Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Vampire Princess Miyu |
Wersja do druku |
Filia
|
Wysłany: 13-05-2003, 17:51
|
|
|
M.. Miyu? O_O
nie wierze.. goshes.. nie moge sie doczekac, uwielbiam to anime! :DD
no i hypera mam, dzieki kablowko droga (; tylko jak rodzicow wygonic o 22 z ich własnego pokoju? :D |
|
|
|
|
|
Boski Miszcz
Dołączył: 21 Lut 2003 Skąd: Tam, gdzie Mazoku mówi dobranoc Status: offline
|
Wysłany: 24-05-2003, 20:00
|
|
|
Uwaga! Anime zostanie puszczone 28 lub 29 maja, Hyper nie nadążył z tłumaczeniem na czas! |
_________________ Ku chwale LON!
A la la la la LON, a la la la la LON LON li LON LON LON LOL, oo! |
|
|
|
|
Lina_Inverse__
Dołączyła: 27 Kwi 2003 Skąd: Dolina Ludzi Lodu Status: offline
|
Wysłany: 25-05-2003, 22:43
|
|
|
oj tio jedwabiście siem Linia cieshy!!!!!!!!!!!!!!!!!! vampiry najlepsze juak jush moowilam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yeeeeeeeeeeeeeeeeeeee^^ |
_________________ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. |
|
|
|
|
Irma
|
Wysłany: 26-05-2003, 10:05
|
|
|
fajnie =D może mi się uda obejrzeć ze 3 odcinki ==' |
|
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 26-05-2003, 20:19
|
|
|
ja chce oglądnąc,ale nie mam Hyperka :( ,za co? przeciez nie jestem az taka okrutna na jaka wygladam |
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 26-05-2003, 21:22
|
|
|
i gdzie k**** ta Vampire Princess Miyu???? coisk nie ffidze jej na tym HYPERZE!!!!!!!!! |
_________________ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. |
|
|
|
|
Ewa_1982
|
Wysłany: 26-05-2003, 21:34
|
|
|
Może dzisiaj nie ma, ja też się napaliłam i nic :evil:
Za to było coś o Matrixie. |
_________________ Jeste¶my tylko aktorami w grze jak± jest życie.
Hm... jak co¶ wymy¶lę to dopiszę |
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 26-05-2003, 22:21
|
|
|
i po wszystkim... |
_________________ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Ostatnio zmieniony przez Lina_Inverse__ dnia 27-05-2003, 07:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 27-05-2003, 07:08
|
|
|
Kilka postów wyżej było napisane, że jest znowu opóźnienie i seria "wejdzie" jutro albo pojutrze. Czy ktoś byłby tak dobry i ocenzurował tę panią post wyżej? Bo ja co prawda niektórych słów ("naplaffde") jakoś nie rozumiem, ale za to rozumiem kilka innych, które zdecydowanie damie nie przystoją. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 27-05-2003, 07:13
|
|
|
Kolezanko Avellanoc bardzo Cie przepraszam za ten post powyzej i jush go kasuje...poprostu wczoraj pod presjom zlosci tak napisalam nyo ^____^ |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 27-05-2003, 07:17
|
|
|
OK, bardzo mi miło i nie ma sprawy. To jest najgorsze w słowie pisanym, że zostaje dłużej niż wybuch złości. Ja się kląć uczyłam od dżokejów na wyścigach i potrafię kilka osób poważnie zdziwić, ale do tego celu muszę się zapaść w bagno po kolana (bywało), względnie musi mi coś zlecieć na nogę, albo komputer się zawiesić w krytycznym momencie (też bywa). A potem udaję, że to zupełnie nie ja mówiłam... |
|
|
|
|
Boski Miszcz
|
Wysłany: 27-05-2003, 10:20
|
|
|
Sorry za zamieszanie, ale pierwsza wiadomooeć mówiła wyra"Ynie o 26.05, news zamieoeciłem zaraz po tym jak się o tym dowiedziałem, Myu będzie od OErody (tytół: Wampir księżniczka Myu :evil: ) sprawdżcie w programie, jak nie wieżycie:) |
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 28-05-2003, 22:02
|
|
|
Avellana hih ja tam czesto cosik przeklinam nyo...a to zalezy w jakim towarzystwie sie przebywa itd ;PPP Miszczu jush jest looz, pierwszy odcinek ruszyl ;PPP jutro drugi...heh pam^^ |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 29-05-2003, 07:08
|
|
|
A ktoś może mi powiedzieć, ile ma toto odcinków? |
|
|
|
|
Boski Miszcz
|
Wysłany: 29-05-2003, 18:25
|
|
|
Większość anime ma 26 odcinków (klasyczna seria) np Gundam miał 52 (dwie serie po 26), a Slayers 78 (trzy serie po 26) (ehh... nie oto jej chodziło! odpowiem za niego, bo on jest za głupi :D Myu ma 26 odcinków o ile nie puszczą OAV-ek i Kinówki, proste nie? To poco pisałeś takie bzdury Boski Ćwoku? dop.Naga) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|