Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Użytkownicy Forum - Bany... |
Wersja do druku |
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 10-04-2007, 17:55
|
|
|
Z którego konta pisze? Może zredagować do niego ostrego priva? Czy po prostu pokasować te konta? |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-04-2007, 18:14
|
|
|
FranzKafka88 - i moze skasowac caly pakiet i miec nadzieje ze nie wroci? ==" jakby to to ika juz ma wywiad srodowiskowy zrobiony |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 10-04-2007, 18:39
|
|
|
/me profilaktycznie zbanowała ostrzeżeniami wszystkie 3 konta.
niestety, nie popisałam się elokwencją, choć może powinnam |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 10-04-2007, 18:43
|
|
|
ostowanie kont nie blokuje privów... chyba, że dasz 6 ostów? nie wiem. przepraszam, jestem jeszcze w pracy. |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 10-04-2007, 18:46
|
|
|
daję właśnie po 6, coby go zbanować i żeby się przymknął. |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 22-04-2007, 10:09
|
|
|
W sprawie Staszka - to, co w tej chwili jest w jednym jego poście było w pięciu. Pokleiłam, dałam osta. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 22-04-2007, 10:13
|
|
|
Poza tym on używa BIEŻĄCEGO avka Cracka, którego zapewne ściągnął z jego galerii. Możecie go poprosić pilnie o zmianę? Jeśli to nic nie da, to po południu usunę mu go ręcznie. |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 22-04-2007, 10:14
|
|
|
Zaraz mu wyślę PMkę
EDIT: Wieści z frontu
DO BÓLU typowy przykład "dziecka, które dostało stałkę na urodziny, jeeej!" i nie rozumie kompletnie NIC. Obecnie podwija ogon, wyzywa mnie od gestapowców (oh really?) i zwiewa z tego jakże faszystowskiego forum. Jaka szkoda. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-04-2007, 14:16
|
|
|
STASZEK napisał/a: | Zegarmistrz, No cóż jeśli oto chodzi w takim razie ja bym był jednym z twoich podkomędnych używałbym twojego starego mecha drażniłoby mnię trochę twoje podejście ale ze względu na twoją pozycje wyższą ode mnie i to że mógłbyś mnię zgnieść nie powiedziałbym tego nie zabijałbym nikogo bez powodu chyba że byś mi kazał.... |
Możecie być pewni, że byłby tym moim podkomendnym, którego bym osobiście rozstrzelał. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 30-04-2007, 00:04
|
|
|
Lila napisał/a: | Prawka - Trawka ! !! !!! !!!! !!!!! !!!!!! Dawac Zioolo, bedzie wesolo! Jam ma dostawe w Czwartek XD
Edit:
nie powinnam wyciac ostatniego zdania, nie powinno chyba sie przyznawac o posiadanie takich rzeczy prawda ? :/ |
Jak to stwierdziła GoNik, to by wyjaśniało ADHD... |
O męcę twórczej:
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 30-04-2007, 08:10
|
|
|
Cytat: | http://www.anime-san.xt.pl/
To jest młode forum, które potrzebuje nowych userów. za niedługo zostanie stworzone wolne RPG i potrzeba nam pomocy w tworzeniu systemu. Jeżeli znasz się na tym, pomóż nam.
Jeżeli nie, to pomóż nam się rozwinąć. Kategorii jest wiele, zawsze znajdziesz coś dla siebie. W końcu to forum o anime...
Serdecznie zapraszam! |
Takie coś przyszło na prova od użytkowniczki o nicku Charlotte333. Podejrzewam, że nie byłe jedynym, któremu to wysłała, więc może jakis mod poinformuje tą panią o możliwych konsekwencjach tego typu działań. Nie żeby ban, ale osta bym sugerował. |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 30-04-2007, 08:37
|
|
|
Znaczy, inaczej: należy jej odpisać, że może normalnie i otwarcie założyć sobie temat reklamujący to forum - to jest jak najbardziej dozwolone... A jeśli woli szeptaną propagandę, to jej problem ;)
Ale jeśli chcesz, mogę jej odpisać? |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 30-04-2007, 09:58
|
|
|
Znaczy się, ja jej grzecznie i taktowanie napisałem, że tak się nie robi, ale do pewnych ludzi uwagi nie trafiają, jeśli nie sa podparte odpowiednią ilością gróźb czy też bluzgów - pytanie, ilu osobom jeszcze to wysłała.
Priv od admina to chyba dobry pomysł. |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 02-05-2007, 14:14
|
|
|
Wysyłam PMkę do koleżki B-Reala w sprawie podpisu |
O męcę twórczej:
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 02-05-2007, 14:43
|
|
|
Nie ma go chwilowo, więc podpis wyczyściłam... Ale nie wróżę mu długiego życia na forum. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|