Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Użytkownicy Forum - Bany... |
Wersja do druku |
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 21-06-2008, 12:53
|
|
|
Dziś achie zarobił osta.
Wykasował moja uwagę ze swojego posta i wysłał mi wiadomość treści zacytowanej w mojej odpowiedzi poniżej.
Cytat: | blitzshuster napisał/a: | nie piszę do końca czytelnie, ponieważ nie widzę takiej potrzeby.
Miłego dnia |
Informuję uprzejmie, iż w temacie "Bo życie jest piękne" w Twoim poście została zamieszczona nota odmoderacyjna. Jak widzę, została ona usunięta przez Ciebie - co zostało zapisane w logach forum.
Jest to działanie niedopuszczalne z punktu widzenia netykiety oraz Regulaminu Forum Tanuki.pl ("Postanowienia końcowe" Konstytucji Forum Tanuki.pl).
Jeśli masz jakiekolwiek uwagi do zasadności ostrzeżenia, proszę napisać PM do Cracka, Administratora Forum.
Pozdrawiam
IKa |
moja edycja: 11:22,
edycja achiego: 12:31 i 13:06
Sesesesesssss... |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-06-2008, 13:20
|
|
|
Na bogów czterech stron świata, jaki on jest głupi... |
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 21-06-2008, 13:29
|
|
|
Cytat: | Nie nie, jest ok. Nie przeszkadza mi, że dostałem od Ciebie osta i ogólnie ciekawe są negatywne uwagi innych użytkowników na tem. tego co i jak piszę. Co więcej widzę całkiem niezły styl pisania tych oskarżen oraz dobrą formę uzasadnień. Jeśli w przyszłości te osoby będą potrafiły w ten sposób brać udział w obywatelskiej odpowiedzialności czy czymkolwiek innym no to dobrze. |
.
.
.
/me spełzła......... Boruuuuuuuuu jaki on........ /me się ómarło i nie szyje |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 21-06-2008, 13:34
|
|
|
/me spełz razem z IKiem
on jest ostatecznie i absosmerfnie nie-sa-mo-wi-ty! (poza tym, że ma sieczkę w mózgu od tych grzybków...) |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 21-06-2008, 14:17
|
|
|
Macie rację. Złapmy go i zatopmy w formalinie, będą dwie pieczenie przy jednym ogniu. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 21-06-2008, 14:34
|
|
|
... tak, jemu nawet osty trudno dawać, bo wymyka się wszelkim próbom zaklasyfikowania... |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-06-2008, 14:41
|
|
|
Może British Museum go kupi? Opcjonalnie jakiś cyrk mający na składzie wóz z osobliwościami w rodzaju baby z brodą czy cielęcia z dwiema głowami. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-06-2008, 17:53
|
|
|
Wysłałem do użytkownika Lunar prywatną wiadomość:
Tytuł: Znajomy nick.
Trześć: Cześć. Czy jesteś tą samą osobą, co rip Lunar Bird?
Jeśli się potwierdzi postawie mu 100 ostrzeżeń. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 22-06-2008, 18:03
|
|
|
Zeg, stop.
Po pierwsze - póki co chyba nic nie napisał. Po drugie - jakby chciał się z nami kiwać, to by nie wybrał tak oczywistego nicka.
Po trzecie - to JEST Lunar. Wiem na pewno, bo wczoraj z nim rozmawiałam - sprawiał wrażenie bardzo, bardzo skruszonej pticy, składał głeboką samokrytykę i obiecywał, że będzie grzeczny jak aniołek, jeśli tylko pozwolimy mu wrócić.
Może poczekasz na decyzję reszty moderacji? |
|
|
IKa
|
Wysłany: 22-06-2008, 18:11
|
|
|
Ma innego maila i inne gg, w tym wypadku to nie jest Ten Lunar. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 22-06-2008, 18:47
|
|
|
Cytat: | Po trzecie - to JEST Lunar. Wiem na pewno, bo wczoraj z nim rozmawiałam - sprawiał wrażenie bardzo, bardzo skruszonej pticy, składał głeboką samokrytykę i obiecywał, że będzie grzeczny jak aniołek, jeśli tylko pozwolimy mu wrócić. |
Jeśli to jest ten Lunar, to nie widzę powodów, żeby go tolerować. Dostał bana z konkretnych powodów. Potem powtórzył ten sam numer na innym forum i też dostał bana. Jego samokrytyka i skrucha mnie nie obchodzą i moim zdaniem nie powinny być brane pod uwagę bo:
1) To jest forum dyskusyjne, nie konfesjonał.
2) Miał kilka lat żeby wyciągnąć identyczne wnioski i wyraźnie z nich nie skorzystał.
3) Szare komórki nie wyrastają tak sobie.
4) Nie widzę żadnych powodów, by dzielić forum z tą kreaturą.
5) Wszyscy doskonale wiemy, że człowiek ten jest skończonym debilem i zacznie wywoływać burdy w ciągu najdalej tygodnia, albowiem jest zwyczajnie za głupi, żeby zrozumieć swoje błędy, więc będzie je powtarzał w nieskończoność.
6) Precedens wynikający z powrotu zbanowanego pół roku po karze i oczyszczenia z win za ładne oczy jest zbyt niebezpieczny, by go ustanawiać.
Innymi słowy: jeśli okaże się, że to jest Lunar, lub też jeśli Lunar wróci pod innym nickiem z automatu dostanie odemnie bana. I niech spada na drzewo banany prostować. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 22-06-2008, 18:52
|
|
|
Zeg, ty też miałeś kiedyś bana, nie?
Ja bym go poobserwował...Jak nic nie zbroi, możemy mu okazać chrześcijańskie miłosierdzie. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 22-06-2008, 18:53
|
|
|
Cytat: | Zeg, ty też miałeś kiedyś bana, nie? |
Tygodniowego. |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 22-06-2008, 19:01
|
|
|
OK, sprawę proszę zostawić do omówienia na ircu. Tam chyba będą lepsze warunki. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 23-06-2008, 15:54
|
|
|
Dobra, coś mi się widzi, że pan Mortimern w tym tempie nie przetrwa do wieczora, ale skoro ma taki uraz, że emodziewczynki go biją (IKa, Mai, to wy! To wy!), to jeśli można prosić - w razie czego niech go użera ktoś z mężczyźnianej części moderatorstwa (co prawda wtedy się panowie dowiedzą, że są kryptoemodziewczynkami, jak sądzę). Ale o tyle gość zabawny, że chyba nie zdaje sobie sprawy z tego, do jakiego stopnia robi z siebie idiotę akurat na TYM forum... |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|