Vampire Princess Miyu |
Wersja do druku |
Justine
|
Wysłany: 22-06-2003, 20:40
|
|
|
ka_tka napisał/a: | Mam małe pytanko: który teraz mniej więcej mamy odcinek, kiedy to sie konczy, co puszczą potem i czy jeszcze to powtórzą? Wie ktoś może? |
Dzisiaj o 22.00 bedzie ostatni odcinek...ponoc potem maja emitowac NieA_7. Czy powtorza to pewnie tylko oni wiedza, ale skoro inne anime powtarzali to i pewnie z tym bedzie podobnie |
|
|
|
|
|
Lina_Inverse__
Dołączyła: 27 Kwi 2003 Skąd: Dolina Ludzi Lodu Status: offline
|
Wysłany: 22-06-2003, 22:14
|
|
|
Taa bodajze od poniedzialku juz powtorki beda...Eee...Justine mozesh mi wytlumaczyc o co chodzilo w tym ostatnim odcinku??? Bo kompletnie nic nie zrozumialam...jakis dziwny byl O__o |
_________________ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. |
|
|
|
|
Justine
|
Wysłany: 22-06-2003, 22:59
|
|
|
Lina_Inverse__ napisał/a: | Justine mozesh mi wytlumaczyc o co chodzilo w tym ostatnim odcinku??? Bo kompletnie nic nie zrozumialam...jakis dziwny byl O__o |
Ano moge, ale chcesz zebym przetlumaczyla Ci caly odcinek czy moze konkretnie jakies momenty? |
|
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 22-06-2003, 23:13
|
|
|
Najlepiej caly...a tak wogole tio nie zorumiem z ta Chisato...akurat ona musiala byc shinma...ehhh...to jak mozesz to napisz mi prywatna wiadomosc...a co wogole z Reiha>?????/ |
_________________ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. |
|
|
|
|
Justine
|
Wysłany: 23-06-2003, 00:11
|
|
|
Dobra jutro wysle Ci na priva, a Reiha oczywiscie nadal zyje... |
|
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 23-06-2003, 00:22
|
|
|
Wielkie Arigato Ci za to^^ |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 23-06-2003, 11:09
|
|
|
Jej, ja jak to oglądałam i się skonczyło siedziałam jeszcze dobre 10 minut wgapiając się w jakies gry komputerowe. Nagle mi wpadło do głowy: "ej, o co w tym chodziło?" Pocieszam się myśląc, że nie rozumiem, bo oglądałam tylko 10 ostatnich odcinków... |
|
|
|
|
|
Justine
|
Wysłany: 23-06-2003, 13:58
|
|
|
Akurat VPM to takie anime, ktore trzeba ogladac uwaznie. Warto zwracac uwage na szczegoly, ktore z pozoru moga wydawac sie nieistotne.
Lina wlasnie pisze dla Ciebie wytlumacznie. |
|
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 23-06-2003, 15:27
|
|
|
Oka Justine czekam z niecierpliwoscia...ja ogladalam wszystkie odcinki co do jednego...i to z ogromna uwaznoscia...hehe...zreszta ja nie umiem ogladac anime bez uwagi...wtedy mozna do mnie gadac a ja i tak nie reaguje jestem tak skupiona;PPP |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 23-06-2003, 19:15
|
|
|
Justine, mozesz mi tez przesłac? Byłabym wdzięczna ^^
Dokładnie, u mnie tak jest nawet z kompem - jak siedze w necie to mogą powtarzac 5 razy a ja i tak potem zapytam: "mówiłas coś?" |
|
|
|
|
|
Justine
|
Wysłany: 23-06-2003, 21:28
|
|
|
Wyslalam juz Lina i Katka ^__^
Na Hyper wlasnie konczy sie 1 czesc OAV-ki. Nie spodziewalam sie, ze je pokaza ^__^ Szkoda tylko, ze op i ed jest nadal z serii Tv, ale i tak jest dobrze. OAV-ki opawiadaja historie Miyu w troche inny sposb, wiec warto je ogladac. |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 24-06-2003, 07:03
|
|
|
Z niedużym opóźnieniem obejrzałam nagrane dwa ostatnie odcinki. Zdaje się, że jakiś czas temu pisałam:
Cytat: | Na pewno akcja odcinka rozwinie się tak, że poginą wszyscy przedstawieni, z wyjątkiem bohaterów drugoplanowych, którzy zapewne poginą na końcu serii, żeby nam wszystkim było przykro... |
No i obawiam się, że wykrakałam. Spodziewałam się co prawda jednego trupa więcej na końcu serii, ale to w sumie nieduża pomyłka.
Justine - jak to OAV?! Czy ja czegoś nie rozumiem? Nie oglądałam tego uważnie, ale przełączyłam kilka razy na Hyper i przysięgłabym, że to był po prostu 1 odcinek! On był trochę obok pozostałych wydarzeń. Czym to się powinno różnić? |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Justine
|
Wysłany: 24-06-2003, 10:47
|
|
|
Cytat: |
Justine - jak to OAV?! Czy ja czegoś nie rozumiem? Nie oglądałam tego uważnie, ale przełączyłam kilka razy na Hyper i przysięgłabym, że to był po prostu 1 odcinek! On był trochę obok pozostałych wydarzeń. Czym to się powinno różnić? |
Avellana masz calkowita racje. Wczoraj byla powtorka pierwszego odcinka. Moja pomylka wynika z tego, ze moj kolega poinformowal mnie wczoraj wieczorem, ze leci wlasnie OAV-ka akurat nie moglam tego sprawdzic, ale sie ucieszylam i mu uwierzylam, a tu prosze....
Co ostatniego odcinka to wedlug mnie zostal zrobiony bardzo dobrze i w pewnym sensie mozna powiedziec, ze to byl happy-end |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 24-06-2003, 10:49
|
|
|
To.... to była OAVka? Ja myslałam że robią mi przysługę i puszczają raz jeszcze od nowa :P
Ale zaraz, przeciez podobno w OAV nie ma Shiiny, a Lava nie mówi... Czy to mi sie cos pokręciło?
Dzięki za wyjaśnienie, teraz juz mniej więcej wiem o co chodzi ^^ |
|
|
|
|
|
Justine
|
Wysłany: 24-06-2003, 11:11
|
|
|