Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Tanuki Manga |
Wersja do druku |
Raul
|
Wysłany: 05-09-2006, 06:16
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | Bo jeszcze nie napisałam. |
To czekam z utesknieniem na recenzje. Dziekuje. |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 05-09-2006, 18:26
|
|
|
IKa napisał/a: | - mimo wprowadzenia ocen dla poszczególnych tomików, nie są one wyświetlane. |
Wiem już, w czym problem... Nikt nigdy nie zadecydował, jak powinny być wyświetlane. Więc nie są. |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 27-09-2006, 22:12
|
|
|
Pilne pytanie do Tilka (przepraszam za rękę w nocniku) - zgłosił się ktoś chętny do załadowywania "technikaliów" do mang. Rozumiem, że obecny poziom zabezpieczeń pozwalałby na w miarę bezpieczne przydzielenie mu uprawnień? Chodzi o to, żeby czegoś choćby i przypadkiem nie spsuł. Oczywiście na razie nie mam pewności, że się podejmie, ale gdyby tak, będę musiała mu przydzielać hasło i konto do edycji danych. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 29-09-2006, 10:58
|
|
|
Do Tilka again (i znowu pilne) - wykryta pluskwa: przy latach wydawania tłumaczenia nie wprowadza się data zakończenia! Albo może inaczej - wprowadza się, tylko nie zapamiętuje. |
|
|
|
|
tilk
|
Wysłany: 29-09-2006, 12:13
|
|
|
Przepraszam za opóźnienie.
Avellana napisał/a: | Do Tilka again (i znowu pilne) - wykryta pluskwa: przy latach wydawania tłumaczenia nie wprowadza się data zakończenia! Albo może inaczej - wprowadza się, tylko nie zapamiętuje. |
Literówka. Już powinno działać.
Avellana napisał/a: | Pilne pytanie do Tilka (przepraszam za rękę w nocniku) - zgłosił się ktoś chętny do załadowywania "technikaliów" do mang. Rozumiem, że obecny poziom zabezpieczeń pozwalałby na w miarę bezpieczne przydzielenie mu uprawnień? |
Obecnie uprawnienia są dość gruboziarniste i nie ma sposobu, żeby przydzielić uprawnienia tylko do grzebania w technikaliach, nie dając jednocześnie dostępu do grzebania w recenzjach. |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 29-09-2006, 12:22
|
|
|
OK, osobnik nie wygląda na takiego, który coś zepsuje. Jak rozumiem, mogę już mu dać hasło i login.
Natomiast (tak, wiem, że rychło w czas) zastanawiam się nad kwestią taką. Obecnie, o ile się nie mylę, grupy tytułów i technikalia można dodawać tylko z panelu anime. Pytanie, jak to rozwiązać w przypadku, kiedy wprowadzam nie ja, a właśnie redaktor od mang? Oczywiście mogę mu dać dostęp też i do anime, ale czy nie dałoby się tego jakoś podwiązać, żeby można było dodawać je z panelu mang, chociaż są w bazie anime? Rozumiem, że jest ten sam problem z uprawnieniami, ale to można odłożyć na później - jak mówię, nie sądzę, żeby coś strasznego się stało. |
|
|
|
|
tilk
|
Wysłany: 29-09-2006, 13:24
|
|
|
Avellana napisał/a: | Obecnie, o ile się nie mylę, grupy tytułów i technikalia można dodawać tylko z panelu anime. |
Naprawdę? Wydawało mi się, że obie kwestie już są rozwiązane. Można spytać o szczegóły? |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 29-09-2006, 13:34
|
|
|
OK, czyli "o ile się nie mylę" jest tu frazą kluczową. Jak rozumiem, technikalia idą do wspólnej listy z Anime. Jedyne co będzie musiał redaktor mang pilnować, to żeby ktoś z anime (czyli ja) w razie czego podłączał odpowiednie tytuły do odpowiedniej grupy, jeśli będzie musiał stworzyć nową. |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 01-10-2006, 17:14
|
|
|
Proszę państwa, gdybyście mieli jakieś wątpliwości - niejaki Michael to nie straszliwy hacuker, który nam się na Tajne włamał, tylko nabytek do redakcji Mangi - czyli wytęskniony przeze mnie "techniczny". Proszę nie zjadać, gatunek ściśle chroniony! |
|
|
|
|
Michael
sophomore
|
Wysłany: 01-10-2006, 19:43
|
|
|
Witam wszystkich :)
będę odpowiedzialny za dane techniczne w serwisie o mangach, więc prosiłbym o informowanie o wszelkich błędach merytorycznych, jeśli by takowe się znalazły (oby było ich jak najmniej).
I mała prośba do Tilka (Avellana już o tym wspominała kiedyś) - okładki poszczególnych tomików wyświetlają się dopiero po dodaniu recenzji tomiku, a powinny być widoczne niezależnie od tego, już od momentu ich wprowadzenia. |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 01-10-2006, 20:34
|
|
|
O, Nowość! :>
Witamy na forum, witamy na stronie i życzymy powodzenia walce z wiatra... mangami, znaczy. A, i informacja podawana każdej Nowości: my nie gryziemy ;)
(prawda, ze nam wierzysz? prawda, prawda? ;) |
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 01-10-2006, 21:45
|
|
|
Witamy Nowość :)
Mam nadzieję, iż nasza współpraca będzie długa i owocna. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 02-10-2006, 10:10
|
|
|
Witamy na forum. Mam nadzieje, że współpraca będzie układała nam się dobrze. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 02-10-2006, 20:28
|
|
|
strzałeczki, znaczniki, ikonki do zaznaczania mang, które mają już recenzję: |
|
|
|
|
|
tilk
|
Wysłany: 03-10-2006, 08:33
|
|
|
Michael napisał/a: | I mała prośba do Tilka (Avellana już o tym wspominała kiedyś) - okładki poszczególnych tomików wyświetlają się dopiero po dodaniu recenzji tomiku, a powinny być widoczne niezależnie od tego, już od momentu ich wprowadzenia. |
Głupia pomyłka, powinno już działać. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|