Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Wielki powrót WiP-u! |
Wersja do druku |
Irenicus
|
Wysłany: 25-04-2003, 17:04
|
|
|
<Vanille na chwilę wychodzi>
<potyka się o coś>
V: aah ,co to znowu ...... kuferek ?
<otwiera go >
V: Lampa ?......... eeee ,przecież te dżinny to mity
<mimo wszystko pociera lampę>
<wychodzi jakiś kłębek dymu>
Gość z Lampy : Witaj ,jestem dżinnem lampy .....spęłnie każde twoje ......VANILLE ???!?!?!?!?!??!?!?!?!?!??!!?
Vanille : JONELETH IRENICUS ??!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!? Myślałam że nie żyjesz .....
Joneleth Irenicus : Nie nie nie ,dlaczego trafiłem na taką właścicielkę ......hmph .... no cóż ,Jak dobrze wiesz LoN mnie zabrała do siebie ,nad morze chaosu , jestem jeden z jej 12-stu sennin ,najwyższych istot ,wiernych i oddanych sług LoN , .......Władczyni Nocnych Koszmarów dała mi nową posadę po śmierci ,a właściwie zniszczeniu mojego ciałka.......
Vanille: A mianowicie ?
Irenicus: jestem Dżinnem ,spęłnię twoje życzenia ,ale oczywiście są granice ....
Vanille : Jakie to granice ?
Irenicus : Nie mogę zniszczyć wszechświata ,moja moc gigadestrukcyjna jest zablokowana ,nie mogę zniszczyć siebie (Sat , Sae ,Rafl i Zeg na pewno by tego chcieli : P) ,poza tym moja moc nie jest nieograniczona (A czy ja wyglądam na LoN ? )więc z bycia senninem ,doushi ,wyjazdu na morze chaosu ,albo Bycia samą władczynią Nocnych Koszmarów czy innych tego typu rzeczy nici ....
Vanille:Ile mam życzeń ?
Irenicus : Ustawa przewiduje że ...... nieskończoność !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ^^ jestem twoją własnością ^^ dopóki LoN mnie nie powoła do innego zawodu : P
a więc czego sobie życzysz moja panno młoda ????? |
Ostatnio zmieniony przez Irenicus dnia 25-04-2003, 17:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 25-04-2003, 17:10
|
|
|
BUEHEHEHEHEHE!!!!! Iren dżinem bwahahahahaha!!!!! Ale jaaazd =DDDD Vannyś!!! Poproś go o zepstę chomików 6 *_* poooooooproooooooooś!!!!!!!!!!!!! ja i Alirka będziemy dźwięczne *_* |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
Irenicus
|
Wysłany: 25-04-2003, 17:13
|
|
|
Sat MILCZ !!!!Vanille wypowiada życzenia ...........i przestań się ze mnie śmiać !!!!!
<Sat i Alira patrzą na Joneletha Irenicusa owianego różowym turbanem w kwiatki z pawim piórem >
S&A : BUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I:no cóż ,kretyńsko wyglądam w stroju dżinna............
No to Vanille , co sobie życzysz ? |
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
|
Wysłany: 25-04-2003, 17:18
|
|
|
<pękła ze śmiechu>
<odradza się>
bueheheh Iren.. pozwolisz ze mną... <łapie Irena i zaciąga go do jakiejś garderoby><po chwili wychodzą oboje -Iren we fraku niestety nadal z różowym turbanem w kwiatki>
T_T tego się nie da zdjąć T_T ale teraz przynajmniej jakoś wygląda.... Ah Iren! Jeśli o to chodzi to załatwiłbyś troche wó... napoi wyskokowych bo w końcu nikt po nie nie poszedł....
V: WŁAŚNIE!!!
Nyu =DDD Tylko wiesz duuuuuuużo =DD |
|
|
|
|
Irenicus
|
Wysłany: 25-04-2003, 17:22
|
|
|
I: No dobra ,ale życzenie musi wypowiedzieć Vanille ...
V: Oooo Sługo Władczyni Nocnych Koszmarów ,daj nam z 1000000 l czegoś na rozluźnienie ...
I:Jak sobie życzysz Pani .
<Irenicus wyczarowuje mnóstwo zgrzewek napojów wyskokowych >
I : proszę ,tylko .... <wszyscy się rzucają> ....nie pijcie za dużo <zirytowanie>
<nagle frak Irenicusa z powrotem zamienia się w strój typowego arabskiego sułtana koloru zielono-beżowo-fioletowego ,spodnie w serduszka , koszula w świnki ,i płachta w kwiatki ,na głowie dalej pozostaje durny różowy turban w kwiatki z pawim piórem>
I: hmmm to ciekawe ,przecież Sat ubrała mnie we Frak ,cóż ......może dżinn ma mieć tylko jeden strój ...
<wszyscy zachlani chcą jeszcze wódki >
Vanille : Oooo Sługo LoN , daj nam jeszcze wódki ale żeby to był sześcian z poprzedniej dawki
I: każde twoje życzenie jest dla mnie rozkazem ...
<Irenicus wyczarowuje jeszcze więcej wódki > |
|
|
|
|
|
MrBat
|
Wysłany: 25-04-2003, 18:00
|
|
|
vanille (sory jesli przekręciłem ''^^) powiedz irkowi zeby mi kosnal mi gostka do walki - reszta w temacie ZC White Purgatory (no i jesteście kwita ;) [dop.Xell]) |
_________________ "- Postanowiłem zająć się czymś porzyteczniejszym dla ludzkości.
- Czym pastorze ?
- Rozszczepianiem atomów." |
|
|
|
|
Irenicus
|
Wysłany: 25-04-2003, 18:11
|
|
|
Echh ,w tym ubraniu wyglądam jak Shinkhouyou
Sat przycichła , chyba ryczy ze śmiechu : P |
|
|
|
|
|
Alira14
Wielkie Prych
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Draminion gdzie normalnym wstęp wzbroniony!;) Status: offline
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 25-04-2003, 18:30
|
|
|
BUAHAHAHA!!!!!!!!!! Kurcze, niech ktoś mi poda colę albo go czymś zasłoni, bo ja zaraz pęknę ze śmiechu!:D Nie mogłeś wybrać sobie innego turbana?
<przez chwili myśli>
MAM! JESTEM GENIALNA!:D
<bierze czarną farbę>
<zamalowuje turban Irena>
No! Teraz wyglądasz prawie normalnie!^^ Tylko lepiej uważaj bo ta farba jeszcze nie wyschła i może ci kapnąć do oka^^
A! Vanny! Chcesz jakiś artefakt w prezence ślubnym? Wybierz sobie któryś z mojego specjalnego wymiaru na artefakty!;)
<nagle pojawia się stadko chomiczków trzymających w łapkach wielką paczkę>
<podchodzą i podają ją Vanny>
któryś z chomików: Pipipipipi!!! (tłum. To prezent ślubny od nas!)
<Vanny ze zdziwieniem bierze paczkę, chomiki natychmiast zwiewają>
<ostrożnie otwiera paczkę>
V: Paczka z pszenicą, słonecznikiem i pestkami dyni?O_o |
_________________ "Lepszy jest brak weny niż bycie Chuckiem Austenem"
Daria - Czy kiedykolwiek nasz wygląd nie wpływa na to jak nas oceniają?
Jane - Kiedy oddajesz organy do przeszczepu, no chyba, że to oczy
Daria, 2x06 -"Monster"
Ostatnio zmieniony przez Alira14 dnia 25-04-2003, 18:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Irenicus
|
Wysłany: 25-04-2003, 18:32
|
|
|
No cóż Alira ,ja nie wybierałem turbana tylko LoN , powiedziała że mam wyglądać przekomicznie (i chyba jej się udało) |
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
|
Wysłany: 25-04-2003, 18:32
|
|
|
O_ właśnie! Vannyś co ja Ci moge jako prezencior ślubny dać... <myśli> mam problema... hmmm... VANNYŚ CO KCESZ NA PREZENT ŚLUBNY???? =DDDDD |
|
|
|
|
Alira14
Wielkie Prych
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Draminion gdzie normalnym wstęp wzbroniony!;) Status: offline
|
Wysłany: 25-04-2003, 18:34
|
|
|
Iren mówiłam coś nie ruszaj się!>< No, nie farba kapnęła ci na policzek i ubranie :? Marsz do łazienki to wyczyścić! |
Daria, 2x06 -"Monster" |
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
|
Wysłany: 25-04-2003, 18:35
|
|
|
Ari-chan.. może by mu wymalować reszte ciuchów? Bo wygląda tragicznie ^^''' Bez obrazy Iren =DDDD |
|
|
|
|
Irenicus
|
Wysłany: 25-04-2003, 18:36
|
|
|
<cała farba znika z turbana i z Irka>
hmmm znowu ,za każdym razem jak ktoś zmienia mi strój ,on się odnawia ,dziewczyny ,rzućcie na mnie Dragu Slave ,ciekawe co się stanie ...... |
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
|
Wysłany: 25-04-2003, 18:40
|
|
|
Kto umie rzucić Dragu Slave'a?? WIEM!!! <w ręku Sat pojawia się fioletowy płomyczek> to jest od niego silniejsze =DD niahahahaha rzucać? =DDDD |
|
|
|
|
Alira14
Wielkie Prych
|
Wysłany: 25-04-2003, 18:40
|
|
|
Dragu Slave? Ja nie mogę... :? Po ostatnim "przypadkowym" rozwaleniu domu mojej siostry (no co? zjadła ostatniego batonika! T_T) mam zakaz używania go przez pół roku w tym wymiarze. Za to mogę rzucić w ciebie jakimś innym czarem...:D Chcesz? |
Daria, 2x06 -"Monster" |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|