Jaka jest wasza ulubiona broń? Proszę piszcie! |
Wersja do druku |
Saerie
Grupy: WIP
|
Wysłany: 03-04-2003, 20:41
|
|
|
<w ostanim momencie powstrzymuje się przed rzuceniem kuli> Jak sobie chcesz. Ale i ak tyle już ich dostałeś, że nic Ci nie powinno zaszkodzić. <patrzy na Rafla> No i co my mamy teraz z Tobą zrobić??
|
_________________ Miecz jest duszą samuraja, jeżeli kto o nim zapomni lub go utraci, nie będzie mu to wybaczone. |
|
|
|
|
raflik
Fenomen na jedną noc
Dołączył: 14 Lip 2002 Skąd: Z nicości swego akademickiego pokoju Status: offline
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 03-04-2003, 20:45
|
|
|
uch och
<budzi sie raflik>
ale miałem zły sen
sniło mi sie ze jestem staliem, pozniej MiB-em a nakoncu jakims pyrdkiem
<rozgłąda sie> <widzi serika>
ŁOPS
<proboje uciec><niemoze jest przywianzxany cyms>
O mamo jestem na lasce i nielasce Saerie
Jusz po mnie
Zegnaj okrutny swiecie<zamyka oczy i przygotowuje sie na cios> |
_________________ Hollogram Summer - The Night of Wallachia
Fenomen na jedną noc |
|
|
|
|
Saerie
|
Wysłany: 03-04-2003, 20:47
|
|
|
<Sae rozgląda się> Rafli, gdzie Ty widzisz tu Serikę?? :shock: :shock:
<przykłada mu dłoń do czoła> Może Ty masz gorączkę?? Niby nie....Final, jak zdjąć te osłony z niego?? Jak tak jeszcze trochę posiedzi znów coś głupiego mu strzeli do głowy.....
|
_________________ Miecz jest duszą samuraja, jeżeli kto o nim zapomni lub go utraci, nie będzie mu to wybaczone. |
|
|
|
|
final-kun
Dołączył: 08 Lip 2002 Skąd: Na zywo z gor Kataart ^^ Status: offline
|
Wysłany: 03-04-2003, 20:48
|
|
|
Z nim? <zdejmuje z rafa pole ochornne> A to juz zostawie twojej wyobrazni Sae 8) . A ja wracam do szukania <szasta kartkami>
<Po kilku minutach> MAM! To jest to! Moc klatwy ktora zapewnialami dlugowiecznosc i zdolnosci zostala zachwiana, wiec jej stworca musi ja odnowic zakleciem ktore jest tu. Niestety czlowiek o ktorym mowie nie zyje...ale on jej w sumie nie stworzyl! Sam ja nosil i przekazal na mnie, wiec musze sie odwolac na tego od kogo czerpie moc...a jego mam akurat pod nosem 8) . Wroce jak tylko zalatwie te sprawe <wychodzi z domu...> |
_________________ Kitto Dokoka ni "Kotae" Aru,
Umaretekita Kotae ga,
Hito wa Minna Sore o Motome,
Yarusenai Nogasenai
Yume ni Mukau no. |
|
|
|
|
raflik
Fenomen na jedną noc
Dołączył: 14 Lip 2002 Skąd: Z nicości swego akademickiego pokoju Status: offline
|
Wysłany: 03-04-2003, 20:50
|
|
|
><
SAERIE TO SEAERIE
MOWIE PRZECIEZ SEAERIE A NIE SERIKA
LUDZINIE WIDZIAŁAS SWOJEJ KSYWKI
<raflik jest tak zbulwersowany ze nawet nie ucieka>
JAK DO CIEBIE MOWIC ZEBYS ZROZUMIAŁA
MOWIE SAERIE A NIE SERIKA |
Fenomen na jedną noc |
|
|
|
|
Saerie
|
Wysłany: 03-04-2003, 20:51
|
|
|
<patrzy za Finalem, ten sobie poszedł, ponownie zerka na Rafla> No Rafli, i co ja mam teraz z Tobą zrobić? :twisted: Nawet nie wiesz jak mnie ręce świerzbią...za tę mapę! :evil: Masz cos na swoją obronę?
|
|
|
|
|
Saerie
|
Wysłany: 03-04-2003, 20:53
|
|
|
Rafli...spojrz pare linijek wyzej, gdzie piszesz cos o rozgladaniu i widzisz Serike ;) To juz nie pierwszy raz ;) Jakis pociąg to siostrzyczki ??:D
|
|
|
|
|
raflik
Fenomen na jedną noc
|
Wysłany: 03-04-2003, 20:53
|
|
|
ŁUPS
Poczekaj kwile
<wyciąga czarna husteczke i zawiaj oczy i wyciąga papierosa i zapal>
ZABIJAJ WAŚĆ WSTYDU OSCZĘDZ
<glup> |
Fenomen na jedną noc |
|
|
|
|
Saerie
|
Wysłany: 03-04-2003, 20:57
|
|
|
<Sae szykuje sie do uderzenia i...> No do cholery jasne, przecież nie zadźgam gościa z zimną krwią! Rafl, ściagaj tę przepaskę i nie narażaj mi się więcej! (ani siostrze Serice :wink: )
|
|
|
|
|
raflik
Fenomen na jedną noc
|
Wysłany: 03-04-2003, 21:01
|
|
|
<nie zdejmujanc opaski>
Nie moge... To w nie moim stylu
a co do pare linijek wyzej, to jak sie mam zwracac do mojego zabojcy???
Seaerie<tak jak masz ksywke >czy jak??? |
Fenomen na jedną noc |
|
|
|
|
final-kun
Dołączył: 08 Lip 2002 Skąd: Na zywo z gor Kataart ^^ Status: offline
|
Wysłany: 03-04-2003, 21:03
|
|
|
<otwieraja sie dzrzwi i wchodzi final w pelnej krasie - tzn. dawnym wygladzie :P>
Hahaha i po problemie ^^ <dotyka twarzy gdzie niedawno otrzymal pamietke> heh...a jednak stary sknera nie kopsnal juz energii zeby zlikwidowac to :x .
<widzi scene gdzie Sae szykuje sie do smiertelnego ciosu, a jednak nie uderza> Wyrzuty sumienia? Wow...Sae okazala litosc i to po takich przejsciach! :shock: ...to trzeba spisacw bibliotece <bierze indeksik wydarzen i zapisuje>. Moje gratulacje Sae, moze wyzbedziesz sie krwiozerczosci :D. A w miedzyczasie ja ide podziwiac swoje naprawione oblicze ^__^ <idzie do lazienki z wielkim lustrem> Tylko mi nie mowic ze jestem prozny! |
_________________ Kitto Dokoka ni "Kotae" Aru,
Umaretekita Kotae ga,
Hito wa Minna Sore o Motome,
Yarusenai Nogasenai
Yume ni Mukau no. |
|
|
|
|
Saerie
|
Wysłany: 03-04-2003, 21:05
|
|
|
Dobra, skoro Ty nie chcesz odejść, to ja sobie pójdę! Tylko, czy Final wyłączył te pola czy znowu zamienię się w pieczonego kurczaka.....
Raf, się tak nie przejmuj, pewnie kiedy sie spieszysz to moje imie troche Ci sie "przetegowuje" i wychodzi z tego Serika;) A możesz używać powszechnie stosowany skrót Sae :wink:
|
|
|
|
|
raflik
Fenomen na jedną noc
|
Wysłany: 03-04-2003, 21:07
|
|
|
<zdejmuje opaske>
Dzięki ci o pani SAE
<wywala skręta na podłoge nioezwazajanc ze tam sa porozrzucane kartki i idzie przezd Seaerie otworzyć drzwi
a tym casem mały płomien buszuje po kartkaxch na środku pokoju |
Fenomen na jedną noc |
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 03-04-2003, 21:10
|
|
|
*oglada to wszystko w telewizorku z satelita i video*
*do siebie* Final, jestes prozny! *chichocze* Ciekawe co by zrobil gdyby to uslyszal... Zwlaszcza ze ostatnio go od mrocznej strony poznaje ;> Kto wie do czego jest zdolny ;>>> *lyk zielonej* Raflikowi juz chcialam Geriavit podeslac ;P A Sae okazala litosc... Hmm, to sie na pewno kiedys przyda... *demoniczny smiech* *zmienia kasete i kontynuuje nagrywanie* |
|
|
|
|
|
Saerie
|
Wysłany: 03-04-2003, 21:11
|
|
|
*niuch, niuch* Rafl, czujesz coś? Jakby spalenizna?? <rozgląda się> Raf...coś się chyba fajczy..... :shock: Biblioteka sie fajczy!!! Cholera jak to ugasić? Wodą to księgo będą nie do użycia...Argh........
|
|
|
|
|
|