Bleach |
Wersja do druku |
bleach100
|
Wysłany: 22-03-2008, 20:23
|
|
|
thx to mi w zupełności wystarczy |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 26-03-2008, 21:18
|
|
|
Może nieco spóźnione, ale tak jakoś mi przypomnieliście, więc dorzucę swoje 3 grosze:
Wprawdzie odpadłem od fillerów, a zbliżająca się matura poważnie ogranicza czas, ale wszystkich walk najbardziej podobała mi się walka Kenpachiego z tym niewidomym murzynem (imienia za nic sobie nie przypomnę). (w ogóle jestem fanboyem Zarakiego, moja ulubiona postać z Bleacha ^.^v) |
_________________ ...
|
|
|
|
|
viesiu
Ten tam taki jeden.
|
Wysłany: 26-03-2008, 22:29
|
|
|
Tousen Kaname :)
A co do Zarakiego to wszystkie jego walki są świetne, ale niestety (jak na maniaka walk) rzadko się naparza. Dlatego czekam, aż w anime będzie Zaraki vs. Nnoitra, to dopiero będzie coś :p |
_________________ "Go beyond impossible and kick the reason to the curb! That's the way of Gurren-dan!"
|
|
|
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
Dołączyła: 15 Lis 2006 Skąd: Z pogranicza światów Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 26-03-2008, 23:04
|
|
|
No też na to czekam z niecierpliwością. Świetnie się dobrali trzeba przyznać. Jak patrze na tego Zarakiego, to nie mogę uwierzyć, że truskawa go pokonał. |
|
|
Juri
|
Wysłany: 27-03-2008, 10:16
|
|
|
Heh, ja też. Dlatego tłumacze to sobie jako fart Ichigo, bo zginąć i tak nie mógł. Ta końcówka walki wydawała mi się strasznie naciągana, bo znów w myślach powrócił do Zangetsu i tylko to go uratowało. Ale samo starcie bardzo ładnie przebiegło.
A Zaraki to mój ulubiony kapitan. Przebiłby go tylko Gin, ale tego do kapitanów już nie wliczamy, więc Kenpachi jest nr1 ;] |
|
|
|
|
|
cesarz vedry
Geeasowany
Dołączył: 27 Gru 2005 Skąd: na pewno nie z tego świata Status: offline
|
Wysłany: 27-03-2008, 18:32
|
|
|
zaraki to świetny gość, ale ja wole od niego kapitana (jak on sie nazywa nawet nie wiem fanboyem nie jestem ^^) w rozowej pelerynce, czyli tego lovelasa ^^ najbardziej w moim przekonaniu, fajna postać z wszystkich ; ] |
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
|
Wysłany: 27-03-2008, 20:06
|
|
|
No też go lubię. Nie mogę się doczekać by zobaczyć jego, U...(tego w srebnych włosach) i Gina jak walczą na całego. No i dziadka, bo jego też jestem ciekawa. |
|
|
cesarz vedry
Geeasowany
|
Wysłany: 27-03-2008, 20:16
|
|
|
Akurat tego choróbke pamiętam, Ukitake bodajże ;) |
|
|
Zyll666
Ktoś tam
|
Wysłany: 31-03-2008, 10:26
|
|
|
No,odskakując od omawiania odcinków( i tak jestem przy 88)obejrzałem w końcu pierwszą pełnometrażówkę...i wbiło mnie w fotel!Znacznie lepszy od serialu(pominę,że technicznie,bo to akurat zrozumiałe)Film w stu procentach spełnił moje oczekiwania względem Bleacha.Znacznie poważniejszy,pozbawiony głupkowatości i kompletnie nietrafionych wyglądów różnych stworów,przedmiotów itd.(ale Bleacha i tak lubię)Brawo!Chcę oryginała u nas! |
|
|
|
|
|
viesiu
Ten tam taki jeden.
|
Wysłany: 01-04-2008, 20:14
|
|
|
Ja czekam na drugą... Premiera była w Grudniu, mamy kwiecień i wciąż nic :/ A ciekawość nie daje mi spać :p |
_________________ "Go beyond impossible and kick the reason to the curb! That's the way of Gurren-dan!"
|
|
|
|
|
Zyll666
Ktoś tam
|
Wysłany: 01-04-2008, 20:33
|
|
|
Eeech,u nas tego pewno nie wydadzą,chyba,że z serialem,ale nikt by takiego molocha wydawać nie chciał... |
|
|
|
|
|
cesarz vedry
Geeasowany
|
Wysłany: 02-04-2008, 17:54
|
|
|
no też racja, raczej polskiej dystrybucji Bleacha sie nigdy nie doczekamy, ale od czego jest internet ;] |
|
|
Shizuku
Trochę poza sobą
|
Wysłany: 02-04-2008, 20:07
|
|
|
JPF przecież ma to wydawać. Mangę znaczy się. To jeszcze nic pewnego ale raczej tak. No i Bleacha można obejrzeć na Hayparze pierwsze 26 odcinków zdaje się puścili. |
|
|
Zyll666
Ktoś tam
|
Wysłany: 02-04-2008, 20:10
|
|
|
Jeśli chodzi o Bleacha,to ostatnio dojechali do 52 odcinka i na razie przerwa. |
|
|
|
|
|
cesarz vedry
Geeasowany
|
Wysłany: 02-04-2008, 20:39
|
|
|
Troche z tym nie pomyśleli, mogli już cały epizod w Soul Society puścić, Ci co neta nie mają troche poczekają zanim się dowiedzą co dalej się stanie ... |
|
|
|