Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Jesień 2009 - nowe serie i kontynuacje |
Wersja do druku |
mug -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 19-10-2009, 17:58
|
|
|
Widziałam nowy opening do Darker than Black. Uch, rozczarowujący. Trochę.
Jeśli ktoś chce zobaczyc, to jest tu: opening i ending do Darker... |
|
|
|
|
|
Waaagh!
Bo to zła kobieta była
|
Wysłany: 20-10-2009, 23:16
|
|
|
mug napisał/a: | Widziałam nowy opening do Darker than Black. Uch, rozczarowujący. Trochę.
Jeśli ktoś chce zobaczyc, to jest tu: opening i ending do Darker... |
Grunt, że to coś między openingiem, a endingiem jest całkiem dobre ;). |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 21-10-2009, 00:40
|
|
|
Żeby w temacie oglądanych właśnie seriach nie postować pod sobą, wrażenia po 3 odcinku Kimi ni Todoke opiszę tutaj.
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Na szczęście motyw z Sadako i 'nikt nie chce ze mną rozmawiać' nie tkwi w miejscu, bo przyznam szczerze, że monotematyczność głównej bohaterki powoli zaczynała mnie nudzić. Cały czas zastanawiam się, kiedy Kazehaya w końcu wyzna jej miłość, a że oryginału nie znam - pozostaje czekać na kolejne odcinki :)
Ogólnie jest pozytywne, a na końcu było nawet coś na kształt cliffhangera. Niezbyt wyrafinowanego no ale nie oczekujmy zbyt wiele po tego typu serii.
Na plus zaliczę jeszcze fakt, że KnT to drugie, obok Kobato. anime tego sezonu, które jest tak ciepłe, że odruchowo uśmiecham się podczas oglądania. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|