Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Jakiej muzyki procz J-Popu sluchacie? |
Wersja do druku |
Deirdre
Dołączyła: 15 Wrz 2003 Skąd: ...z Tir na nOg,zwanego Avalonem... Status: offline
|
Wysłany: 26-09-2003, 10:19
|
|
|
U mnie sie ostatnio troche namieszalo i poprzewracalo w upodobaniach muzycznych. Chwilowo stanelo na odrobinie Halloween'a, szczypcie Blind Guardian, kawaleczku System Of a Down... poza tym starsza Enya, sporadycznie Linkin Park. Zobaczymy, co bedzie dalej:) |
_________________ ...Wielu spośród żyjących zasługuje na śmierć. A niejeden z tych, którzy umierają, zasługuje na życie. Czy możesz ich nim obdarzyć?
Nie bądz więc tak pochopny w ferowaniu wyroków śmierci. Nawet bowiem najmądrzejszy z Mędrców nie wszystko wie. |
|
|
|
|
g_v_s
|
Wysłany: 27-09-2003, 05:38
|
|
|
Ja dorwałem 5 albumów X-Japan i teraz lecą na okrągło... J-rocka świetnie się słucha, bo nie rozumiem słów i mnie nie rozprasza np. przy nauce :P |
_________________ Multiworld Project |
|
|
|
|
Caerme
|
Wysłany: 02-10-2003, 19:12
|
|
|
Szczerze mówiąc....to wogóle za pop'em nie przepadam.. <wrr...>
a to co słucham...to między innymi: HIM, Iron Maiden, Metalica, The Offspring, Cardle of Filth (od niedawna hehehe...), Marlin Manson,Nirvana, Korn, itp. |
_________________ Internet jest dla mnie, a nie ja dla internetu. XDDD
Ostatnio zmieniony przez Caerme dnia 02-10-2003, 19:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
jadz_i_ka
Dołączyła: 06 Kwi 2003 Skąd: z krainy wiecznej, pięknej szarości Status: offline
|
Wysłany: 02-10-2003, 19:28
|
|
|
ajajaj! taki temat a ja chyba się jeszcze nie wpisałam! to lecimy...
nu metalu raczej nie trawię, czyba że jakieś kawałki z teledysków ( bo te zazwyczaj s ą najciekawsze) korna zbytnio ne znam, tylko parę piosenek. kredek słucham od niedawna (jakieś pół roku temu kupiłam sobie ich album inny mam od kumpeli) Iron Maiden i Black Sabbath-fanatyczka^^. hm... potem Burzum( dwa albumy słyszałam ale i tak są bossscy) metallica ale jedynie stare "master of pappets" i "And justice for all" (te najnowsze to czysty numetal-__-') potem Led Zeppelin, The Doors, Hey, Kult, , Dżem, Pink floyd, ,grechuta, Beatelsi^^ no i Nirvana, offspring, Rage against the machine...plepleple...^^ |
_________________ Syriusz i Ramus to piękna para...chyba właśnie pokochałam yaoi...
Wy również? |
|
|
|
|
Teeta
|
Wysłany: 02-10-2003, 20:37
|
|
|
Savage Garden, Darrena Hayes, Boyzone, Ronana Keatinga, Vivid; króluje pop-rock. |
|
|
|
|
|
Ragnarok_666
|
Wysłany: 02-03-2004, 22:42
|
|
|
Ja muszę powiedzieć że mało słucham muzy :(
"Anal Cunt" ma fajne teksty, ale wykonanie wogóle mi się niepodoba - chociaż może w przysłości ;(
carcass jest fajne a nawet zarąbiste i kilka utworów X- japan też jest fajnych
słuchałem też trochę ajron meiden, metaliki i najtłisza ale chyba już nie będę ich słuchał > cienizna, przynajmniej to co słuchałem (no z tego to chyba najtłisz jest najlepszy, ale wspaniały to on nie jest, jest cienki (chyba nawet anal cunt jest lepszy), a teksty to wogóle ma zrąbane na maxa )
i budka suflera jest fajna i rammstein
edit - posłuchałem trochę najtłisza yo mi od razu muza anal cunta bardziej do gustu przypadła |
_________________ przepraszam wszystkich |
|
|
|
|
KArolCIA
Dołączyła: 06 Lip 2003 Skąd: stamtąd, gdzie diabeł mówi dobranoc Status: offline
|
Wysłany: 07-03-2004, 11:40
|
|
|
Wszyscy ostatnio mi mówią, że słoń mi nadepnął na ucho (ciekawe dlaczego?). No więc słucham Mansona, Nightwisha, Theriona i parę im podobnych dupereli. |
|
|
|
|
|
Mycha
|
Wysłany: 20-06-2004, 15:19
|
|
|
ja słucham..................na początek chciałabym powiedzieć że nienawidzę polskiego hh.........I HATE IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo lubię rockowe zespoły[trochę metalu też nie zaszkodzi^^]
takie jak Linkin Park, Metallica, Offspring, Evanesence, System of a down...........pop też jest mile widziany.....a raczej słuchany........wiem to nie było śmieszne^^papa ziomki............ |
_________________ I've been shining in my heart,
My love causes so much sorrow,
I broke my glance so qulietly,
Nothing special about what you did,
and nothing special about what you said.......^^ |
|
|
|
|
Saluchna
evil baka heavy metal fan
|
Wysłany: 20-06-2004, 15:25
|
|
|
Polski hh (i zagraniczne zresztą też... ) to stanowczo nie jest muzyka X3 To jest coś co muzykę naśladuje. (boz obrazy dla słuchających, to jest moje subiektywne zdanie :P)
A poza tym.. to u mnie cały czas leci gotyk, hard-rock, Queen (Freddie... jesteś królem!) i Enya na uspokojenie ^^
edit: me by zapomniała. Jeszcze M. Hayashibarę lubię posłuchac ^^ (grupa coś sugeruje, ne? XD) |
|
|
|
|
|
Mycha
|
Wysłany: 20-06-2004, 15:43
|
|
|
Hayashibara...........też ją lubię [w końcu podklada głos do Liny^^]
Enya też jest spox, Queen......kocham ich!!!!
Rock, Metal, Gotyk rulez!!!!!!!!!!!! |
_________________ I've been shining in my heart,
My love causes so much sorrow,
I broke my glance so qulietly,
Nothing special about what you did,
and nothing special about what you said.......^^ |
|
|
|
|
Razuri
Siostra Przyłożona ZH
|
Wysłany: 06-01-2005, 20:02
|
|
|
Muzyczkaaa!..*____* To chyba najpiękniejsza rzecz na całym świecie, słucham absolutnie wszystkiego, no, może z wyjątkiem techno...
W każdym razie najbardziej chyba rocka, metal...Moge wymienić moje ukochane zespoły.:P : Axel Rudi Pell, Dream Theater, Ten, At Vance, Nightwish *______*, Evereve, Metallica (ale tylko na początku ich działalności mi sie podobali), The Bronx Casket, Therion, Within Temptation, Lion's Share, Jaded Heart, Fury, UFO, Labirynth, Pretty Maids, Fair Warning, Scorpionsi tez byli fajni..No, chyba tyle (chociaż z pewnością zapomniałam o jakichś trzydziestu..._^_) |
_________________ Do it with Tanuki!
|
|
|
|
|
Nomikyo
|
Wysłany: 06-01-2005, 21:40
|
|
|
Ja słucham rocka ^^ szczególnie lubie nirvanę i janis joplin. A tak wogóle to jestem tu nowa i nie wiem zbytnio jak się 'obchodzić' z forum ^^' |
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 06-01-2005, 22:19
|
|
|
A to skoro wskrzesiliście też sie dorzucę :P
Słucham -> Summoning, Hammerfall, Rhapsody, trochę Mettalicy oraz ciut ciut Rammsteinu, oraz tam trochę Turbo kiedyś zdarzyło mi się posłuchać (płytę mam nawet :P)...
Dodatkowo z muzyki tzw. "innej"
to trochę "Shadows"ów, i zdarzyło mi się trochę razy posłuchać -> Raz, Dwa, Trzy i Turnaua :P
A się przypomniało :P
Dodatkowo jeszcze Edguy (ale tylko 1-na płyta ^^")
i jeszcze nie przesłuchany Notre Dame leży >] |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 07-01-2005, 08:37
|
|
|
Hmm, chyba się nie wpisywałem tu jeszcze:>.
Z popularniejszych zespołów Nightwish, Enya, Cranberries. Z Rammsteina podoba mi się jeden utwór, Amerika(co ja zrobię, że mam awersję do USA:>?). Do tego przeróżna muzyka celtycka. Od jakiegoś czasu(po znalezieniu świetnej stronki) muzyka radziecka. Poza tym różnie zespoły muzyki dawnej. Dość często(ZA CZĘSTO) słucham radia, ale 90% tamtejszych utworów doprowadza mnie do szału:]. Zwłaszcza niejaka Emi. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
Ostatnio zmieniony przez Ysengrinn dnia 07-01-2005, 11:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 07-01-2005, 11:22
|
|
|
Zegis -> Notre Dame z musicalu? Świetne jest... |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|