Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Użytkownicy Forum - Bany... |
Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-06-2008, 13:49
|
|
|
Cytat: | Prosiłbym o nie łączenie tego z jakąkolwiek religią. Średnio wierzę, byś pisał to samo gdyby Lunar był czerwony, gloryfikował falanstery i cytował Marksa |
Bo nie łączę tego z ideologią. Po prostu widzę go na ircu i sprawia wrażenie, że się naprawdę zmienił. Czy tak się stało - czas pokaże. Słowa "chrześcijańskie" użyłem, gdyż Lunar dokonał skruchy - przyznał, że robił źle, przeprosił i obiecał poprawę. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 29-06-2008, 12:58
|
|
|
Po raz kolejny, zapewne daremnie, ale jednak apeluję o ostateczne rozwiązanie kwestii sromotnikowej. Ten gość, pisze ewidentnie sprzecznie z czwartym punktem Konstytucji. Dajcie mu przynajmniej osta.
Ceterum censeo Sromotnikem banam esse |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 29-06-2008, 13:24
|
|
|
Ja go ostrzegałam. I to nie raz. A w związku z tym, że jednak NIE dociera, to szanowny pan Muchomorniczy dostaje osta za:
- ignorowanie uwag moderacji
- pisanie nieczytelnych postów
- spam |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 17-07-2008, 10:12
|
|
|
Prosiłbym o zajęcie się Ariochem i jego kumplem jeśli jeszcze raz wyjadą z czymś w styku "bo ty czytałeś Magię i Miecz". |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-07-2008, 10:23
|
|
|
Jak mi ktoś na MiMa wjedzie, to sam pogryzę.
Swoją drogą, Zeg, sam tu święty nie jesteś, a cała ta dyskusja zmieniła się w offtopic. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 17-07-2008, 10:26
|
|
|
Grisz: ta parka stosuje te chwyty minimum od 4 lat na każdym forum, gdzie pojawi się taka dyskusja. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-07-2008, 10:34
|
|
|
Ok, dzięki. Nie wiedziałem, ze oni są parą (nie, nie jaoistyczną), ale to by wyjaśniało pewne rzeczy.
Sugeruję sprowadzić dyskusję na właściwy tor, a heretyckie posty odstępców ciąć. Szczerze powiedziawszy, mnie jako emerytowanego rpgowca, zaczyna ździebko irytować ta debata. |
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 17-07-2008, 11:49
|
|
|
Aktualnie temat o rpg jest tematem moderowanym.
ŁYP.
Zua IKa |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 17-07-2008, 12:50
|
|
|
Ok. Jak wróce z roboty podziele tamten temat na kilka mniejszych, a część pewnie w ogóle wywalę do kubła. Narazie prosiłbym o tolerowanie go takim, jakim jest. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 21-07-2008, 09:01
|
|
|
Cytat: | nie nie grałem tak cie tylko wku... chcac poznać no lifa. |
Dałem za to osta Czerwonemu Downowi Wojny. |
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 06-09-2008, 17:55
|
|
|
Proszę o bana na IP: 195.78.67.135
Dziecko się zaczęło z gościa bawić.
Także ban na Anime ustawiony. |
Ostatnio zmieniony przez IKa dnia 06-09-2008, 18:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 06-09-2008, 18:03
|
|
|
Ban ustawiony |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 11-09-2008, 16:01
|
|
|
cesarze vedry napisał/a: | Nie uważacie, że to lekka przesada, można kasować posty tylko o historii, ale mój był również o codzie, a i tak go skasowaliście. Zresztą już kilkakrotnie zauważyłem, że niektórzy moderatorzy, są nadgorliwi... |
grisznak napisał/a: | Nie, tym bardziej, że to, co niektórzy tu wyprawiają, to gwałt zbiorowy na historii, na dodatek gwałt ze szczególnym okrucieństwem. Załóżcie sobie temat o historii i CG i tam spamujcie do woli, proszę bardzo, ale nie męczcie swoimi wywodami tych, którzy nie chcą czytać tego rodzaju rzeczy tylko rozmawiać o Code Geass. |
cesarz vedry napisał/a: | Powiedz mi gdzie zgawałciłem historie, a postawie Ci piwo :) |
I proszę Moderację o konsekwentne cięcie.
I nie wiem, gdzie skasowano jego "post" o historii, bo w spamie go nie ma, chyba, że się poczuwa do osobowości Dorsaya. No, chyba, że to był wątek z wykłócaniem się. |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 26-09-2008, 00:19
|
|
|
Kod: | [22:22:53] <Ysengrinn> <Slova_AFK> spore to furfagowa gra
[22:26:56] <Ysengrinn> Teukros - to jak będzie ze Slovą
[22:27:02] <Ysengrinn> dostanie bana?
[22:27:35] <Teukros> Ysengrinn - nie jestem operatorem IRCa, to raczej nie moja decyzja. Niemniej jednak, tylko wczoraj ostrzegałem go dwa razy.
[22:27:45] <Ysengrinn> no właśnie
[22:28:11] <Ysengrinn> a "for fag" dość łatwo odczytać, zresztą wychodząc sam się przyznał
[22:28:30] <Teukros> Przykre. Dla niego pogardliwe wyrażanie się o gejach jest czymś tak naturalnym, że nawet nie pamiętał o ostrzeżeniach. |
Niedokładnie... "fur fag" odnosi się do miłośników futra, uszków, ogonków... z tym, że o ile nekomimi zazwyczaj jest dość niewinne, o tyle TEN konkretny zwrot jest bardzo obraźliwy i sugeruje zoofilię. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 26-09-2008, 08:10
|
|
|
Ja bym był za daniem mu bana... |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|