Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Siedziba wszechpotężnego AntyWiP-u |
Wersja do druku |
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 23-07-2007, 20:34
|
|
|
- Ta....żeczywiście nie potrzebuje remontu....zresztą co za problem być w WiP'ie i AntyWiP'ie naraz - mruknęła dziewczyna, strzepując z siebie kurz który powstał podczas zburzenia się kolejnej ściany - wy macie talent jak weszłam do herbaciarni to nawet tam takich zniszczeń nie było ehhh...To jak bierzemy się za ten remont? |
|
|
|
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
|
Wysłany: 23-07-2007, 21:08
|
|
|
NNoooooo dobra, jak trzeba to trzeba. Strasznie się rozleniwiłam ostatnio więc trochę roboty dobrze mi zrobi - mruknęła Sakura, ziewając. Tylko przydałoby się uprzątnąć ten gruz. Załatwimy to magią czy ściągniemy WIPów ? |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 24-07-2007, 10:37
|
|
|
- Sakura-chan masz cos do WiP'ów >.> nie mniej, jeżeli chodzi o prace remontowe nie ma się co martwić Len i jej towarzyszki to załatwią - wtedy pojawiły sie tysiące małych skrzydlatych postaci podobnych do Len jednak każda miała inny kolor, wszytskie zaczeły latać po zamku z notesikami robiąc jego szkice - widziesz kochana nie ma co się męczyć, one wybuduja identyczny pałac, a my potem go udekorujemy ^^ |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 24-07-2007, 11:15
|
|
|
Uwaga! Jako, że dołączyła do nas nowa dusza, konieczne jest, by wykonała 12 prac. Są to heroiczne zadania, sprawdzające, czy rzeczywiście posiada hart ducha, bystrość umysłu i sprawność ciała konieczną, by stać się jedym z członków naszej, chwalebnej organizacji i korzystać z przysługujących nam przywilejów (darmowa wyjściówka na basen raz do roku i zniżka w sklepie mięsnym). Zadania te to:
1) Zerwać pokrzywę gołą rękom.
2) Wytłumaczyć fanom Neon Genezis Evangelion pojęcie "tolerancja religijna".
3) Znaleźć igłę w stogu siana (użycie elektromagnesu się nie liczy).
4) Pogłaskać kota Avellany...
5) ...I tradycyjnie już zabrać mu rękę...
6) ...A następnie przyszyć z powrotem na właściwe miejsce.
7) Zabrać dziecku cukierek.
8) Nauczyć trolla Jurga tabliczki mnożenia (wystarczy przez dwa, jeśli Jurg pomyli się przy każdej liczbie mniej niż 4 razy, to znaczy że umie).
9) Przynieść gwiazdkę z nieba (Zeg ogłasza, że chce Imperialną Gwiazdę Śmierci).
10) Przenieść się do świata Oh My Godddess i wytłumaczyć głównym bohaterom o co chodzi z pszczółkami i motylkami.
11) Przekonać informatyka do zalet Windows.
12) I ostatnie, tradycyjne, wymagające zaparcia się swego człowieczeństwa: Zjeść żywego robaka. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 24-07-2007, 13:04
|
|
|
- A ja tak nie musialam... dzieku Bogu...
Wilkolaczka wygrzewala sie na dachu, ledwo zywa uciekla jamnikom Bojowym... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
DeadJoker
Soul Loser
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-07-2007, 22:07
|
|
|
-Punkt 6 możemy ci łaskawie darować, tak myślę. Ostatecznie brak ręki jest bardzo malowniczy. Kupisz sobie ładną protezę. Ale trolla ci nie odpuścimy!-stwierdziła wojowniczo DeadJ, gdy już otrzepała się z kurzu. |
_________________ Za czasów rycerstwa, smoków i komuny
Nim łamanie kołem całkiem wyszło z mody
Gdy inkwizytorzy nosili shotguny
Autor tego posta przeżywał przygody
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 22-08-2007, 19:32
|
|
|
Po wielu godzinach ciężkier pracy siedziba (niech wam będzie >.<) wszech potężnego AntyWipu była znowu w doskonałym stanie, świezo po remoncie.
-Dzięki Len - mruknęła do małej istotka ubrudzonej zieloną farbą - wiesz co idź emm...udajcie sie wszystkie na solidną kompiel - i za pomocą mocy Aurykile wysłała wszystkie dziewczyny na ich ojczystą planete - No to co teraz, wielki AntyUmarłyWipie? |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 22-08-2007, 21:03
|
|
|
Z cichym jpop obok Avalii zmaterializowała się dziewczyna i zaczęła leniwie zawijać ogonem.
- Jak to co? Będziemy się obija... err... Próbować Zawładnąć Światem. Tak. Z pewnością.
I pozostawiając WIPówkę w totalnym osłupieniu wolnym krokiem zagłębiła się w mroczny (a teraz w dodatku czysty i pachnący świeżą farbą) korytarz Zamczyska. |
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 23-08-2007, 08:46
|
|
|
GoNik napisał/a: | - Jak to co? Będziemy się obija... err... Próbować Zawładnąć Światem |
Jakie obijać? Jakie obijać? Mamy ustalony grafik na następne pół roku! Bardzo napięty grafik! Otórz jedziemy na Kubę, i to nie dlatego, że tam jest ciepło, jest może, jest karaibskie słońce, oraz mają łódki i kursy nurkowania...
Jedziemy tam, bo odbywa się tam Światowa Konferencja Przywódców Państw Komunistycznych. Powtarzam raz jeszcze: jedziemy poszerzać kwalifikacje na wykłądach i kursach "Jak uciskać naród", "Jak znaleźć wroga ludu", "Jak budować Socjalistyczny Raj" oraz "Jak żyć z globalnym embargo". I nie myślcie nawet, że wypuszczę was na plaże!
BTW. Kto pakował krem do opalania z filtrem? I kto widział moją fajkę do nurkowania? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
|
Wysłany: 23-08-2007, 10:56
|
|
|
Jeeeee, zawsze chciałam na Kubę ! Dobrze się składa, bo chętnie potrenuję na owadach i niewolnikach jakieś nowe umiejętności. A będzie można dostać autograf Fidela? |
Into precious memories
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 23-08-2007, 11:02
|
|
|
Cytat: | Jeeeee, zawsze chciałam na Kubę ! Dobrze się składa, bo chętnie potrenuję na owadach i niewolnikach jakieś nowe umiejętności. A będzie można dostać autograf Fidela?
|
Myślę, że tak. W końcu Fidel wypożycza nam swój prywatny jacht... znaczy statek szkoleniowy, więc zapewne da się i autograf załatwić. |
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 26-08-2007, 17:11
|
|
|
Zeg ja pasuje, nigdzie nie jade...mam tu trochę roboty, szkolenie odrobie kiedyś tam...eee...może za jakiś 1k lat :p |
|
|
|
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
|
Wysłany: 29-08-2007, 10:23
|
|
|
To ja poproszę miejsce przy sterze a na lądzie cygaro.
Mamusiu, jak możesz wymigiwać się z tak ważnego wyjazdu ? |
Into precious memories
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 21-10-2007, 10:51
|
|
|
-Miauu...
-Na Kubę powtarzam ci to już tysięczny raz w tym miesiącu
-Miau?
-Nie nie wiem kiedy wrócą - stwierdziła poirytowana Avi w stroju francuskiej pokojówki zamiatając kolejny pokój.
- Miau
- Sprząta bo nigdy nic nie wiadomo - wycedziła przez zęby i zrucając w stronę biało czerwonego kotka mordercze spojrzenie
- Miauu?
I w tym momencie kotek który zwie się Die oberwał solidnym ognistym pociskiem, a dziewczyna udała się nakarmić rybki w salonie. |
|
|
|
|
|
Mara
High
Grupy: House of Joy Lisia Federacja
|
Wysłany: 21-10-2007, 17:54
|
|
|
-Robisz za gospodynię?- Avalia aż podskoczyła, widząc Marę stojącą za nią- rozumiem, że jesteś z WiP-u, ale bez przesady...
-Co tu robisz?- Mara dość zręcznie uniknęła rzuconej z wrażenia ognistej kuli. Pytanie wyszło też chyba odruchowo, bo głos był dość szorstki(a przynajmniej mara wolała sobie tak mówić), jej jednak to nie zraziło, gdyż ze stoickim spokojem odrzekła:
-Fakt, że Anty są na Kubie, nie znaczy że nie mogę się z nimi komunikować Listownie. Oczywiście o ile na kopercie nakleję zdjęcie Fidela z dorysowanym serduszkiem...
Wiele ta wypowiedź nie tłumaczyła, dziewczyna ciągnęła więc dalej:
-A więc wysłałam im list, z dołączoną pocztówką z Multiświata. Odpowiedzi nie otrzymałam, jednakże zaznaczyłam, że wpadnę. Gdzie tu się można czegoś napić?
Siedziba wyglądała na znacznie bardziej "doświadczoną życiowo" niż te w których pojawiała się wcześniej. No i na starszą. Nawet jeśli Avalia bardzo się starała o to aby był porządek.
Rozejrzała się. Cisza jak makiem zasiał, pusto, tylko Avalia siedziała i spoglądała na nią jak na wariatkę. Machnęła jej z nieco przymilnym wyrazem twarzy. |
_________________ "Shut up and keep up squeezing the monkeys!"
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|