Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Najchętniej udusiłabym/udusiłbym... |
Wersja do druku |
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 09-07-2006, 20:15
|
|
|
Ranma1/2. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 09-07-2006, 22:13
|
|
|
Z Ourana ten dzieciak. Znaczy ten dzieciakowaty... Nienawidze takich typów bochaterów. każde jego pojawienie się na ekreanie, każdy fanserwis z nim doprowadzalmnie do czystego szału...
Kai z B+. Za nic. nie lubię go. Jest taki... Niedoskonaly. Tak fanserwiśnie ludzki ze aż bardziej ludzki niż ja kiedykolwiek chcialabym byc. Kretyn... |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|
Szarodziej
adept magii
Dołączył: 06 Lip 2006 Skąd: wieża z kości słoniowej Status: offline
|
Wysłany: 20-07-2006, 20:57
|
|
|
Cytat: | -Miaka! Tamahome! Miaka! Tamahome! |
Podpisuję się pod uduszeniem Autorki XD
Udusiłbym również obsadę Evangeliona (tragiczna przeszłość, teraźniejszość i pewnie przyszłość, zieeeeeew)
Związał tytanowymi nitkami i postawił obok zasilaną energią wiatru wielką wieżę HiFi i 14 głośników (subwoofer, czy coś w tej melodii, nie siedzę w tej branży) do niej, grającej baaaardzo głośno 24 godziny na dobę "Osuwari!" InuYashę za zapędy nekrofilskie (Kikyo) i yntelekt ;)
Walnięcie ciężkim młotkiem Kagome za zbyt rzadkie próby wbicia (osuwari!) Inusiowi rozumu do głowy (zwłaszcza w kwestii Kikyo)
Gościom z obsady Records of Lodoss War za sztampę i stereotypiczność[®] (nieeeeeee!)
Seshoumaru za
Cytat: | to, że powinien dać se spokój z Tessaigą, jest super mocny i bez miecza, i nadal podskakuje bratu (nie może po prostu powiedzieć, że pożyczy) zresztą nie może jej nawet dotknąć |
Zapomniałem na śmierć o karze kastracji (bez znieczulenia bwahaha) oraz śmierci w męczarniach dla wszystkich bizonów (z wyjąkiem tych, których "miłość" jest pokazana jako wątek komediowy)-sorry, jak jesteś odmiennej orientacji, to przynajmniej się nie wychylaj z tym przed wszystkimi!
Nasłałbym moje młodsze cioteczne rodzeństwo na obsadę DB za przydługie pojedynki, które są po prostu okazją do zaprezentowania swoich mocy (zieeeew)²...
Na zeżarcie przez tyranozaura (skombinuję jakiegoś) większą większość Mahou Shojo za bycie zarażonymi zespołem EOA (Ech!Och!Ach!)
wczoraj mi się trochę śpieszyło, więc nie napisałem wszystkiego |
_________________ "Errare humanum est, in errore perservare stultum"
Yeah! Dorobiłem się Avka!
Ostatnio zmieniony przez Szarodziej dnia 21-07-2006, 08:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 20-07-2006, 21:16
|
|
|
Szarodziej napisał/a: | Cytat: |
-Miaka! Tamahome! Miaka! Tamahome! |
Podpisuję się pod uduszeniem Autorki XD |
Panią Watase to chyba ładny kawałek fandomu chce ubić... <me też, me też!>
A więc, skoro mam za sobą 35ep Blood+....
Sayę! za angsta. i tragedię. i ach-jak-ja-nikogo-nie-potrzebuję-sama-sobie-poradzę. i po-co-mi-przyjaciele/sojusznicy. i to-ja-i-tylko-ja-zabiję-Dziwę.
Kaia! za Sayę.
Amshela! za chamstwo. i Mosesa. i chamstwo jeszcze raz.
Oraz mam coraz większą ochotę udusić Honey-kuna za słodycz... za dużo kremu. za dużo truskaweczek. za dużo oczu jak filiżanki i pieszczenia się przy mówieniu. wysiadam. |
|
|
kropla
Mykoidalny tentakl
|
Wysłany: 20-07-2006, 22:31
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Pozwole sobie zejść na Offtop i rozszerzyć temat także na książki:
|
A ja pozwolę sobie odgrzebać nieco stary post;)
Cytat: |
- Bohaterowie cyklu o Heroldach Valdemaru Mercedes Lackey. Źli i Dobrzy jednako powinni powędrować na szubienice. Dobzi (często tytułowi heroldzi) są bandą politycznie poprawnych, głupich i nieporadnych mężczyzn, oraz równie głupich, ale zaradniejszych kobiet. Wszyscy są biseksualistami i rozmnarzają się jak króliczki - miniaturki. To, że jeszcze nie zaludnili świata setkami małych heroldziatek zawdzięczamy tylko temu, że w Valdemarze medycyna (głównie antykoncepcja) stoi na wysokim poziomie. Źli natomiast planują zwykle podbój świata, ale nie dajmy się zwieść, to tylko maska, oni chcą tylko jednego: GWAŁCIĆ!!!!
|
Hahaha, widzę, że nie tylko ja czytałem to "dzieło". Ja udusiłbym przede wszystkim autorkę za tę dawkę bezsensu przemieszanego z homoseksualizmem.
Cytat: |
- Keichiego i Belldandy z ,,Oh My Goddess" za 24 tomy platonicznego związku, podczas których On nawet Jej nie pocałował. Proponuje zawrzeć białe małżeństwo.
|
Ale chyba w tym caly urok tej mangi:D |
|
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
|
Wysłany: 21-07-2006, 00:34
|
|
|
O jak miło że mi ktoś przypomniał... Co to jest byałe małżeństwo? Czy to jest to co mysle że to jest, a jeśli tak to jaki to ma sens?
A zabiłabym ludzi ktorży wymyslili takie zło jak dubbing. I niech umierają długo. |
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
|
|
|
|
kropla
Mykoidalny tentakl
|
Wysłany: 21-07-2006, 00:53
|
|
|
Mówiąc wprost, białe małżeństwo to takie, które nie zostało skonsumowane. :)
Tak na marginesie, udusiłbym kogoś, kto wpadł na pomysł, że Przeciętny Bohater Mangowy płci męskiej czerwieni się, ucieka gdzieś w dal i drży i dyszy z podniecenia po dowolnym przypadkowym zetknięciu się z ciałem osoby płci żeńskiej. |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 21-07-2006, 01:19
|
|
|
kropla napisał/a: | Przeciętny Bohater Mangowy płci męskiej czerwieni się, ucieka gdzieś w dal i drży i dyszy z podniecenia po dowolnym przypadkowym zetknięciu się z ciałem osoby płci żeńskiej. |
A wiesz... to pewnie też mozna wytłumaczyć japońską mentalnością...
<Tot, chodź tu i tłumacz...> |
|
|
IT.
Ukochana żona orka
|
Wysłany: 21-07-2006, 03:09
|
|
|
To dlaczego mówi się "Białe Małżeństwo"? Po co oddzielna nomenklatura skoro to zwykly stan przejściowy?
Małych, słodkich różowych wstawek. To jest baaardzo zue. Jak na razie tylko w jednej serii było tolerowalne: Gokudo. |
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
|
|
|
|
Szarodziej
adept magii
Dołączył: 06 Lip 2006 Skąd: wieża z kości słoniowej Status: offline
|
Wysłany: 21-07-2006, 08:44
|
|
|
Cytat: | Małych, słodkich różowych wstawek. To jest baaardzo złe. |
Różowyyy!!! Nieeee (cichnący głos Szarodzieja) Uch, nie cierpię tego koloru, zapomniałem o wysadzeniu wszystkich, którzy noszą go bez umiaru (w M&A ofkorz), z wyjątkiem Filii i Liny, bo są, eeeee, normalne(normalniejsze)? |
_________________ "Errare humanum est, in errore perservare stultum"
Yeah! Dorobiłem się Avka! |
|
|
|
|
kropla
Mykoidalny tentakl
|
Wysłany: 21-07-2006, 15:42
|
|
|
IT -> ale wlasnie chodzi o to, ze w bialym malzenstwie to nie jest stan przejsciowy. Takowi malzonkowie nie uprawiaja seksu, bo tak dobrowolnie zdecydowali (z jakichs tam powodow) :)
GoNik -> nie powiesz mi chyba, ze w Japonii nie zdarza sie tlok w autobusie/kolejce;) Nie wyobrazam sobie podrozy zatloczonym autobusem przez takiego Keitaro z LH :D |
|
|
|
|
|
Lain
|
Wysłany: 04-08-2006, 22:03
|
|
|
Do duszenia z tych co pamiętam
Shinn Asuka(Gundam Seed Destiny)
Meyrin Hawke (Gundam Seed Destiny)
Kira Yamato (Gundam Seed Destiny)
Stella Loussier (Gundam Seed Destiny)
Lacus (Gundam Seed Destiny)
Kagome (Inuyasha)
Inuyasha (Inuyasha)
Hinamori (Bleach)
Kazumi Yoshida (Shakugan no Shana)
Sakura Matou (Fate/stay night)
Eve (Black Cat TV)
Dzieciaki z Blood+ te latające za główną bohaterką i gadające coś o grzchu.
Wszyscy z Gundam Wing |
|
|
|
|
|
setsuna
|
Wysłany: 04-08-2006, 23:26
|
|
|
Lain napisał/a: | Do duszenia z tych co pamiętam
Inuyasha (Inuyasha)
|
Nie moge zrozumieć dlaczego ?Mozesz mi wyjaśnić co do niego masz ? :) |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 05-08-2006, 00:42
|
|
|
Lain napisał/a: | Dzieciaki z Blood+ te latające za główną bohaterką i gadające coś o grzchu. |
Że tak elokwentnie zapytam: e? Gdzie ci w B+ jakieś dzieciaki latają? Ewentualnie na jakim etapie jesteś, bo może o czymś zapomniałam przez te 38 odcinków... |
|
|
IT.
Ukochana żona orka
|
Wysłany: 05-08-2006, 03:11
|
|
|
Lux z Gundam Seed.
"Ojej... Ona jest głupia. Naprawdę głupia.." Powiedziała IT. nie kryjąc zdumienia.
Ashrana z Gundam Seed.
Właściwie za nic konkretnego. Tylko mi facet ostro działal na nerwy praktycznie cąlą serię, a później go polubilam ale jednak działal mi na nerwy calą serię...
"Idiota..." Szepneła IT. waląc głową o biorko
Bliźniaki z Ourana. Wkużają mnie każdym pojawieniem sie na ekranie. Nie lubię ich, za dziwacznego, zmutowanego angsta. Śmierc obu.
Mantę z Shaman Kinga. Właściwie jest martwy od zajścia z Faustem no to dlaczego jeszcze tak dobrze się ma!?
Hao z Shaman Kinga. Ten gos ma coś nie w porządku pod kopułą. wogule świadczy o czymś fakt że należy do tej samej kategorii co większos moich ulubionych bochaterów a mimo to powiesilabym gona jego własnych jelitach...
Scenażystę Seeda za karuzelę parringową. Obiecałam sobie że nigdy więcej nie bedę płaka przez anime, a przez teo palnta nie dotrzymalam słowa. |
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|