158.0.30)
Re: Gratulacje dla Azaga
[quote]Mecenas napisał(a):
Cytat:
W tym momencie wystarczy pogratulować Azagowi... Czemu? Jump Festa wyszedł w 2004 roku, seria TV 2005... Gdzie mamy miłe zakończenie serii? Jeśli zaś chodzi o serię OAV to są 4 odcinki i to ONE WYSZŁY PO SERII TV... Azag... you fail.. [.quote]
Odpowiem Ci tylko tak: moje komentarze w tym stylu są usuwane.

*wa-totem : 16.05.2006 08:14:35 (83.24.162.111)
Poprawka do tytułu
Cytat:
Tytuł powinien być poprawiony, z "Ichigo 100% Jump Festa" na "Ichigo 100% Jump Festa Special".

Jump Festa to doroczny konwent w Japonii, sponsorowany przez wydawnictwo Shueisha, znane z publikowania tygodnika Shonen Jump, jednej z największych i najstarszych regularnie wydawanych kompilacji mang. Stąd nazwa Jump Festa.

Sam konwent również należy do najważniejszych, a regularnie obecne wytwórnie anime, zespoły pracujące nad seriami i mangacy przygotowują na tą okazję specjalne rozdziały, odcinki i najróżniejsze Omake. Dlatego właśnie słowa Jump Festa znajdziecie w tytułach rozmaitych epizodów różnych serii, jak właśnie Ichigo 100%, czy Bleach.
BTW. Ave, to możnaby dołożyć do słowniczka, ne~~?

Azag : 16.05.2006 13:15:54 (157.158.0.30)
Re: Poprawka do tytułu
Cytat:
wa-totem napisał(a):
Cytat:
Tytuł powinien być poprawiony, z "Ichigo 100% Jump Festa" na "Ichigo 100% Jump Festa Special".

Ja zatytułowałem ten odcinek :"Ichigo 100% Jump Festa Special"..., ale to nie ja umieszczam recenzje na stronie.
Powrót do góry
tilk Płeć:Mężczyzna

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 01-06-2006, 06:59   

Minigun : 31.05.2006 23:13:18 (85.28.152.131)
do Marthy
Cytat:
Martha jak wiesz co to jest Azureus(p2p) polecam sobie zainstalować, tera pełno jest torrentów z all odcinkami Inu, napisy PL tyż znajdziesz. Polecam ściągnąć bo najlepiej sie ogląda na kompie - 10 lub więcej odcinków pod żąd. :D:D:D

Oni się nigdy nie nauczą...
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
1543661

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 03-06-2006, 09:06   

Cytat:
Żeby było jasne, ja mam 21 lat i studiuję prawo i mam wiele różnych pasji oprócz anime, toteż czuję się jakby mnie ktoś patykiem po oczach smyral gdy czytam jak chłopakowi w moim wieku podoba się serial przeznaczony dla nastoletnich chłopców "szukających_w_anime_głebokiego_przesłania" a przy okazji (a raczej przede wszystkim) lubiących popatrzeć na animowane cycate laski i krwawą, prymitywną jatkę która próbuje stworzyć pozory mega powaznej, skomplikowanej historii...

Bójcie sie Boga! Ysengrinna sklonowało!

Numer Gadu-Gadu
1271088
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 03-06-2006, 18:14   

Mangala napisał/a:
Dosu napisał/a:
Zeby bylo jasne mam 21 lat i studiuje filologie angielska a moja pasja oprocz anime jest psychologia, totez czuje sie jakby mnie ktos patykiem po oczach smyral gdy czytam komentarze typu " to dla dzieci, sama krew , puste anime itp itd " .. jako iz uznalem ze nie bede uzywal slow wulgarnych i obrazliwych , zakoncze krytyke tych ludzi juz teraz :P

Żeby było jasne, ja mam 21 lat i studiuję prawo i mam wiele różnych pasji oprócz anime, toteż czuję się jakby mnie ktoś patykiem po oczach smyral gdy czytam jak chłopakowi w moim wieku podoba się serial przeznaczony dla nastoletnich chłopców "szukających_w_anime_głebokiego_przesłania" a przy okazji (a raczej przede wszystkim) lubiących popatrzeć na animowane cycate laski i krwawą, prymitywną jatkę która próbuje stworzyć pozory mega powaznej, skomplikowanej historii...

Nie żebym do kogoś pił, ale dostrzegam pewne cechy charakterystyczne... A prawnicy rullez;P.

Grupy:
WIP
PostWysłany: 20-07-2006, 22:08   

poleciało 30 komentów do EL - dostepne u mnie w postaci tekstu xhtml lub 50 zrzutek ekranowych - jak połaczę w wolnej chwili, to dam jako zipa dla potomności XD

FMA
koccur:
Cytat:
ale zas nawalil te anime jest naprawde wspaniale co prawda czasami jest nudnawe ale jest to naprawde wspaniale

polecam wszystkim ktorzy maja chec obejzenia czegos dobrego

dark
Cytat:
fullmetal alchemist jest nailepszą anime jaką widzielem.Historia jest opowiedziana w interesujący sposób a każsy odcinek jest ze sobą powiązany wszystko się wijaśnia po koleji i ze sesem polecam!!!

Buła : 19.05.2005 20:31:50 (83.30.197.195)
Co tak mało tych punkcików?!?
Cytat:
Przepsaszam, ale ta recenzja jest o czym? Naperwno nie o "Full Metal Alchemist"! Fabuła wciąga jak nigdy, ogląda się wspaniale, muzyka jest n o w o c z e s n a i jak tam ktos może usłyszeć "klasyczne utwory instrumentalne" to chyba jest głuchy.

NGE jutro @___@
Powrót do góry

Grupy:
WIP
PostWysłany: 22-07-2006, 09:18   

Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora
KAMIL : 21.07.2006 23:30:14 (212.160.234.66)
ogldalam
Cytat:
lubie anime i te tez Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora/.Aha moj tata to alkocholik i lalalall moja mama lubi kwiatki lubie ortografie
Powrót do góry

Grupy:
WIP
PostWysłany: 29-07-2006, 10:40   

fan : 29.07.2006 10:48:58 (83.8.109.245)
omg
Cytat:
niezle sie wnerwilem kiedy kolega mi powiedzial ze zrezygnowano z puszczenia dragon ball af w polsce poniewaz twierdzili ze jest za malo fanow a potem dostali listy od fanow z prosba o premiere af ktorych bylo kilkanascie tysiecy a i tak nie puscili choroba...
Powrót do góry
Bezimienny Płeć:Mężczyzna
Najmniejszy pomiot chaosu

PostWysłany: 29-07-2006, 11:46   

wspaniałe :D

the renegades on wheels.

The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense.
Powrót do góry Zobacz profil autora

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 29-07-2006, 11:51   

I dlatego chciałbym mieć dział publicystyki... Możnaby napisać felieton o tym, jakie to głupie.

Numer Gadu-Gadu
1271088
wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 29-07-2006, 12:33   

A ja mam propozycję... może stworzylibyśmy dział na forum pod tytułem "Publicystyka", gdzie tylko wybrani userzy - uznani przez GTWNF za 'feliestonistów' - mogliby tworzyć nowe wątki-felietony (ale już zostawić prawo odpowiadania w ramach wątku wszystkim forumowiczom)? Pozwoliłoby to stworzyć miejsce na 'krótką listę' dłuższych ciekawych postów, nie zamykając jednocześnie pola dyskusji...

Numer Gadu-Gadu
3869750
Bianca
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 29-07-2006, 12:40   

to sie daje zrobic przy obecnym stanie forum, trzeba tylko grupy potworzyc i nadac uprawnienia.

a pomysl IMHO naprawde niezly - omijajac wszystko inne bedzie wiadomo czy artykuly na tanuku chwyca, i zalatwi odpowiednie nadzienie jesli tak
Powrót do góry
Strona 8 z 58 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 56, 57, 58  Następny
Odpowiedz do tematu