Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Zjazd wakacyjny 2006 |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 27-07-2006, 14:35
|
|
|
Grisznak napisał/a: | co za mądrala to wymyślił |
Ja bo co?
A przechodząc do spraw ważnych:
Dzwoniłem... Wyszło to, czego się bałem...
1) O której mamy przyjechać?
O której chcemy. Nie wiem, o której chcemy, bo nie wiem, kiedy będzie tam Warszawa, obiecałem skopntaktować się jeszcze raz jutro, jak to omówimy. Dość ogólnikowo poprosiłem, by odbyło się to rano.
Przydałoby się też, żeby wyznaczyć osobę, która klucze odbierze. Najlepiej, by był to Warszawiak.
2) Od kogo odbieramy klucze i gdzie?
Od tej pani. Możemy odebrać na miejscu, choć nasza pani gospodarz twierdzi, że wygodniej byłoby jej przekazać klucze gdzieś w Warszawie.
Ważna rzecz, która umknęła w ogólnym rozgardiaszu.
Tam jest osiem łóżek, osiem pościeli i jedna kalimata... Sugeruje, by postarać się o własne kalimaty i śpiwory! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 27-07-2006, 14:38
|
|
|
Jedno łóżko polowe dowiozę. Mam jeszcze drugie, ale się z nim nie zabiorę, chyba, że ktoś z Warszawy by je zabrał. Serika - ponegocjujesz o materace? Klucze mogę odebrać, może sama do niej zadzwonię i się umówię, ale to się zgadamy.
Pytanie, kto jedzie samochodem i kto mógłby coś przywieźć z rzeczy ciężkich... Co do Ysenowych warzywek: jeśli temperatura się utrzyma, to nawet w piwniczce to wszystko w szybkim tempie szlag trafi. Raczej nie brałabym nic ponad pojemność lodówki, będzie się kupowało na bieżąco. Wiem, że drożej wyjdzie. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 27-07-2006, 15:00
|
|
|
O materace już negocjowałam. Efekt był taki, że jeżeli ja jestem, materace mogą być ze mną, jeśli nie, to nie, bo "obcym ludzim nie pożyczamy".
Ysen: jeżeli nie dotarło do Ciebie na czacie, to powtórzę. NIE WIEM. Nie będę wiedziała do samego zjazdu, nie będę również wiedziała na samym zjździe, czy w którymś momencie nie będę musiała kursować do Warszawy, i na jak dlugo. Prawie na pewno mogę być w weekendy i na pewno na początku pierwszego tygodnia muszę być w Warszawie. Tyle wiem. |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 27-07-2006, 18:14
|
|
|
OK, jedna osoba, zwłaszcza z możliwością dojazdu, akurat różnicy nie robi. Po prostu ostrzegam, że jeśli wszystkie pięć osób, a do tego jeszcze Bianca i Totem zwalą się na pierwszy tydzień to może być niefajnie.
Cytat: | Ysengrinn, jesli sie podejmiesz targac, to ja bym cie poprosila o pare rzeczy ktoych tam mam szanse nie dostac.... | Wstępnie się podejmuję. Jakie to rzeczy?
Cytat: |
Pytanie, kto jedzie samochodem i kto mógłby coś przywieźć z rzeczy ciężkich... |
Ja samochodem. Myślę, że nie powinno być większych problemów z wykorzystaniem go (poza ojcem plującym ogniem i siarką na wieść, że musi pojeździć po Wawie). Bagażnik jest spory i jakkolwiek nie jest to ciężarówka to coś można wziąć po drodze. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 28-07-2006, 15:15
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Tam jest osiem łóżek, osiem pościeli i jedna kalimata... Sugeruje, by postarać się o własne kalimaty i śpiwory! |
Nie mam pewności, czy wszyscy zrozumieli, więc pragne powiedzieć:
Owszem załatwimy prawdopodobnie kilka polówek i kalimat, lecz zapewne za mało. Prosze, by każdy, kto takowymi dysponuje wziął ze sobą kalimate i śpiwór. Być może narzędzia te nie zostaną wykorzystane, nie mniej jednak lepiej nosić niż się prosić.
Z drugiej strony prosiłbym nie popadać w przesadę.
PS. Sytuacja może zmieniać się na bierząco, prosze więc liczyć się z interwencją kogoś z Samozwańczego Sztabu Kryzysowego. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Abigail
Naleśnikara
|
Wysłany: 28-07-2006, 17:50
|
|
|
A ja tak ostaterczbie zapytuję: jaka to miejscowość i jaki jest dokładny adres domku?
Kalimatę i śpiwór przywiozę, mogę spać na podłodze, nawet lubię. |
_________________ Here's the last toast of the evening, here's to those who still believe
All the losers will be winners, all the givers shall receive
Here's to trouble-free tomorrows, may your sorrows all be small
Here's to the losers, bless them all! |
|
|
|
|
Yumegari
Feministka szowiniska
|
Wysłany: 28-07-2006, 20:24
|
|
|
Aż mi głupio to pisać, ale... W ostatniej chwili zmieniły mi się plany i z różnych powodów nie będę mogła się pojawi na zjeździe. Wszystkich naprawdę bardzo przepraszam.
Jestem zła. Bardzo. T__T |
_________________ Behind every great woman is a man checking out her ass
|
|
|
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 29-07-2006, 11:15
|
|
|
Abigail napisał/a: | A ja tak ostaterczbie zapytuję: jaka to miejscowość i jaki jest dokładny adres domku? |
Właśnie. Chciałam zapytać o to samo.
I czy jest tam gdzieś w pobliżu poczta? (U mnie w pracy wszyscy uczekują od urlopowiczów kartki z pozdrowieniami.)
I czy bierze ktoś suszarkę do wlosów? A może jest na miejscu? |
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 30-07-2006, 20:44
|
|
|
Mały, luźny pomysł:
Jeśli ktoś ma karty do Magic: the Gathering to niech weźmie. Zagramy parę razy...
Pytanie ważne: Czy ktoś z jadących na zjazd nie ma przypadkiem podręcznika podstawowego do Fading Suns / Gasnących Słońc? |
Ostatnio zmieniony przez Zegarmistrz dnia 30-07-2006, 20:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 30-07-2006, 20:50
|
|
|
Yume: buuuuu... :( To jest spisek specjalnie po to, żebym Cię nie mogła poznać!
Miejscowość nazywa sie Kania Polska. Suszarka o ile pamiętam była, ale ja nie dam głowy, czy tamtejsza, czy nasza. I najlepiej napisz, o której będziesz w Warszawie, jeżeli jedziesz pociągiem/autobusem, to może sie z jakąś grupą zabierzesz :) Bo od przystanku trzeba kawałek dojść. |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 30-07-2006, 21:07
|
|
|
Właśnie. Niech osoby dojeżdżające autobusem zaczną się lepiej umawiać z dojazdem.
EDIT=Lista osób, w miarę aktualna...
Lysta.rar
|
Pobierz Plik ściągnięto 82 raz(y) 6,21 KB |
|
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 01-08-2006, 12:35
|
|
|
dobra, poniewaz sie podjelam gotowania, widzi mi sie zrobienia w sobote pizzy. w sensie dowiezienia sobie z warszawy. bede robic ze 4 patery, w opcjach:
salami/szynka/ananas/ser
parowka/szynka/pieczarki/kukurydza/ser
nadzienie bedzie niejednorodne - patery sa duze, wiec polowa wyjdzie np. parowka a polowa szynka, tudez polowa szynka a polowa salami
poprosze o dane odn. opcji preferowanej, w szczegolnosci trawozercow jesli jacys planuja byc od soboty
jesli ktos ma inny pomysl to tez chetnie poslucham ;) |
|
|
|
|
|
Abigail
Naleśnikara
|
Wysłany: 01-08-2006, 13:13
|
|
|
Wygląda apetycznie. Ja lubię to wszystko, choć akurat parówki nigdy w pizzy nie jadłam. Będzie pierwszy raz ;) |
_________________ Here's the last toast of the evening, here's to those who still believe
All the losers will be winners, all the givers shall receive
Here's to trouble-free tomorrows, may your sorrows all be small
Here's to the losers, bless them all! |
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 01-08-2006, 13:19
|
|
|
Ja jestem fanką pizzy hawajskiej w róznych odmianach i na taką bym się najchętniej pisała. Chociaż ogólnie jestem praktycznie wszystkożerna i co się trafi, to będzie dobrze :) |
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 01-08-2006, 16:10
|
|
|
uwaga: uplywa termin zgloszen dla tych co chca zeby im kupic plytki na gieldzie warszawskiej. po plytki sie bede wybierac w czwartek.
tilk: 50 (8)
mai: 50
ika :50
ogolniezjazdowych: 100 |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|