Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Użytkownicy Forum - Bany... |
Wersja do druku |
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 23-06-2008, 16:25
|
|
|
No! I mam 15 lat! Normalnie operacja odmładzająca za darmo! A Mai będzie miała z 5 lat według tego podejścia. Biedaczek, niezrozumiany, emomoderatorki go biją, ghoth dziewczynki (aż sprawdziłam, czy mam podkolanówki w paski, nie mam, mam tylko z Garfieldem, ale to się chyba liczy?). Za dużo się Inglota naczytał i w rolę Inkwizytora przeciw emo się wcielił...
Ale Slova się poczuuuł! tu zeszłam. na ament.
Totem użarł. Mocno. Niedługo się dowie, co on nie może, albo szanowny pan "tró" informatyk przejdzie na proxy.
EDIT:
No cóż, Red wrócił - stęsknił się biedaczek, jak widać. Może kiedyś byłoby mi go żal, ale w tym momencie jest mi go BARDZO żal.
Jeśli zasłuży, to go wyostować, zgodnie z Konstytucją. |
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 23-06-2008, 16:45
|
|
|
PMka
Cytat: | Od: Mortimern
Do: IKa
Wysłany: Dzisiaj o 17:42
Temat: Witam zegnam I przepraszam
Cytuj wiadomość
Ech jak mogliscie mnie nie poznać musze przyznac że sie zawiodłem. Liczyłam na szybkie przejżenie albo normalna wyrozumiałosc a tu ciagła ta sama nadpobudliwosc
PS zanim wyslecie pozew mnie ostrzeżcie
BTW ja nawet specjalnie rejestrowałem sie oraz słalem maile z IP serwisu w którym jest moje nazwisko i nikt nie skojażył |
|
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 23-06-2008, 16:47
|
|
|
Dla tych, którzy mogą nie pamiętać, bo awantura była stara: przypominam, że poprzednio on NIE został zbanowany. Tylko po awanturze strzelił emo-focha jak stąd do Gwatemali i zażądał, żeby mu konto skasować, co też zostało uczynione. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 23-06-2008, 16:48
|
|
|
IKa - możesz mu odpisać, że Bianca (której całą dyskusję cytowałam) się domyśliła XD To tylko niektórzy (vide Maieczek) są niedowiarkami... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 23-06-2008, 16:57
|
|
|
Cytat: | W tym wypadku Totem ma rację, takich trolli mamy kilkoro na miesiąc, więc nie poświęcamy im większej uwagi. A z racji tego, iż zażyczyłeś sobie wykasowania konta, wszystkie Twoje wiadomości, które kiedykowiek napisałeś są pisane z gościa. Ergo: wielkiej ochoty nie mam przegrzebywać się przez całość w celu identyfikacji, czy jakiś użytkownik, który zażądał usunięcia kilka lat temu nie wrócił trollować.
Cóż, nie sądziłam, że byłbyś zdolny do takiego wybryku, wbrew temu, czego się domyślali inni. Jak widać się myliłam.
Żegnam
IKa |
|
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 23-06-2008, 17:00
|
|
|
Kurcze, aż mnie coś korciło, żeby spytać, czy to aby nie on....No nic, orkowa intuicja?
I stwierdzam z żalem, że z wiekiem głupieje...
Lunar, Red...co ich wzięło, żeby naraz? |
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 23-06-2008, 18:48
|
|
|
Cytat: | Od: Mortimern
Do: IKa
Wysłany: Dzisiaj o 19:38
Temat: Re: Witam zegnam I przepraszam
Cytuj wiadomość
Ja tez podziewałm sie wieceja nie wykonaia dniowego zadania w 5 godzin.
Ale ani troche sie nie zmieniliscie strasznie łatwo was sprowokowac i sprawic byscie działali impulsywnie i agresywnie.
No trudno
lata leca a rozum w miejscu stoi |
yay, rzeczywiście, coś mu pada... |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 25-06-2008, 09:55
|
|
|
Mam nadzieję, że Red jak najszybciej czymś podpadnie. Czytanie go to męczarnia. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 25-06-2008, 10:04
|
|
|
Obawiam się, że sensowniejszym rozwiązaniem będzie ignorowanie go (nie ostentacyjne, raczej traktowanie go jako przeciętnego użytkownika) i czekanie aż mu się znudzi. Zwykły ban nie wystarczy, musiałby sobie na permabana zasłużyć by była z tego jakaś korzyść. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 25-06-2008, 11:59
|
|
|
W związku z ostatnim postem Reda - http://forum.tanuki.pl/tematy18/1738,4080.htm#154636 - zamierzam zakończyć sprawę. Jeżeli można, proszę o pozostawienie mi problemu do załatwienia, i w miarę możliwości nie wysyłanie do Reda PMek, czy też odpowiadania na jego posty. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 25-06-2008, 20:19
|
|
|
Bezimienny napisał/a: | Obawiam się, że sensowniejszym rozwiązaniem będzie ignorowanie go (nie ostentacyjne, raczej traktowanie go jako przeciętnego użytkownika) i czekanie aż mu się znudzi. Zwykły ban nie wystarczy, musiałby sobie na permabana zasłużyć by była z tego jakaś korzyść. |
Proponuje mu wstawić permbana jak tylko złapie 3 osty. Red zachowuje się poniżej wszelkiej krytyki. On puka od spodu w dno tego podziemnego zbiornika wodnego w Morii, do którego wpadł Gandalf podczas walki z Balrogiem. Nie ma najmniejszego sensu go trzymać.
Tu nawet nie chodzi o to, że on jest irytujący.
Problem polega na tym, że tego faceta trzeba bronić przed samym sobą. On zwyczajnie się kompromituje. Ból sprawia mi patrzenie, jak facet, którego kiedyś szanowałem robi z siebie takiego przygłupa. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-06-2008, 20:23
|
|
|
W pełni podpisuję się pod Zegiem. Ten facet był kiedyś moim kumplem i żal mi patrzeć, jak robi się siebie zwyczajnego durnia, na poziomie nawet nie Lunara, ale Achiego. Zróbmy mu tę przysługę pro publico bono. |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 25-06-2008, 20:26
|
|
|
Wiecie, ja mu wysłałem PMkę rano:
Cytat: | Mortimern;
W związku z Twoim ostatnim postem w temacie http://forum.tanuki.pl/tematy18/1738,4080.htm#154636 – wydaje się, że dobrze byłoby ustalić, czym właściwie jesteś zainteresowany na forum Tanuki.pl. Jeżeli chodzi Ci tylko o wygranie zakładu, cóż – nie widzę potrzeby dalszego przeciągania sprawy. Jeżeli chcesz, wystawię Ci trzecie ostrzeżenie, i będziesz mógł odejść z forum. Przyznam, że byłoby to dla mnie bardzo nieprzyjemne, ale chyba lepsze takie rozwiązanie, niż obecna sytuacja.
Natomiast jeżeli zmieniłeś zdanie, i jednak zależy Ci na wspólnej zabawie, bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. W szczególności, proszę abyś nie udzielał się na tematach wyłącznie po to, aby podkreślić swój negatywny stosunek do użytkowników czy ich wypowiedzi. Doradzam także zapoznanie się z regulaminem, który zmienił się od czasu ostatniej Twojej bytności na forum - http://forum.tanuki.pl/tematy32/1855.htm
pozdrawiam - Teukros |
Odebrał, i od tego czasu cisza... |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 26-06-2008, 09:30
|
|
|
Jak nie urok, to sraczka, pies ich ogonem trącał...
W sprawie Reda przyłączam się do wniosków o eutanazję.
W sprawie Pticy przyłączam się do wniosków o przebaczenie - i na przebaczeniu pozostańmy. Wszyscy wiemy, że jest zwyczajnie za głupi by jego zapewnienia brać na poważnie i wybuch awantury to kwestia czasu.
Grisznak napisał/a: | Ja bym go poobserwował...Jak nic nie zbroi, możemy mu okazać chrześcijańskie miłosierdzie. |
Prosiłbym o nie łączenie tego z jakąkolwiek religią. Średnio wierzę, byś pisał to samo gdyby Lunar był czerwony, gloryfikował falanstery i cytował Marksa. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 26-06-2008, 12:24
|
|
|
Ysen: sprawa Lunara została już zdecydowana. Ban na forum został utrzymany, warunkowo za to został zdjęty ban na irca. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|